Şimdi Ara

X-Box mı X-Box360 mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • her 2 konsolada sahip olan biri olarak..xbox almanızı tavsiye ederim ps2 oyun çeşidi biraz daha fazla ama xbox oyun ve kalite olarak daha ii grafik farkı çok arada..son zamanlarda tüm ps2 oyunları hemen hemen xboxa da zaten aynı anda çıkıyor..
  • X-Box360'ın oyun ve medya dünyasında çığır açması bekleniyo.Bence X-Box360
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem092

X-Box360'ın oyun ve medya dünyasında çığır açması bekleniyo.Bence X-Box360

yok ya

god of war
    resident evil 4
    shadow of the colossus

hatta sadece

shadow of the colossus bile ps2 alınır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yalorin ile Domelya

quote:

X-Box360'ın oyun ve medya dünyasında çığır açması bekleniyo.Bence X-Box360

yok ya

god of war
    resident evil 4
    shadow of the colossus

hatta sadece

shadow of the colossus bile ps2 alınır

Bir şey anlayamadım.Bu oyunlar PS2'de oynanır dedin galiba ...

• onimusha
    devil may cry
    god of war
    tekken
    resident evil 4
    soul calibur 3
    gran turismo
    ico
    shadow colossus
    rachcet and clark
    final fantasy
    metal gear solid 3
    fatal frame 3
    clock tower
    killzone
    rayman

bunlar için ps2 alınır daha sayayımmı
  • Üşenmezsen say.Bende diyorumki PS2 sadece Avrupa'da tutuluyo.Amerika'nın kralı X-Box ayrıca X-Box'u Microsoft üretiyo sağlam marka.Bilmem hatırlarmısınız bir zenci X-Box oyunu için arkadaşlarını öldürmüş...
  • quote:

Üşenmezsen say.Bende diyorumki PS2 sadece Avrupa'da tutuluyo.Amerika'nın kralı X-Box ayrıca X-Box'u Microsoft üretiyo sağlam marka.Bilmem hatırlarmısınız bir zenci X-Box oyunu için arkadaşlarını öldürmüş...

dostum ne diyosun sen Allah aşkına
  • arkadaşlar xbox bariz üstündür bende ps2 de var..ama gerçek bu ps2 nin kendine özel oyunları varsa xboxunda var..

misal ps2 de nfs most wanted çamur gibi,xbox da pc ye yakın kalitede..

ama ps2 önce çıktığı için daha çok kişide var daha yaygın..
  • onimusha (Ninja Gaiden in yanında bir hiç)
    devil may cry (cok eskide kaldı, 3. sü orta halli bir oyun)
    god of war (Güzel dogru)
    tekken (Konsol aldırtmaz)
    resident evil 4 (GC de 1 yıl oldu bitireli, daha iyi idi üstelik)
    soul calibur 3 (Konsol aldırtmaz)
    gran turismo (Forza Motorsport daha iyi)
    ico (süper oyundu)
    shadow colossus (ICO nun yanına bile yaklaşmaz, çok tekdüze giden bir oyun)
    rachcet and clark (Güzeldi)
    final fantasy (KOTOR,Morrowind, Jade Empire daha kalite RPG ler, en azından RPG ler yani)
    metal gear solid 3 (Ben Splinter Cell Chaos Theory yi daha cok begendim, teknik ve oynanış açısından)
    fatal frame 3 (Yaramaz, Call of Cthulu nun yanında geyik)
    clock tower (geçelim)
    killzone (Balon...HALO ,Riddick, Half Life II, Doom3 ün yanında anılmaz bile)
    rayman (Xbox da var tamamen geyik)

Ama bir Shenmue II yok mesela PS2 de..Tabii çıkan oyunların PS2 versiyonlarının oynanmayacak derecede kötü olmasıda cabası...Prince of Persia Two Thrones mesela, PS2 versiyonuna bakılmaz bile Xbox sürümünün yanında...

Oyunlar zevke baglıdır...O kadar iyi oyunlar olsaydı şu an Xbox ve GC yerine PS2 oynuyor olurdum ama açmıyorum bile cihazı...

