LA SAVAŞLARDA Bİ İNSANLAR 15 DAKKA İÇİNDE KEEPER KESİOR ORK LARIN ÇOĞU İNSAN OLDU İNSANLARDAN DA ORK OLNALAR VAR AMA İKİ TARAFTA TOWN BASIOR YANİ
Keeper DeğiL Warder Demek Istedin Herhalde ^^
ewet arkadaş haklı pazar gecesi 15 dakkada keeprı kestiler daha ne olduğunu anlamadım ben towndaydım dikkat etmemiştim yazıya warder lardan biri gitti zannettim bi anda kendimi luferde buldum geceleri IIBaLTaZaRII la sc party yapıyoz sc bastığımıza pişman oluyoz zaten geceleri I3iberOne nickli priestte olmasa orclar towndan çıkamicak çok cesur bi priest np kaybetme uğruna aralarına girip torment i çakıyo helal olsun valla
quote:
Orjinalden alıntı: Brit4Lite
quote:
Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34
quote:
Orjinalden alıntı: pisioguz16
LA SAVAŞLARDA Bİ İNSANLAR 15 DAKKA İÇİNDE KEEPER KESİOR ORK LARIN ÇOĞU İNSAN OLDU İNSANLARDAN DA ORK OLNALAR VAR AMA İKİ TARAFTA TOWN BASIOR YANİ
ewet arkadaş haklı pazar gecesi 15 dakkada keeprı kestiler daha ne olduğunu anlamadım ben towndaydım dikkat etmemiştim yazıya warder lardan biri gitti zannettim bi anda kendimi luferde buldum geceleri IIBaLTaZaRII la sc party yapıyoz sc bastığımıza pişman oluyoz zaten geceleri I3iberOne nickli priestte olmasa orclar towndan çıkamicak çok cesur bi priest np kaybetme uğruna aralarına girip torment i çakıyo helal olsun valla
O Cok Cesur Priest s3namesiz Olmasın =)
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Brit4Lite
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: pisioguz16
O Cok Cesur Priest s3namesiz Olmasın =)
yok ya yanlışın var daha dün gördüm s3namesiz geceleri pek olmuyo I3iberOne (ismini yanlış yazmış olabilirim eğer bu forumdaysa kusura bakmasın) geceleri full pk yapıyo str olarak s3namesiz int olarak I3iberOne un üstüne orc priest tanımam
LadyAshtar'ı unutma ^^
ben party lerine girdim seni town a götürüo party den atıo geri eski yerine çekiolar onu
bizde iman gücü var gece gaza geliyom dalıyom 10 kisiye, kovalıyom bazende
katıyom önüme 10 kisi hepsini kovalıyom
full dex olunca bide ske belt olunca insanda zuahahah
bende xdeyim ve orcum hiç görmedim ya bunu
quote:
Orjinalden alıntı: MyTeK
bende xdeyim ve orcum hiç görmedim ya bunu
kimi görmedin I3iberOne umu ?eğer oysa belki bu ss ler hatırlatır sana