Şimdi Ara

X-CLİO A380 Custom.. [SpaceCake İn The Mars]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İşlemci; i7 2700k

Anakart; Asrock Extreme 6

Ram; Geil Evo Corsa 4x4 16gb 2133mhz

Ekran Kartı; Msi GTX680 T III

Ses Kartı; Craetive X-Fİ Elit Pro

Fan; Akasa Venom Voodoo 2x12cm + 12cm Viper Fan

DVD-R; LG BH10LS30 + ASUS 24B5ST

Kart Okuyucu; Akasa InterConnect Pro

Power; Thermaltake Tough Power 750W

HDD; 2x 2TB Seagete Barracuda 1x 1TB Seagete Barracuda

cpu fanı normalde 2 tane 12 cm'lik viper flow sistemine sahip fanları var fakat ram bloğunu kapatıyor haliyle
    birini çıkarma durumunda kaldım..ayrıca birde arka egzoz çıkışı var oda viper flow 12cm..kasa mod olayında yine akasanın uv blue sata3 kablolarından kullandım,hama,kahn,sharkoon ve cooler master ürünleride kullanılmıştır..windows puanlamasıda resimde mevcuttur..herkese iyi modlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 17 Ekim 2012; 23:32:58 >

• ne oldu beyler sistem zorunuza gitti galiba daha durun yaw diğer sisteminkileri koymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santino Santorelli

ne oldu beyler sistem zorunuza gitti galiba daha durun yaw diğer sisteminkileri koymadım
    Parçaların sağlam bende 1 aya kalmaz sistem toplamayı düşüyorum seninkine benzer bir sistem fakat böyle bir sistemim olsa biraz daha özen gösteririrdim dogrusu kasanın için cok karışık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

Parçaların sağlam bende 1 aya kalmaz sistem toplamayı düşüyorum seninkine benzer bir sistem fakat böyle bir sistemim olsa biraz daha özen gösteririrdim dogrusu kasanın için cok karışık...

Alıntıları Göster
    kasa biraz eski ama gösterişli,şaşalı ve şık..haliyle ekipmanlar fazla olunca kasa tıklım tıklım gözüküyor yeni yada güncel kasalarda kablo toplayıcı olduğu için kablo dağınıklığı ve karmaşası haliyle olmuyor vede düzenli bir görünüm gösteriyor akabinde hava soğutma üniteside bulunduğu için (normal cpu soğutuculardan daha büyük) kasa haliyle böyle gözüküyor..

• quote:

kasa biraz eski ama gösterişli,şaşalı ve şık..haliyle ekipmanlar fazla olunca kasa tıklım tıklım gözüküyor yeni yada güncel kasalarda kablo toplayıcı olduğu için kablo dağınıklığı ve karmaşası haliyle olmuyor vede düzenli bir görünüm gösteriyor akabinde hava soğutma üniteside bulunduğu için (normal cpu soğutuculardan daha büyük) kasa haliyle böyle gözüküyor..

Alıntıları Göster
    bu arada kasa revize edilecek daha bitmedi..büyük ihtimal 1.sisteme geçicem ve sıvı soğutma onuda inş yaz'a doğru hazırlayıp bitiricem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santino Santorelli -- 17 Ekim 2012; 23:30:21 >

• quote:

bu arada kasa revize edilecek daha bitmedi..büyük ihtimal 1.sisteme geçicem ve sıvı soğutma onuda inş yaz'a doğru hazırlayıp bitiricem

Alıntıları Göster
    bunun neresinde mod var anlamadım ben sadece uv li kablo kullanmışsın ve bi kaç fan takmışsın güçlü sistemlede show yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucxx

bunun neresinde mod var anlamadım ben sadece uv li kablo kullanmışsın ve bi kaç fan takmışsın güçlü sistemlede show yapmışsın

yeşil yeşil ov kaplamalar var görmüyormusun hocam bu mod değil de nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

quote:

yeşil yeşil ov kaplamalar var görmüyormusun hocam bu mod değil de nedir

Alıntıları Göster
    adam kabloları toplamış azcık mod işte

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

adam kabloları toplamış azcık mod işte

Alıntıları Göster
    bu tabloyu görünce anladım ki mod parayla değil yürekle yapılıyormuş

• quote:

+1453 mod kişiden kişiye değişiyor muratcımmurat 2000 yılında alırdık 60 70 tl lik kasa bakardık keyfimize mod çıktı tat kaçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRAZLI

quote:

+1453 mod kişiden kişiye değişiyor muratcımmurat 2000 yılında alırdık 60 70 tl lik kasa bakardık keyfimize mod çıktı tat kaçtı

Alıntıları Göster
    Windows puan tablosu hiç olmamış :) SSD şart gözüküyor :

• quote:

Orijinalden alıntı: suspect58

Windows puan tablosu hiç olmamış :) SSD şart gözüküyor :

Alıntıları Göster
    Keşke dış görünüm içinde birşeyler yapsaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Argonath LXI

Keşke dış görünüm içinde birşeyler yapsaydın.