• vay korayg döktürüyor yine

yas kardeşim ne ps2 si ne ps3 xbox 360 kraldır kral xbox 360 almayanı Allah affetsin ne diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

vay korayg döktürüyor yine

yas kardeşim ne ps2 si ne ps3 xbox 360 kraldır kral xbox 360 almayanı Allah affetsin ne diyelim

ahahahahaha bu kim ya forumun maskotu falan mı

çok tuttum bu çoçuğu bende istiyorum bunlardan birer tane

• Yalorin sen kendi zevkine göre yazmışsın bende karşılığını yazdım...Herkes begenecek degil onları
    Gaiden Onimusha dan her açıdan iyidir...
    Hayır Killzone demişsin, maskaralık olsun diyemi yazdın onu , hele birde Rayman varki

Call of Cthulu yu görmemişsindir bile cahal cahal konuşma güzel kardeşim, ben oynadıklarıma göre yazıyorum...
    Sen adını ilk kez duydugun seyler için yorum yapma istersen , maskaram benim
  • halo yu oyundan sayan bi kimseyle daha ne konuşabilirim ki ben

ninja gaiden süper oyundur lafımız yokta ben xbox oyunları ile bi kıyaslama yapmamışımki sana ne oluyor

forum zıvanadan çıkmış acayip tipler türemiş yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Bende uzun uzun düşündüm; şu anda yurtdışında olsak 2-3 oyunu, ekstra padi, Live Gold falan tam bir sistem 1000YTL ye mal olacak. Türkiye ye ise kargo+gümrük+ karla 1500YTL ye gelir (ki şu anda çıplak konsol 900YTL civarında). Her yeni oyun 50$civarında olacak. divx, ek harddisk gibi özellikler en az 6-7 ay olmayacak..

O yüzden şimdi 30-40 oyunu, ekstra padi ile 320YTL civarına 2.el bir xbox almaya karar verdim. Daha sonra fiyatlar Türkiye içinde daha makul seviyeye gelince onu satıp X360 alırım diye düşünüyorum...

bende bir konsol almayı düşünüyorumda karar veremedim xbox mı pS2 mi diye. devil my cry , god of wars falan var onları oynamak istiyorumda
    sen neden xbox almak istiyorsun.? bildiğim kadarıyla PS2 oyun kalitesi olarak çok daha iyi xbox tan neden PS 2 değilde xbox almak istiyorsun?

Açıkçası bazı arkadaşların dediği gibi X360 3-4 ay içinde ucuzlayabilir ama bu riski göze alıyorum. en fazla 100YTL kaybederim onunla da 3-4 ay xbox ın tadını çıkarmış olurum. Bununla birlikte bana insanların X360 gazı geçince (yani bir süre daha ulaşılamayacağı anlaşılınca) xbox fiyatlarında hafif bir yükselme olacak gibi geliyor. Tabi bu sadece tahmin.
    PS2 yerine xbox ı tercih etmenin nedeni konsolun multmedia özellikleri. Ayrıca xbox da oynamak istediğim daha çok oyun var. Ayrıca xlink üzerinden orijinal olmayan oyunları da multiplayer oynayabileceğim. Divx seyredebilmek ve kolayca hardisk takılabilmesi de benim için önemli...
    xbox ın donanimsal, grafiksel üstünlüğü de benim için önemli. Zaten ikisi de artık iyi sayılmaz ama xbox kötünün iyisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saluki -- 4 Aralık 2005, 0:44:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Yalorin ile Domelya

halo yu oyundan sayan bi kimseyle daha ne konuşabilirim ki ben

ninja gaiden süper oyundur lafımız yokta ben xbox oyunları ile bi kıyaslama yapmamışımki sana ne oluyor

forum zıvanadan çıkmış acayip tipler türemiş yahu

E sen HALO yu oyundan saymayıp Killzone ve Rayman i süper PS2 oyunları diye listeye koyarsan millet senin lafına güvenip ne diye alsın PS2 oyle dimi

Hem konu ne, "Xbox mı Xbox360 mı alayım" sen ne yapmışsın "hayır, ps2 al bak mükemmel oyunları var" demişsin..Ben ne yapmışım , konuyla alakalı olaraktan "O oyunların daha iyisi yada benzerleride Xbox da var, şunlar şunlar ise oyundan bile sayılmaz" demişim...Zira başlık xbox ile ilgili

Şimdi ben sorayım "sana ne oluyor?"....Hakkaten ne garip tipler türemiş

Kusura kalma böyle direk kapatma huyum vardır, kişi nerede ne dediğini bilmeyip birde karşısındakine ukalalık taslayınca kapağı takmak farz oluyor..Buda news dan gelen bir alışkanlık olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterchief -- 4 Aralık 2005, 0:44:58 >

• ne xbox ne ps2 salla bunları artık

x 360 ın 1 -2 ay sonra çiple ilgili habrleri duyulur hiç merak etmeyin sonuçta 1 kere alacaksın eski teknolojiyi alma bence hadi bundan 6-8 ay önce olsaydı neyse ama bu zaman da alınmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

ne xbox ne ps2 salla bunları artık

sonuçta 1 kere alacaksın eski teknolojiyi alma bence

İşte o bir kere alacaksın kısmı muamma..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bmadran

