Bence Burnout Paradise ama bu senin zevkine göre değişir. Simulasyon seviyorsan Forza 2 al mesela.
Burnout Paradise gerçekten apayrı.. o arabaların kükremeleri hala kulaklarımda :) Simulasyon olarak da Pgr4 veya Grid güzel.
tşklerr
PGR 4 kesinlikle oynamalısın ... Muhteşem ötesi bişey, fakat simulasyondan hoşlanıyorum diyorsan Forza2'yi öneririm. Gelmiş geçmiş en iyi simulasyon oyunu Forza2'dir...
quote:
Orjinalden alıntı: mwm_1
Burnout Paradise gerçekten apayrı.. o arabaların kükremeleri hala kulaklarımda :) Simulasyon olarak da Pgr4 veya Grid güzel.
Arcade olarak PGR 4 ve GRID demek istedin heralde ?
bende bu arlar pure diye bir yarış oyunu oynuyorum tavsiye ederim atm lerle yarışıyorsu kendi yaptın atm lerle ve oyun muhteşem motor storm dan sonra oynadığım hatta ondan bile iye diyebilirim
Midnight Club da iyidir Grid de iyidir Burnout fevkalade pgr 4'ün yeri apayrı,Pure de felakettir :D
Hepsi birbirinden güzel aslında :)
Pgr 4 + Midnight Club + Forza 2
1. forza 2 (üstüne tanımam ama simulasyon oyunudur bilgi ve tecrübe gerektirir alışırsan bırakamassın)
2. pgr 4
3. burnout paradise
4. midnight club l.a
benim listem bu şekilde
"Grid" hem oynanabilirlik ve grafik açısından tutuğum oyunlardan.
Burnout oynanabilirlik ,kontrol v.s tümüyle çok güzel.
Forza Forza 2 Fizikler ve sürüş tek kelime ile mükemmel. Forza 3 çıkana kadar en iyisi budur bence. Tabi simülasyon seversen.
Burnout Paradise ve Pure bana göre en iyileri XBOX360 için.
bence grid al lastik erit
Tabiki de Midnight Club
şu mevzuda bir karar verilemiyor. Elimde pgr4 var ve bir tane daha istiyorum ama burnoutlar midnight arasında kararsız kaldım ben de. E orjinal alıyorum, birini seçmem lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: talanas
şu mevzuda bir karar verilemiyor. Elimde pgr4 var ve bir tane daha istiyorum ama burnoutlar midnight arasında kararsız kaldım ben de. E orjinal alıyorum, birini seçmem lazım...
kardeş netten bak oyunlara hangisi hoşuna gidiyosa onu alırsın burda milletin zevkine göre oyun alacak değilsin sen kendi zevkine göre oyun alacaksın burdaki arkadaşlar yazmış neredeyse bütün oyunların isimlerini gir nete karşılaştır.
ah işte midnight demo çıkarmadı bir türlü. yoksa çok haklısın