Alıntıları Göster
    yorum yazanlara bakıyorumda celeron seviyesinde makina kullanan adamlar üst seviye makina kullanan kullanıcıya falan filan yapıyor :D gülünç..forum'da ayakkabı yada duvar spreyi ile kasayı boyayıp 2 yada 3$ gazino lamba vari led'li fan takıp konu açanlara ''ooo süper olmuş'' ''bu mal harika dostum'' deniyor :D ne diyeyim..bence gayet güzel olmuş daha güzel olabilir..

• Kablo yığınlığından kasanın içi görünmüyor
  • Kimsenin zoruna gitmez allah daha cok versin ama bu konuda ukalalik ve para dokulmus bir kasadan baska bisey yok. Celeron yada ucuz kasaylada alakasi yoktur kesinlikle. Parayla imanin kimde oldugu bilinmez ben gider allien alirim yanina macbook pro cekerim aracimda trafige takildigimda bilimum pahali cihazlarimla internet islerimi hallederim sirketteki islerime uzaktan yetisirim aracim mercedestir vs. .. Uzar gider. Birine kilif alirim digerinin tuslarini amerikadan aydinlarmali klavye getirerek degisirim. Modifiye midir?
    Komik olmayalim adamin biri gelir 1000 liralik sistemine modifiye yapar agzin acik kalir. Gorunusuyle el isciligiyle sogutma ve overclock performansiyla gelir benim 10000 tl degerindeki sistemimle bas eder.
    Hangisi modifiyedir? Agresiflige yol acmasin diye direk kendimi ornek verdim sizlere modifiye yapan celeronlu arkadaslar gulmeden modifiyeyi birakin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

yorum yazanlara bakıyorumda celeron seviyesinde makina kullanan adamlar üst seviye makina kullanan kullanıcıya falan filan yapıyor :D gülünç..forum'da ayakkabı yada duvar spreyi ile kasayı boyayıp 2 yada 3$ gazino lamba vari led'li fan takıp konu açanlara ''ooo süper olmuş'' ''bu mal harika dostum'' deniyor :D ne diyeyim..bence gayet güzel olmuş daha güzel olabilir..

yani söyleminizle bu kasanın mod olduğunu ve güzel olduğunu mu iddaa ediyorsunuz.

ayakkabı duvar spreyi ile boya yapıp 2 3 dolara gazino ledi bile takılmamış bu kasaya. Yorum yok...

bastırılmış para, alınmış ürünler, birleştirilmiş, fotoğraf çekilip hava atılmış. da mod yok ortada sıkıntı orda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannavaro1903

quote:

yani söyleminizle bu kasanın mod olduğunu ve güzel olduğunu mu iddaa ediyorsunuz.

ayakkabı duvar spreyi ile boya yapıp 2 3 dolara gazino ledi bile takılmamış bu kasaya. Yorum yok...

bastırılmış para, alınmış ürünler, birleştirilmiş, fotoğraf çekilip hava atılmış. da mod yok ortada sıkıntı orda.

Alıntıları Göster
    mod ?

• quote:

celeron ? kusura bakma güzel kardeşim celeron kullanmayı bıraktığımda yıl 2004 tü benim seviyeme geldiğinde bu kasanın mod değil sadece gösteriş için yapılmış bişey olduğunu çok iyi anlarsın arkadaşın emeğine saygısızlık etmek istemiyorum ama yaptığın şeyin adı mod değil bişeyler eklemiş sadece fan takıp uv kılıf taktığın zaman mod olmuyo modladığını zannedenler oluyo hazır kasaya herkes kılıflama yapar TIRAZLI benim yaptığım işleri ben onun yaptığı işleri biliriz tamam gösterişli kasa kullanırsın ama mod olması için değişiklik şart bu kasada değişik bişey yok uzun lafın kısası SEVİYE meselesi biraz level kas sonra konuşuruz ;)

• quote:

quote:

celeron ? kusura bakma güzel kardeşim celeron kullanmayı bıraktığımda yıl 2004 tü benim seviyeme geldiğinde bu kasanın mod değil sadece gösteriş için yapılmış bişey olduğunu çok iyi anlarsın arkadaşın emeğine saygısızlık etmek istemiyorum ama yaptığın şeyin adı mod değil bişeyler eklemiş sadece fan takıp uv kılıf taktığın zaman mod olmuyo modladığını zannedenler oluyo hazır kasaya herkes kılıflama yapar TIRAZLI benim yaptığım işleri ben onun yaptığı işleri biliriz tamam gösterişli kasa kullanırsın ama mod olması için değişiklik şart bu kasada değişik bişey yok uzun lafın kısası SEVİYE meselesi biraz level kas sonra konuşuruz ;)

Alıntıları Göster
    Şık gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: gon3forevva

Şık gözüküyor

Alıntıları Göster
    banlanmış arkadaş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.