Şimdi Ara

X de 62 lvl paper Mage 50k npli kim ister:) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kutlarım arkadasım artık x de beni kasarsın nick:WhiteEvil
  • İSTEMEM
  • kardeşim o kadar emek harcamışsın onun üzerinde bırak bi kenarda dursun..Belki bi gün ihtiyacın olur o kadar emeğini çöpe atma yani. (Beramus insan 47'lik assasin var bu arada :))

Dipnot:ama sevdim seni al char senin olsun diyosan tutmayım seni:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary -- 29 Mayıs 2006; 20:57:13 >
  • assasin char devredecek olan varsa alabilirim bir asas bulamadım ya takas da yapamıom asas ı olanlar bana verebilirlerse sevinirm 50 lvl civarları fln super olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: J a C K a L

assasin char devredecek olan varsa alabilirim bir asas bulamadım ya takas da yapamıom asas ı olanlar bana verebilirlerse sevinirm 50 lvl civarları fln super olur

ben o char ı alırsam sana verebilirim belki
    samimi bi arkadaşım istemesse veririm
    pm atarım sana . ama atmassam da rahatsız etme lütfen

• tmm cocona kardes istersen verirsin hesabı pm bekliom tesekkurler
  • bnde 61 asas 62 priest(banlandı 999 gün)we 56 warrior war charını ihtiyacı olan birine wer .he bide 60 mage war
  • 56 warrioru veriyorsan ben alabilirim zati oyunda asas yada warrior baska tanımam abicim
  • char inşallah hakeden birisine gider ve alan kişi hakkıyla oynar
  • benim beramusta 36 level warriorum vardı full fp liydi flamberge vardı +5 abyss kırdırdım chitin çıktı sonra kackladiler
  • charı isterim lvl 52+ charım olmadı o da hacklendi gerçi şansım yoktur ama bi deneyelim dimi
  • cocona kaptı charı :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

cocona kaptı charı :)

evet
    inşallah yarına char elimde olcak
    ama bişi de söyliyim şimdi benim bu önümüzdeki hafta salı gününe kadar ortak sınavlarım var(finaller gibi aynı . hergün 3 dersten sınav olcam 4 gün boyunca) ondan sonra 7/24 knight
    nazar etme ne olur çalış senin de olur
    edit:ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CmrHun -- 30 Mayıs 2006; 0:05:52 >

• aynen :D yazık aslında ne biliyim ama kimisi okula gitmiyor, kimisi olan tüm parasını bu oyunu oynayabilmek için harcıyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkSoldier

aynen :D yazık aslında ne biliyim ama kimisi okula gitmiyor, kimisi olan tüm parasını bu oyunu oynayabilmek için harcıyor..

evet. öyle salaklarda var.
    evet onlar bir salak bence.
    sınıfta kalcak adamın umrunda değil. kaçıyo kknight oynuyo
    ama ben bilinçli oynayıcıyım
  • bana vermeyi istiyorsan verebilirsin ama vermezsen de canın sağolsun.
  • ben alabilirim abi.. oks dolayısıyla çok oynayamıyorum ama yazın güzel bi hale getiririm o karakteri.. xigenonda bi kaç tanıdık var 1-2m koparabilirsem karaktere güzel giysi basabilirim.. daha önce 60 üstü karakter oynamadım nasıl bi duygu merak ediyorum baya
  • abi inancın olsun adamımın doğum tarihini falan bulabilme imkanın varsa bi bak ben 6 aydır oynuyorum bu oyunu adamımın lwli 51 mage diesde xgineonda 45 lwllik bir bufferım var başkada bişim yok 6 7 aydır oynuom ama bir türlü şu lwl 52 yi geçemedim hep ölüom tam diom aha %85 oldum az kaldi 52 ye ölüom sra kimse partisine almıo zati bunla tek bişi kesemiom yani anlıcan böle abi
  • YA ARKADAŞIM BEN DAHA BAŞLAYALI BİRKAÇ AY OLDU. ŞİMDİ EDENADA 51 LVL BUFFERIM VAR AMA ATAK VE SALDIRI OLMADIĞI İÇİN HİÇ ZEVK ALAMADIM. DAHA DOĞRUSU ŞİMDİYE KADAR HİÇ İYİ BİR CHAR İLE OYNAMA İMKANIM OLMADI. BUNU BANA VERİRSEN EMİN OL ONA GÖZÜM GİBİ BAKARIM. BİDE X' DE YEĞENİMİN 45 LVL PAPER MAGE'İ VARDI O ÇOK HOŞUÖA GİDİYODU. O YÜZDEN MAGE TAM BANA GÖRE. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR, VERSENDE VERMESENDE.
    serhatozel@mynet.com / serhatfuture@gmail.com / serhatfuture@hotmail.com
  • okulldan gec geldigim icin pek sansım olmadı galiba charı alan arkadaşım seni tebrik ederim bide charı satan arkadasım bisi sorabilrmimm olimpiada 51 lvl bi mageim var hiç lvl kasamıorum ne oneririsn su an flame-glacierım ama harpye fln almıolar yardım edersen sewnirm bide konudan biraz uzaklastıgım icin affedin ...

EDİT: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaben -- 30 Mayıs 2006; 13:03:46 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.