Şimdi Ara

X ardream ini çinliler bastı :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet arkadaşlar x ardreaminde orc üstünlüğü altar ve single clanlarının orc olmasıyla iice belirginleşmiştir. gündüz saatleri ardreamde ezici bi orc üstünlüğü bulunmaktadır ancak gece saatlerinde bu durum terse dönmekte :S ve ezici bi human üstünlüğü ortaya çıkıyor bunun bir numaralı nedeni de çinliler ( bu kanıya varmamın sebebi ya isimleri yada clanlarının sonunda ch harflerinin bulunması)
    gece3-6 saatleri arasında oyunda yaklaşık 30-40 orc olurcan human sayısı 100 ün üstüne çıkıyo. Gerçi çok sağlam deiller ama kalabalık olmaları herşeyi altüst ediyo :S orc towndan çıkamıyoruz..
    yeni x de ardream char açcak arkadaşların orc char açmalarını rica ederim

tüm temmenilerimiz çinlilerin bu oyunu bırakması

• Çinli mi
    Adamlar organize mi bari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Karus_midyat

Çinli mi
    ewet baya organizeler sürekli toplu geziyolar ama dediğim gibi ezikler bikere towndan çıkmaya çalışıyodum 3.6k olan canım bi anda hiç farketmeden 0 oldu damegelere bi baktım 20 farklı char damage vurmuş 15 inde ch var

• quote:

Orijinalden alıntı: Brit4Lite

ewet baya organizeler sürekli toplu geziyolar ama dediğim gibi ezikler bikere towndan çıkmaya çalışıyodum 3.6k olan canım bi anda hiç farketmeden 0 oldu damegelere bi baktım 20 farklı char damage vurmuş 15 inde ch var

Alıntıları Göster
    Konu dışına böyle bir bölüm açmıştım,silinmiş tamamiyle aynısı =)
    S1ngLe clanı ve Altar orc olmadı atmıyalım.
    s1ngle'dan 2 kişi Altar'dan 1 kişi orc oldu =)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Konu dışına böyle bir bölüm açmıştım,silinmiş tamamiyle aynısı =)
    S1ngLe clanı ve Altar orc olmadı atmıyalım.
    s1ngle'dan 2 kişi Altar'dan 1 kişi orc oldu =)

Alıntıları Göster
    ama bundan orc olcaklar ve human olanlarda en kısa sürede orc olcak clan başkanının açıklaması bu yönde single ama altar ı tam bilmiyorum başkan ve asist i orc olmuş clanın ve orc lardan adam toplamaya başlamışlar ben bu olayları izlemleyince orc oldular lafını o yüzden sölemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brit4Lite

ama bundan orc olcaklar ve human olanlarda en kısa sürede orc olcak clan başkanının açıklaması bu yönde single ama altar ı tam bilmiyorum başkan ve asist i orc olmuş clanın ve orc lardan adam toplamaya başlamışlar ben bu olayları izlemleyince orc oldular lafını o yüzden sölemiştim

Alıntıları Göster
    siz ronarkı görün hep cinli felaket organizeler

• quote:

Orijinalden alıntı: KeepOut

siz ronarkı görün hep cinli felaket organizeler

Alıntıları Göster
    Allah allah adamlar sırasıyla heryere geliyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: geexer

Allah allah adamlar sırasıyla heryere geliyo

Alıntıları Göster
    LoGoS tada var adamlar birlikte ft ye giriyor sonra ardream yapıolar onların partysine girmen imkansız clanlarının adıda GREATCHİNA
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Karus_midyat

Çinli mi
    hehe gozleri çekikmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuha

hehe gozleri çekikmiydi

Alıntıları Göster
    olm sen hiçmi ardreama gıtmedın 24 saat humanlarda üstünlük orc lar vs de kaçıyor 1 25 np için bence kurucak olan kimse kendisine bırakalım ne kurcaksa ama tavsiyem human

• quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

LoGoS tada var adamlar birlikte ft ye giriyor sonra ardream yapıolar onların partysine girmen imkansız clanlarının adıda GREATCHİNA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

ardream,ft yi bırak arena da bile organize vs yapıyorlar priest malice atıyo assasin bana dalıyo sonuç 2 çinli mefta...

• quote:

Orijinalden alıntı: huso2000

quote:

Orjinalden alıntı: D4rKRoGu3

ardream,ft yi bırak arena da bile organize vs yapıyorlar priest malice atıyo assasin bana dalıyo sonuç 2 çinli mefta...

Alıntıları Göster
    ben girmiyom ne zamandır ondandır.. orc forever

• quote:

Orjinalden alıntı: Brit4Lite

ewet arkadaşlar x ardreaminde orc üstünlüğü altar ve single clanlarının orc olmasıyla iice belirginleşmiştir. gündüz saatleri ardreamde ezici bi orc üstünlüğü bulunmaktadır ancak gece saatlerinde bu durum terse dönmekte :S ve ezici bi human üstünlüğü ortaya çıkıyor bunun bir numaralı nedeni de çinliler ( bu kanıya varmamın sebebi ya isimleri yada clanlarının sonunda ch harflerinin bulunması)
    gece3-6 saatleri arasında oyunda yaklaşık 30-40 orc olurcan human sayısı 100 ün üstüne çıkıyo. Gerçi çok sağlam deiller ama kalabalık olmaları herşeyi altüst ediyo :S orc towndan çıkamıyoruz..
    yeni x de ardream char açcak arkadaşların orc char açmalarını rica ederim

tüm temmenilerimiz çinlilerin bu oyunu bırakması

x te orclar üstün ben humanım nie humanım hala çözemedim ama orca dönersem lufersonu hiç bilmiom kaybolcam orda

bugün bende gördüm çinlileri bodosloma girip daıtıolar

• RTA cLanı (Vedat abilerin clanının) bi kısmının orc olması gercekten gzl bi olay...Humanken her savasta mutlaka 1 warder aLıorlar...Cidden Gzl bi clan Tabi singLe' clanında orc olması bi orc olarak beni sevindirdi

EDİT:Birde su cinlilerin DOL'lu priestlarını kesince alayı towned...Tamam organize olup toplu geziosun ama 25 np icinde town atılmaz be kardesım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PwNeDMaD -- 5 Temmuz 2007; 10:40:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwNeDMaD

RTA cLanı (Vedat abilerin clanının) bi kısmının orc olması gercekten gzl bi olay...Humanken her savasta mutlaka 1 warder aLıorlar...Cidden Gzl bi clan Tabi singLe' clanında orc olması bi orc olarak beni sevindirdi

EDİT:Birde su cinlilerin DOL'lu priestlarını kesince alayı towned...Tamam organize olup toplu geziosun ama 25 np icinde town atılmaz be kardesım ^^
    Çinliler organize insanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyinTutulması

Çinliler organize insanlar

Alıntıları Göster
    Dünya piyasasının içine ettiler.Sıra KO damı

• quote:

Orijinalden alıntı: Robin van Persie

Dünya piyasasının içine ettiler.Sıra KO damı

Alıntıları Göster
    adamlar her yerden çıkıor be kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Alıntıları Göster
    Çinlilerin Myko'dan zamanında Ip ban yediklerini belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Alıntıları Göster
    aynı durum olympıa da söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cenk

Ahh Bide USKO'da yeseler Tam süper olecek ^^
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.