Şimdi Ara

==>> x-E-N-A terapi merkezi açıldı {tüm sorunlarınıza çözüm buluyoruz} (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana hep gıtmek ıstedıgın turden bı dag manzarası cızebılırım.Bu gercekten cok kolay
     ==>> x-E-N-A terapi merkezi açıldı  {tüm sorunlarınıza çözüm buluyoruz}
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipidaksipidakyusenbalik

sana hep gıtmek ıstedıgın turden bı dag manzarası cızebılırım.Bu gercekten cok kolay
     ==>> x-E-N-A terapi merkezi açıldı  {tüm sorunlarınıza çözüm buluyoruz}

senin sorunun nedir balıkcık

• balığın sorunu hafıza
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakepotasium

balığın sorunu hafıza

ewet ona şöle bir çözüm getirebiliriz balıklar genelde sn de felan unuturlar unutma olayını yok etmek veya en aza indirmenin yolu hiçbirşey düşünmemektir böylece hiçbirşeyi unutmazsın bide not tutacan boynuna asacan

• peki ben şimdi berbere gidecem. nsaıl bi tıraşla kendime gelebilirim.???
  • tıraş olmak istiomusun önce bunu kendi içinde çözmen gerek böylece eğer istiosan gönül rahatlığıyla traş olabilirsin içinin rahat olması için her aynaya bakışında kafandaki kellik bölgelerindeki saçları aldırmayıp mümkünse saç olan yerleri uzun tutup kel tarafa doğru taramalısın ve ben kel değilim ben kel olmayacağım gibi tekerlememelerle gününü geçirmelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: XENA

tıraş olmak istiomusun önce bunu kendi içinde çözmen gerek böylece eğer istiosan gönül rahatlığıyla traş olabilirsin içinin rahat olması için her aynaya bakışında kafandaki kellik bölgelerindeki saçları aldırmayıp mümkünse saç olan yerleri uzun tutup kel tarafa doğru taramalısın ve ben kel değilim ben kel olmayacağım gibi tekerlememelerle gününü geçirmelisin

yaw şu foruma girdiğim günden beri saç sakal birbirine karıştı...traş olmak istiyom ama üşeniyom. tembel miyim ne?

bi de benim bi okulum war ama gitmeyeli uzun zaman oldu... gidince benden korkmasınlar die traş olim diyorum. haksız mıyım??

• pekı bana kelın melhemı olsa dotune surermıs lafını acıklarmısın

ben kımım sen kımsın onlar kım bız kımız sız kımsınız onlar kımler? bunlarıda acıklarsan sevındırık olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: fakepotasium

quote:

tıraş olmak istiomusun önce bunu kendi içinde çözmen gerek böylece eğer istiosan gönül rahatlığıyla traş olabilirsin içinin rahat olması için her aynaya bakışında kafandaki kellik bölgelerindeki saçları aldırmayıp mümkünse saç olan yerleri uzun tutup kel tarafa doğru taramalısın ve ben kel değilim ben kel olmayacağım gibi tekerlememelerle gününü geçirmelisin

yaw şu foruma girdiğim günden beri saç sakal birbirine karıştı...traş olmak istiyom ama üşeniyom. tembel miyim ne?

bi de benim bi okulum war ama gitmeyeli uzun zaman oldu... gidince benden korkmasınlar die traş olim diyorum. haksız mıyım??

hmm biraz tembell' lik var galiba sende okul işi çok önemlidir arkadaşlık baabında öğretmenler için diyosan eğer traş olmaya gerek yok korkmaları caizdir ve uygundur diğer öğrenciler bakımından... bu şekilde ise öğrenciler açısından hit alan bi kişilik olacaksın bu gidişle okula büstünü bile yaparlar

• Dambıl ne demek onu açıklayınNE DEMEK DAMBIIIILLL
  • quote:

pekı bana kelın melhemı olsa dotune surermıs lafını acıklarmısın

ben kımım sen kımsın onlar kım bız kımız sız kımsınız onlar kımler? bunlarıda acıklarsan sevındırık olurum

walla kelin melhemi olsa traş olmaz ama arkadaş kel değil galiba....

bu arada mesaj alındı sen gelçekten terapiye ihtiyacın var
    bana açılabilirsin çok mubadereler atlatmışsın gibi bu forumda çok az mesajın olmasına rağmen

• quote:

quote:

pekı bana kelın melhemı olsa dotune surermıs lafını acıklarmısın

walla kelin melhemi olsa traş olmaz ama arkadaş kel değil galiba....

bu arada mesaj alındı sen gelçekten terapiye ihtiyacın var
    bana açılabilirsin çok mubadereler atlatmışsın gibi bu forumda çok az mesajın olmasına rağmen

• neyi anlamadın
  • quote:

neyi anlamadın

sen harbi bu işlerden anlıyon
  • ne yönden,, insan kaynakları üzerine desem ilgiliyim ...
  • quote:

ne yönden,, insan kaynakları üzerine desem ilgiliyim ...

belli

edit: neyse ben kaçar... bi traş olak gelek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakepotasium -- 7 Mayıs 2005, 17:30:51 >
  • Gasoline Turbo İntercooler @gti
  • xena arkadaşım bana da yardım et hacı hoca bulamadı belki sen bulursun
  • Sevgili Zeyna bacım!!

Ben şimdi nasıl bi hatun bulabilirim?? Cidden bu benim sorunum oldu..

Bi de öss tabiki... Artı yds..

Beni de grup terapisine eklermisin ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.