OLUM H.A.İ.N BUNLAR KÖKÜ HAİN HERŞEYDE ÇEKİK GÖZLERİ VAR.
ÇinLiLer
adamlar istedikleri gibi oynar sizleremi sorucak sizde priest alın debuff alın yanınıza oynayın
Yaf bu adam lar nereye girse oyun beterin beteri durumuna geliyor sroyu kim bozdu botu kim çıkardı bu çekik gözlüler,hero online daai botuda bunlar çıkardı.Ben bu adamlara hiö güvenmiyorum gördüğüm yerde dağıtırım
adamların çinli olup olmadıklarını nerden biliyoruz.Belki bi avuç Çin (?) hayranı genç?
quote:
Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34
RTA cLanı (Vedat abilerin clanının) bi kısmının orc olması gercekten gzl bi olay...Humanken her savasta mutlaka 1 warder aLıorlar...Cidden Gzl bi clan Tabi singLe' clanında orc olması bi orc olarak beni sevindirdi
ewet her savaş bi warder alıyolar bunun nedenini söliyim wardere gidince savaş alanında satılan catapult key le o araba gibi bişeye dönüşüyolar ve özel bi topla (10metre içindekilerin canını %20 azaltan) wardere saldırıyolar ve tüm asaslardan daha fazla yüzde vurmuş oluyolar bunu deneyin arkadaşlar yararı dokuncaktır
quote:
Orjinalden alıntı: Brit4Lite
quote:
RTA cLanı (Vedat abilerin clanının) bi kısmının orc olması gercekten gzl bi olay...Humanken her savasta mutlaka 1 warder aLıorlar...Cidden Gzl bi clan Tabi singLe' clanında orc olması bi orc olarak beni sevindirdi
ewet her savaş bi warder alıyolar bunun nedenini söliyim wardere gidince savaş alanında satılan catapult key le o araba gibi bişeye dönüşüyolar ve özel bi topla (10metre içindekilerin canını %20 azaltan) wardere saldırıyolar ve tüm asaslardan daha fazla yüzde vurmuş oluyolar bunu deneyin arkadaşlar yararı dokuncaktır
Biliyorumm...Bende o Clandaydım...Vedat abi(Vedatttt) oyunu iyi bilen birisi...Gerek combosu olsun gerek oyun zekası...Onların taktikLeri su alel tecel ++ac alıp w1 yada w2 ye gidip catapultları basıp catır cutur kesmek ayrıca kilislee de ayrı bir warder avcısı her sawasta mutlak 1 warder alıo ve bu yüzden IIBaltazarII 'dan da süper küfür yior :D
eskiden humanlar çok eziciydi sabah akşam orc townda ardreame gidesim gelmiyodu şimdi orclar üstünlük kurduğuna göre bekle beni human town ben geliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: y@siR
eskiden humanlar çok eziciydi sabah akşam orc townda ardreame gidesim gelmiyodu şimdi orclar üstünlük kurduğuna göre bekle beni human town ben geliyorum
Yürü bea kim tutar seni
quote:
Orjinalden alıntı: _19O7_
Dünya piyasasının içine ettiler.Sıra KO damı
+1905 Ayrıca keşke Türkler'de böyle organize olabilse
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Cenk
Çinlilerin Myko'dan zamanında Ip ban yediklerini belirteyim.
Ahh Bide USKO'da yeseler Tam süper olecek ^^
Çinliler genellikle nickinin veya clanının sonunca CN yazıyorlar. Polonyalılar gibi onlarda PL yazıyo. Plaka gibi
Hmm çinlilere size baskı uyguluyo ha oraya bi Tarkan gerekli.. şöle bi kılıçla 10 mage alan bi zıplayışta kaleye atlayan bi yumrukla boss kesen bi kahraman gerekli.. Not: Dediklerimi yapabilecek Tarkan varsa X Ardreama Acil..
Zaten Oyuna Giremioruz Çinliler Gelirse ..... Eyvah
I3iberone veya ladyashtar dayanır onlara:P
LA SAVAŞLARDA Bİ İNSANLAR 15 DAKKA İÇİNDE KEEPER KESİOR ORK LARIN ÇOĞU İNSAN OLDU İNSANLARDAN DA ORK OLNALAR VAR AMA İKİ TARAFTA TOWN BASIOR YANİ
quote:
Orjinalden alıntı: pisioguz16
LA SAVAŞLARDA Bİ İNSANLAR 15 DAKKA İÇİNDE KEEPER KESİOR ORK LARIN ÇOĞU İNSAN OLDU İNSANLARDAN DA ORK OLNALAR VAR AMA İKİ TARAFTA TOWN BASIOR YANİ