Şimdi Ara

x box one a adaptörsüz 220 verdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde x box 360 kullanmaktayhım. Dün akşam Amerikadan x box one geldi ve kardeşim bi heyecanla adaptör kullanamdan x box 360 ın uzatma kabşosunu kullanarak şebeke elektriğine bağladı... Sonuç : şarteller attı...
    Acaba x box one ın adaptoru yanmışmıdır

• sadece adaptörü yansa iyi bence ya cihaz gittiyse
  • Cihaza hiçbişey olmaz en fazla adaptör yanmıştır. Götür bi elektirikçiye cüzzi bi para karşılığı hem tamir etsin hemde 220 ye çevirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim kusra bakmanda salah misin en iyisi bana atesle one'i guvende olur en azindan

• 1 hata yapmışsın 2.yi yapma diye uyarayım 50-60 a satılan çin malı sahte adaptörlerden alma sakın ben aldım bozuldu adaptör.
  • Adaptörü makinaya bağlamadan önce elektriğe bağladık.. Yani cihaza elektrik gelmedi,gelsede arkadaşında dediği gibi sadece adaptör zarar görürdü.
    Adaptoru elektrikçiye götürdüm fakat adam sökemedi bile
    bi çevirici aldık ama daha deneyemedik..
  • lutufi123 kullanıcısına yanıt
    Salah değiliz kardeşim... Biraderim çevirici gerektiğini bilmiyordu ben kutuyu inceleyene kadar o 360 ın elektrik kablosuna bağlamıştı bile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Başlık çok yanlış sanki. Xbox'a doğrudan adaptörsüz 220V verseydi kardeşin, konu içeriğinde "Kardeşim pert oldu :(" falan yazardın muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: rcpkpln

Salah değiliz kardeşim... Biraderim çevirici gerektiğini bilmiyordu ben kutuyu inceleyene kadar o 360 ın elektrik kablosuna bağlamıştı bile...

Salah derken ciddi olmadigimi vurgulamistim Olur oyle seyler bende xo olmadigi icin o sekilde yazdim

• Kendisi elektrik elektronik bilgisayar vs işlerle uğraşıyor... Ayda bi kaç kez 220 yemezse duramaz
  • www.adaptorcu.com bu siteye bakıp ordaki elemanla irtibata geçersen adaptörü tamir edip veriyorlar,ben kendi adaptörümü prize takmadan direkt buraya götürüp 220 volta çevirttim gayet güzel çalışıyor,elaman abi iyi ki fişe takmamışsın,fişe takıp da yakıp gelen çok var onları da yapıyoruz demişti,ama kaça yapar bilmiyorum,benim çevirme işini 60-tl'ye yaptı
  • Adaptörü yaptırdım. İçinde sadece bir diyot yanmış. 45 tl ye de dönüştürücü aldım..
    Dün akşamda fifa 15 in keyfini çıkarttım...
    Grafikler süper...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.