Açıkçası bazı arkadaşların dediği gibi X360 3-4 ay içinde ucuzlayabilir ama bu riski göze alıyorum. en fazla 100YTL kaybederim onunla da 3-4 ay xbox ın tadını çıkarmış olurum. Bununla birlikte bana insanların X360 gazı geçince (yani bir süre daha ulaşılamayacağı anlaşılınca) xbox fiyatlarında hafif bir yükselme olacak gibi geliyor. Tabi bu sadece tahmin.
    PS2 yerine xbox ı tercih etmenin nedeni konsolun multmedia özellikleri. Ayrıca xbox da oynamak istediğim daha çok oyun var. Ayrıca xlink üzerinden orijinal olmayan oyunları da multiplayer oynayabileceğim. Divx seyredebilmek ve kolayca hardisk takılabilmesi de benim için önemli...
    xbox ın donanimsal, grafiksel üstünlüğü de benim için önemli. Zaten ikisi de artık iyi sayılmaz ama xbox kötünün iyisi..

dostum sen al xbox ı en dogrusu..2007 dede oyun çıkacak ve çıkmış bir sürü oyunda var.Hani koleksiyon amaçlı olur.Kaldıki söylediğin gibi multimedya olayı aşmış.En iyi divx player kendisi

Ben X360 da alıcam ama Oblivion ı bekliyorum..Acelem yok, denk gelirse erkende alırım.Herkes alacak nasılsa :)

Zaten bak forumdaki en fanatik PS2 ciler bile divx player olarak bunu tercih ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterchief -- 4 Aralık 2005, 0:47:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: masterchief

dostum sen al xbox ı en dogrusu..2007 dede oyun çıkacak ve çıkmış bir sürü oyunda var.Hani koleksiyon amaçlı olur.Kaldıki söylediğin gibi multimedya olayı aşmış.En iyi divx player kendisi

Ben X360 da alıcam ama Oblivion ı bekliyorum..Acelem yok, denk gelirse erkende alırım.Herkes alacak nasılsa :)

Zaten bak forumdaki en fanatik PS2 ciler bile divx player olarak bunu tercih ediyor

bu taş banamı

400 küsür mesajım var xbox sın donanımına karşı anti bi lafımı bulursan ben forumu bırakırım

ama şuda var bunca şeyi çiple yapıyor orasını unutmamak lazım

• tamam canım, espri olsun diye yazdık hem bu kaçınılmaz son...Benim çok arkadaşım var, koyu PS2 ci olup, Xboxla tanıştıktan sonra koyu Xbox çı olan..Bende zamanında koyu PS2 ciydim..
    Ama daha iyisini sonradan görünce ve oyun zevkide hiç zevkime hitap etmeyince durum bu oluyor

Bak son 1 sene içinde oynayıp ,bitirdiğim 3 oyun var sadece God of War, Colossus, MGS3...Ne yapalım bize gelmiyor Dragon Questler, bilmem neler..

Hayır çok methediliyor oynayayım dedim, cidden sanatsal olarak güzel olmuş , begendim.Taaki ilk kapışmaya kadar
    Karşıma su damlası, candy cat bilmem ne köstebek gibi düşmanlar çıkıp birde turn-based gibi oldukça sıkıcı tür olunca (klasik skuyır enik stili) kapattım ,açmadım...Düşman dedigin biraz ciddi olur, hem artık SE nin aşmaı lazım bu sistemi..Baydı artık..

Tam kaptırmışsın, bomboş arazide birden düşmanlarla bir alandasın ve yaylanmaya başlıyorsun sonra sırayla "sen gel vur, dur sıra bende, şimdi sende" hede hödö...Her oyununda aynı şey yahu

Neyse kısacası biz böyle sallama RPG lerin adamı degiliz, bize KOTOR, Fable, Morrowind gibi serbestliğin, karakterlerin, seçimlerin, dinamikliğin dibine vurduğu RPG lerin adamıyız..O nedenle sarmıyor artık PS2

Bak FF12 gelecek, sistem degişmiş ama o ana karakter nedir kardeşim ? Vaan diye bir travesti oynatıyorlar resmen..Hayır square deki FF yapımcılarında bir yumuşaklık mı var nedir ? Saldırmayın hemen açın bakın tipe

hatta ben koyayım, oyun belki muhteşem olacak, ama işte bu tarz saçmalamalardan dolayı ısınamadım gitti ..

X-Box mı X-Box360 mı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.