Şimdi Ara

X de 62 lvl paper Mage 50k npli kim ister:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın ama hiçbiriniz inandırıcı gelmedi gidin emeğinizle kasın....
    Ben x de 61 lvl rogue var her gün kasıyorum siz de biraz emek harcamayın sen de kardeşi ver kafede birine gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

Charı istemiyorum , ama inşallah oynamayı bilen biren gider.Karaktere yazık olmasın.

+1

ve de 17+ birisine verde charı eline alınca "şunu kestim","şuraya nova attım","buda benim char" gibi topcler açmasın
  • Bana Verme Nolur
    (Farkım olsun Herkez İstio ama ben istemicem)
    ama Verirsen itiraz etmem
  • abi abi sana baba die bilirmiyim benım hiç 60+ adamım olmadı abı ne olur abı :D lwl 53 asas. adam haklı emegınızle kasın ozaman daha zewkli oluyoooo.(ben istemem)
  • aslında charı alan bence hiç zevk alamaz çünkü kendi emeği ile kazanmadı o charı şansa bala
    ben kendi emeğimle yapmadığım şeylerden zevk alamıyom ama başkalarını bilmem tabe
    1 lvl ve 60 lvl arası çok güzel maceralar be arkadaşlıklar çıkabiliyor bilmiyorum artık başkaları ne düşünür benim düşüncem bu
  • ben istesem olurmu 1 sene de 50 yapamadım nolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

cocona kaptı charı :)
  • ben 53 lvl mageim vardı soydular zaten kasamıyorum ama kim alıcaksa şimdiden hayırlı olsun
  • adam aranıyor 50 lvl üstü olabilir server farketmez devir edeceklere duyurulur emailim tedemir_2139@hotmail.com
  • şuna bak yaw millet ne aç adam başkasına verdi charı ona rağmen charı bana ver ne olur gibi şeyler diolar hay allahım ne noob insanlar var hehe biriside 50+ char istiorum yazmış gelde gülme yaw YAZIK GERÇEKTEN YAZIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycado -- 30 Mayıs 2006; 16:31:47 >
  • gorgorat kardesim şu mage bana düşermi verirsen sevinirim vermessen canın saolsun
  • nolcak kardes herkes veriyo istemek suçmu istedim vermediler sen eziksin dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bycado

şuna bak yaw millet ne aç adam başkasına verdi charı ona rağmen charı bana ver ne olur gibi şeyler diolar hay allahım ne noob insanlar var hehe biriside 50+ char istiorum yazmış gelde gülme yaw YAZIK GERÇEKTEN YAZIK

ben aradan hatırlatıyorum bazen

quote:

Orjinalden alıntı: GorgoratH/Se7en_Sins

cocona kaptı charı :)

• aranıyor adam aranıyor yeterin yav verin rahatlayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızıl tatar

nolcak kardes herkes veriyo istemek suçmu istedim vermediler sen eziksin dediler

töbeeeeeeeeee töbeee bu nebiçim sözdür böle 18 yaş altıda var burda
  • anladım başkası almış
  • abi ben 1 yıl önce oynuyordum 48 lvl de kaldım soydular sinir oldum bırakıtm... sonrada işte 3 gün önce başladım adamım 20 lvl oldu oyunda tanıdık yok kasacak neyse bana verirsen sevinirim vermezsen canın sağolsun..ama bu davranışın forumda char isteyenlere leş kargalkarı die hitap edenlere kapak olsun!!!!

lafım kime onlar kendilerini biliyor bakın!! utanın gördünmü char verenlerde var böyle !! bunun sadece bir oyun olduğunun farkında olanlar !!!

benim diğer anlamadıım lvl 60 olan herifler bile istemiş

yaşım 19 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Sambora -- 30 Mayıs 2006; 16:48:35 >
  • bana çarını verecek yokmu bekliyorum verin yada vermeyin ama verirseniz iyi olur
  • kardes benimde 56 charımı keyloger sayesinde sifresi çalındı ve degisitirildi o yüzden bende istiyorum
  • tamam anladık bizim yaptığımız iyi bişiy değil insan çift kutupludur istemem desede umar yani
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.