Şimdi Ara

x box en iyi araba yarışı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Burnout hastasıydım, son oyunu birkaç saat oynamamla rafa kaldırmam bir oldu.
    EA resmen hiç etmiş oyunu
  • e orjinal alıcaksan forza 2 al live a da bağlanırsın
  • nfs undercover
  • Forza 2 ve Pgr4 çok iyiler ama Burnout Paradise ve Pure de muhteşem Midnight Club da var seç beğen al kararsız kaldım
  • burnout paradise oynadim bitirdim tek kelimeyle super oyun. o kadar.
    muziklerinden grafiklere
    cevreden
    online ina kadar 10 numara
  • quote:

Orjinalden alıntı: CK07

PGR 4 kesinlikle oynamalısın ... Muhteşem ötesi bişey, fakat simulasyondan hoşlanıyorum diyorsan Forza2'yi öneririm. Gelmiş geçmiş en iyi simulasyon oyunu Forza2'dir...
    quote:

Orjinalden alıntı: mwm_1

Burnout Paradise gerçekten apayrı.. o arabaların kükremeleri hala kulaklarımda :) Simulasyon olarak da Pgr4 veya Grid güzel.

Arcade olarak PGR 4 ve GRID demek istedin heralde ?

Forza 2 de güzel ama ben yalnızca demosunu oynadığım için yanlış yönlendirmek istemedim. Pgr4 Arcade değil simulasyındur. Grid' de ayarlar ellemeden oynarsan arcade olarak oynayablirsin ama ayarlamalar ile simulasyon tarzna dönebiirsin. Sonuçta Forza 2 kadar detaylı bir simulasyn olmasa da her ikisi de simulasyon sınıfına alınabilir düşüncesindyim.

• Pure, Atv keyfini yaşayın yok böyle bir ekşın.
  • burnout paradise + grid
  • All Race Game.
  • en iyisi PGR4 tür xbox ı olupta PGR4 oyanamamak hatadır
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: CK07

PGR 4 kesinlikle oynamalısın ... Muhteşem ötesi bişey, fakat simulasyondan hoşlanıyorum diyorsan Forza2'yi öneririm. Gelmiş geçmiş en iyi simulasyon oyunu Forza2'dir...
    quote:

Burnout Paradise gerçekten apayrı.. o arabaların kükremeleri hala kulaklarımda :) Simulasyon olarak da Pgr4 veya Grid güzel.

Arcade olarak PGR 4 ve GRID demek istedin heralde ?

Forza 2 de güzel ama ben yalnızca demosunu oynadığım için yanlış yönlendirmek istemedim. Pgr4 Arcade değil simulasyındur. Grid' de ayarlar ellemeden oynarsan arcade olarak oynayablirsin ama ayarlamalar ile simulasyon tarzna dönebiirsin. Sonuçta Forza 2 kadar detaylı bir simulasyn olmasa da her ikisi de simulasyon sınıfına alınabilir düşüncesindyim.

Forza2 kadar olmasada diyonda Forza2 tam simulasyon, GRID ozellikle simulasyon kelimesiyle yanyana konulmayacak kadar FULL arcade bir oyundur. PGR4 gene tam arcade olmasada kesinlikle arcade sinifindadir ...

• Test Drive Unlimited da çok çok keyifli bir oyun
    Özellikle adada gezerek keşfetmek, kafana göre takılmak ve araba seçenekleri çok güzel
    Forza ile birlikte benim favori oyunumdur
  • PGR 4 derim ben de. Grafikler muhteşemdir. Ben henüz Pure oynamadım. İndirsem mi acaba? Ne dersiniz?
  • Pure çok çok eğlenceli oyundur , ben kesinlikle tavsiye ederim .
  • Pure zevkli olduğu kadar , felakette can sıkan bi oyun. Bence çook zor, zaten bu yüzden bıraktım.

Simülasyonda Forza 2 (başka yok)
    Arcade, bence ; pgr4, MNClub
  • bakalım bende grid mi pgr4 mü derken en son pgr4'ün torentini ekledim bekliyorum..

Bu arada arkadaşlar daha yarış değilde yaşamsal ne biliyim şehirde dolaştığın falan bir oyun mu bu pgr ?

Eğer değilse bu şekilde ne önerirsiniz ? Undercover'ın ntsc-j 'sini bulamadım şimdi ve o zamana kadar başka şeyler çekiyim bari diyorum.
  • Test Driver Unlimited
  • Race pro gelene kadar Forza 2 ve pgr 4
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.