Şimdi Ara

----X-BOX 360 HASTALARI BURADA KONUŞALIM-----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ALETİ ALINCA İLK YAPMAK İSTEDİĞİNİZ NEDİR MESELA????

BUYRUN KONUŞALIM!!!

NOT:PS CİLER ARAYA KARIŞMASIN SAKIN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanalid -- 15 Kasım 2005, 19:19:30 >

• Xbox 360 ile call of duty 2 ve pes 5 oynamak istiyorum
  • eğer bi aksilik olmazsa aralık başı konsol geliyor ve ben hemen kameo ve PGR3 'e sarcam...
  • ben Pes2 ciyim fakat PES ve Nba 2k serisini görünce Xboxu da çok sevdim Bide Resident de varmıl ohh ne ala.! Ps3 den daha karlı Xbox söylenildiği fiyatındaysa 500 milyondan aşağıda olursa alırım çipi çıkınca.
  • EVET BEYLER KONSOLUMUZ ÇIKIYO NE DÜŞÜNÜYOSUNUZ....

ALANLAR BİZE HEMEN HAKKINDA BİLGİ VERİRSE ÇOOK SEVİNİRİZ...

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
  • nerden aliCAM.usa dan getirtme imkan1m var ama hiçbiboka yaramaz burda ntsc.avrupa sitesi söyleyin güvenlir
  • eğer arkadaş alabilirse aralık başı burda konsolum, şu an almaya çalışıyor heryerde sınırlı sayıda var ve sıra tabiki,
  • ayrıca kimse burda ps3 fanatikliği yapmasın diğer topiclerde yeteri kadar gördük, sanki elinde ps3 varmışta incelemiş gibi yok şöle yok böle övüp duruyorlar, farkındaysanız ben xbox için bir yorum yapmadım sadece elime geçmesini bekliyorum o zman iyi kötü bişiler söyleyebilirim..
  • süper bi alet inşallah ucuz olurda bende alabilirim oyunlarınında kopyası olursa valla almak için nedenimde olur
  • neyler şimdi call of duty 2 ve pes 5 i pc de oynadık xbox360 da grafik olarak daha ıyı olacakı mı ?biliosanız soyleyin lütfen.yan, almaya değermi? buarda bende 4 gözle bekliyorum bu konsolu Norveçteyim burda 2 aralıkda çıkacak.
  • konu farkli olacak ama benim bir ricam olacak sizlerden arkadaslar.bende x box -1 var yani ilk cikan ve ben bu x box oyunlarini kiralamaktan usandim yeni oyunlarini almakta cep yakiyor.benim x boxta cip var yani kopya edilmis oyunlari oynayabiliyorum.iste sorun burda;x box oyunlarini kopyalaya bilecegim bir program varmi?varsa nerden bulabilirim yardimci olursaniz cok sevinecegim.simdiden alakaniza cok tesekkur ederim.ha bu arada benim pc de dvd disk leri kopyalayabiliyorum ama x box game lerini kopyaladiktan sonra o oyunlar calistirmiyor.ps2 oyunlarinda hic bir sorun yok kopyalamada.umarim bir arkadasimiz bana yardimci olur.hepinize iyigunler dilerim arkadaslar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: avusturalyali

konu farkli olacak ama benim bir ricam olacak sizlerden arkadaslar.bende x box -1 var yani ilk cikan ve ben bu x box oyunlarini kiralamaktan usandim yeni oyunlarini almakta cep yakiyor.benim x boxta cip var yani kopya edilmis oyunlari oynayabiliyorum.iste sorun burda;x box oyunlarini kopyalaya bilecegim bir program varmi?varsa nerden bulabilirim yardimci olursaniz cok sevinecegim.simdiden alakaniza cok tesekkur ederim.ha bu arada benim pc de dvd disk leri kopyalayabiliyorum ama x box game lerini kopyaladiktan sonra o oyunlar calistirmiyor.ps2 oyunlarinda hic bir sorun yok kopyalamada.umarim bir arkadasimiz bana yardimci olur.hepinize iyigunler dilerim arkadaslar.

önce alchol 120 programını kullanacaksın vede eğer netten indiriyorsan oyunları zaten iso şeklinde iner alchol programı ile iso seçeneğini seçip 2x hızında dvd ye yazacaksın bu kadar

ama elinde xbox dvd si varda bunu kopyalamak istiyorsan pc dvd romuna taktığın zaman pc görmez xbox oyununu yine dediğim bu programla image olarak hdd ye at xbox oyununu sonra image olarak dvd ye yaz hepsi bu kadar kolay gelsin

• yaw beyler alet bugün piyasaya sürüldü Amerika'da yok mu getirten sipariş ettiren çok merak ediyorum şu aleti...
  • aralık ilk haftasında bende olucak inşala...
  • güzel bi alete benziyo
  • XBOXta PES5 hiç duymadım arkadaşlar kızmayın ama..fifa2006 var sadece şu anda..
    siz bence wardevil die bi oyun var onu bekleyin..online olayı nasıl olucak xboxta bilgisi olan varmı?
    ben everquest yada starwars galaxies gibi oynayabilicekmiyim online oyun..fps den bahsetmiyorum ama
  • EVET BEYLER KONSOLU ELİNE GEÇEN BİZİ BİLGİLENDİRSİN UNUTMAYIN SAKIN BEKLİYORUZ

• PES5 olmazmı yaw ben oynuyorum catır catır :)

Konsolu beklemeyin, US dekiler bulamıyorlar.Hemen bitmiş, ikinci partide aralık, ocak gibi olacakmış...Yani zor şu anda Türkiyede
  • hadi ya. bitmiş ha neyse bizde ikinci partiyi beklemek zorunda kalıcaz..
  • ereneren arkadasima;
    cok tesekkur ederim.
    dedigini aynen uyguladim sonuc ok.
    saol arkadasim ilgine.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.