Şimdi Ara

X de 62 lvl paper Mage 50k npli kim ister:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet oyunu bırakalı ve wow a geçeli çok oldu. wow dan sonra bu oyunu tekrar oynamayacağım kesinleşti. :)
    item bırakmayacağım itemları bu gece alacağım üzerinden başka bir chara. ve arkadaşlara dağıtacağım.
    eski gold üye çıplak 62 paper mageyi almak isteyen varsa buraya yazsın. en samimi en içten yazana özelden şifreyi vereceğim. yanlız kendi serverını ve karakter ile levelini yazarsa iyi olur. onada dikkat edeceğim.
    char ile sadece evde oynadım net cafeye falan gitmem korkmayın yani hacklenmez. hacklenirsede sizin yüzünüzden:)

evet bekliyorum:)

yarın bu saate kadar zamanınız var

mesajlarınızı buraya yazın özele değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH/Se7en_Sins -- 29 Mayıs 2006; 19:51:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

evet oyunu bırakalı ve wow a geçeli çok oldu. wow dan sonra bu oyunu tekrar oynamayacağım kesinleşti. :)
    item bırakmayacağım itemları bu gece alacağım üzerinden başka bir chara. ve arkadaşlara dağıtacağım.
    eski gold üye çıplak 62 paper mageyi almak isteyen varsa buraya yazsın. en samimi en içten yazana özelden şifreyi vereceğim. yanlız kendi serverını ve karakter ile levelini yazarsa iyi olur. onada dikkat edeceğim.
    char ile sadece evde oynadım net cafeye falan gitmem korkmayın yani hacklenmez. hacklenirsede sizin yüzünüzden:)

bennn
    Charım olympia 60 lvl priest ama 8 ay önce 58 lvl mageim hacklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 29 Mayıs 2006; 19:51:57 >

• YA BEN XİDE OYNUYORUM AMA LVL 55 PRİEST VAR BİR AYDIR LVL 55 BANA VERİR MİSİN
  • Böyle birşey yapmak çok güzel bir davranış bazıları satmaya çalışıyor çünkü ve iyi paralar kazananlar var.

Bana verir misin? Şu ana kadar bileğimiz hakkıyla sadece olimpia da 46 lvl mage kastım hiç koxp kullanmadım yani level kasmadım pek fazla. Xigenonda 46 lvl healer vardı buffa döndüm sonra soydular

Arkadaşlarım 60 oldular ben fazla bakamamıştım şu sıralar 3 hafta full time olacağım bende hiç nova atamadım hep nova atanlara özendim ama atabildiğim en fazla inferno oldu. (ki açılınca çok sevinmiştim.) 51 skilli bile çakamadım etrafımdan ateşler çıkaramadım ne olur bana çok lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 29 Mayıs 2006; 20:10:02 >
  • edit:vazgeçtim kendim kasacam daha iii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 29 Mayıs 2006; 22:01:11 >
  • benim xte 37 warior vardı bıraktım. beramusta 53 mage,38 healer var(şuanlık 38)
  • benn

57 warriorum var...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana verir misin ağa nasıl olsa aynı forumdayız benim şöyle güzel cahrım olmadı sen gibi güzel kasamıoz maalesef
  • lütfen hiç büyük lvl li bi char la oynamadım lvl 36 olimpia karus archer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeRTy78 -- 29 Mayıs 2006; 19:58:59 >
  • ne yazıkki gerçek ama.
    anneciğinden 2 milyon para alan net cafeye gidiyor buraya geliyor kendini kaybediyor.
  • benim 46 level assinim var 54 lwlik buffcum vardı en yakın arkadasım çaldı
    bana verirsen çok sevinicem... yaşım 13 şu an vede çok heveseleniorum biraz olsun oyunda birlşeyler hisedebilmek için. ayrıca bende xigenondayım 54 lwlik buffcum calındıktan sonra 46 lwl asasine başladım ama mage carı da cok severim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaikaZede -- 29 Mayıs 2006; 20:05:40 >
  • Ben almak isterdim ama tren kaçtı heralde.Bir kere 55roguem oldu oda hack yedi..Charını isteyenler arasında ben de varım(Eğer vermediysen verdiysende canın sağolsun[yağcılık yapıyorum sanmayın]).
  • beeeen x deyim ve baya ihtiyaç var
    char a olmasa bile item ve parayı ben istiyorum plss
  • Evet Hiçbir zaman mage ile oynamadım.Üç adet 60+ adamım var.Ancak yeni bir servera geçmek ve Mage ile oynamak istiyorum.Böyle bir karaktere ihtiyacım var ancak bu senin emeğin ve emeğinin karşılığı olmalı böyle bir karakteri hediye etmen çok ince bir davranış.Eğer bu karakteri hediye etmekten çok bana satabilirsen sevinirm.Pm den görüşebiliriz
  • Ben istiyorum.Çok ihtiyacım var.Bir türlü 30'dan yukaru kasamıyorum.

En iyi adamım 30 lvl rogue.PLSSS
  • bir daha düşün derim ben..http://aaaa5.busythumbs.com/ bak bunu şindi çekipde senin için koydum...
    ..
    -bir bak bakalım ???

resimde ekleyebilmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GorgoratH/Se7en_Sins -- 29 Mayıs 2006; 20:10:23 >
  • quote:

evet oyunu bırakalı ve wow a geçeli çok oldu. wow dan sonra bu oyunu tekrar oynamayacağım kesinleşti. :)

mesajlarınızı buraya yazın özele değil.

ilk mesaji yazan cevap veren Chari alir gibi bi uygulama vardi Forumda . her zaman bu sekilde yapsan daha iyi olurdu .

herkezin mesaj yazmasi ile forumda bi ton kalabalik ve gereksiz postlar olmazdi sadece bir oneri bu ... bu arada KO yu birakmana sevindim hayirli olsun Birakanlar kulubune uye ol sende . :)

• Bowlz dehşet konuşmussun char senin
    valla benim 60 lwl shadow knight war x de verirsen bunuda oynarım kasarım zaten mage hastasıyımdır
  • quote:

bir daha düşün derim ben..http://aaaa5.busythumbs.com/ bak bunu şindi çekipde senin için koydum...
    ..
    -bir bak bakalım ???

resimde ekleyebilmişim

DOSTUM SEN değil kralın gelsin...

beni ekle bekliyorum

• 57 prıestım war ama ark'la oynuoz ama werırsen kotu olmaz..:D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.