X-dream modül 01.03.2006 tarihinden itibarem x plus ve inxtch kanallarını göstermemektedir firma yeni bir modül çıkartmak üzere oldupundan x-dream modül desteğine son vermiştir x-dream moülleri ellerinde patlayanlara geçmiş olsun.Ben mi? Ben çerçeveletip asmak istiyorum hoş gösterdiği kanallarda iğrençti ya neyse bir tesellim de o zaten. Gerçi ben free x lerin kaybedilmesi ile kıllan mıştım zaten olacağı buydu ya neyse haberiniz olsun dedim.
uff ya ne guzel bir haber vermissin bende daha gecen ay almistim bu modulu desene yedik kazigi...
redlight italy gosteriyor bu modüll ilgilenenlerre duyrulur batsa bunu gostermezler
Açıkçası ben bu konuda umutsuzum zati xplus ve inxtch e geçerek prestiji yerle bir etmişlerdi artık hiç destek vermeselerde şaşırmam. Diğer forumlarda arkadaşlardan aldığım bilgiye göre destek tamamen kesilmek üzere imiş.
arkadaslar bu modulu kullanabilmek icin kart almak gerekiyor bununda fiyati 15 ytl civari zaten ondan sonra tekrar yukleme yapilabilecekmis...yani anliyacaginiz para tuzagi...
Arkadaşım bu kartın adınedir gerçi xplu falan açıyorsa hiçi gerek yok ya neyse.
arkadaşlar x plus ve inxtch kanallarını yeniden yayında acıldı su an bilginize
Hangi kanalları, hangi şifreleme sistemini çözüyordu bari bu kanallar ??
buarada xplus, inxtc, dptv, cine fx ve playboy kanallarını çözen bir plugin var
Arkadaşlar xplus ve inxtch geri geldi ancak bu sene ekim ayı itibariyle x-drem modül desteği tamamı ile kalkacaktır bilgilerinize duyurulur.
kalkacak ve 20 ytl civari olan bir kart alinacak ,guncellemede bu kartla olacak...
anlaşılan yeni bir soygun başlayacak bu modüle para dayanmaz
Haklısın kurt bu yüzden x-dream modülü kesinlikle tavsiye etmiyoruz modül almayı düşünenler flycam ve dragon modülü incelesinler şu an için en avantajlı onlar.
hotbirddeki multivisionlar iyi onları izleyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme