Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACİL ACİL ACİL!!! arkdaşlar acil lütfen...x-fi extreme music kullanan arkadaşlar lütfen acil yardım...driver cd sini açıkta bırakmıştım snrm çizilmiş...format attım bilgisayara yükliyim baştan dedim herşeyi ancak driver dışında herşeyi yükledim fakat olmuyor driver yok diyor
    ....windows bu donanım için aygıt yükleyemiyor.sürücü bozuk yada eksik olabilir diyor....sadece driver kısmını uplıad edebilecek arkadaşlar varmıdır??ayrıca anakartımda onboard ses olayı var onu yüklemedim çakışma olmasın diye..ondanda olabilirmi acaba??ne yapmam gerekli lütfen yardım bekliyorm
  • arkadaşlar merhaba şu x fi nin çıkan update ni yükleyip memnun olan var mı acaba ona inderecemde
  • Arkadaşlar öncelikle bu topic de emeği geçen herkeze teşekkürler. bu forumu çok uzun zamandan beri takip ediyorum... taaa z5500 - s750 tartışmasından beri. bütün yazıları okudum. herkezin emeğine sağlık.

Affan arkadaşımızın yaptığı iş inanılmaz. hiç kimse ortada bi konu yokken oturup bu kadar zahmetli bir inceleme yapmaz. inanın bu kadar tarafsız da olamaz. sadece elde ettiği verileri bizlere aktarmış. tekrar teşekkür ediyorum kendisine...

bende güzel bir set almayı planlıyorum, çok yakın zamanda. şimdi benim bi sorum olacak. kartlar hakkında bu topicden dolayı epey bilgi sahabi oldum. anlamadığım konu ise decoder kısmı. ben gigaworks s750 ve auidgy 2 zs ya da x-fi den birini alacağım. bunları aldıktan sonra tekrar bi decoder mi almak gerekiyor. kafam şuradan karıştı. z5500 de decoder üstünde ama s750 de böyle bi özellikten bahsetmiyor. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

bide bu forumda z5500 ün daha üstün olduğunun onaylandığını biliyorum. Ancak s750 de fazladan iki uydu daha var. ben bu sistemi dvd izlemek için alıyorum. yani surround benim için çok önemli. İşte burada sorum özellikle daha önce s750 kullanıp z5500 e geçen arkadaşlara 5+1 den farklı olarak eklenen sağ ve sol iki hoparlör çevresel ses almamızda ne kadar etkili.
    bu konularda bana yardımcı olursanız çek teşekkür ederim...

Selamlar, Saygılar...

• Elimizdeki medyalar 5ç1 olduğu için ekstra 2 hoparlör surround anlamında pek bişey katmıyor.Set satın alırken bu eksrta 2 hoparlör sizin için kriter olmasın.
  • Arkadaşlar ben bugün tüm yazıcıoğlu civarını turlamama rağmen Audigy 2 ZS bulamadım ve X-Fi Extreme Music aldım.

Logitech Z 5500 la test edeceğim.

hayırlısı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ademyaz

Arkadaşlar öncelikle bu topic de emeği geçen herkeze teşekkürler. bu forumu çok uzun zamandan beri takip ediyorum... taaa z5500 - s750 tartışmasından beri. bütün yazıları okudum. herkezin emeğine sağlık.

Affan arkadaşımızın yaptığı iş inanılmaz. hiç kimse ortada bi konu yokken oturup bu kadar zahmetli bir inceleme yapmaz. inanın bu kadar tarafsız da olamaz. sadece elde ettiği verileri bizlere aktarmış. tekrar teşekkür ediyorum kendisine...

bende güzel bir set almayı planlıyorum, çok yakın zamanda. şimdi benim bi sorum olacak. kartlar hakkında bu topicden dolayı epey bilgi sahabi oldum. anlamadığım konu ise decoder kısmı. ben gigaworks s750 ve auidgy 2 zs ya da x-fi den birini alacağım. bunları aldıktan sonra tekrar bi decoder mi almak gerekiyor. kafam şuradan karıştı. z5500 de decoder üstünde ama s750 de böyle bi özellikten bahsetmiyor. bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

bide bu forumda z5500 ün daha üstün olduğunun onaylandığını biliyorum. Ancak s750 de fazladan iki uydu daha var. ben bu sistemi dvd izlemek için alıyorum. yani surround benim için çok önemli. İşte burada sorum özellikle daha önce s750 kullanıp z5500 e geçen arkadaşlara 5+1 den farklı olarak eklenen sağ ve sol iki hoparlör çevresel ses almamızda ne kadar etkili.
    bu konularda bana yardımcı olursanız çek teşekkür ederim...

Selamlar, Saygılar...

Sevgili @ademyaz arkadaşım ;

Öncelikle rica ederim,söyledikleriniz ve düşünceleriniz için asıl ben teşekkür ederim

Ayrıca tüm Donanımhaber ve Müslüman aleminin Kurban Bayra'mını ve Yeni Yılını en içten dileklerimle kutluyorum...

Hoşçakalın,saygılar...

• uzun zamandır bu topiği okumuyordum şu x-fi yi o kadar çok abarttılar ki almayı bekleyen arkadaşlar olağanüstü bir sesle karşılaşacaklarını bekliyorlar.Fiyat performans olarak ZS çok daha iyi bir karrtır.Bana göre performans olarakta çok daha iyi bir kart.Klasik, jazz, hafif müzik dinleyen arkadaşlara x-fi yi önerebilirim.ZS e göre çok daha yumuşak bir kart.Ama pop rock ve diğer müzikleri seven arkadaşlar için daha yüksek bass ZS te mevcut.Çok uzun zamandır 2 kartıda ayrıı ayrı dinliyorum Bana göre ZS Creative nin çıkarmış olduğu gelmiş geçmiş en iyi ses kartıdır.
  • arkadaşlar set almayı planlıyorum ama forumda yazanları okudukça kafam allak bullak oluyor. bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim. benim bu sistemi kullanım alanlarım orta ve düşük seviye FİLM seyretmek müzik dinlemek, oyunda olabilir. tiz sesleri çok hoşuma gider s750 bu konuda uygun, orta seviyede yumuşak bir bass da çok hoşuma gider bu konuda da z5500 tartışmasız (forumlardan okuduklarımla bunları yazıyorum). film seyretmeyi daha çok ilgi alanıma girdiği için s750 nin 7+1 olması daha avantajlı gibi görünüyor (bu konuda yanlışım varsa yardımcı olun). z5500 ün digital olması ve fiyatının daha ucuz olması maliyeti çok düşürüyor. ancak s750 ye hem decoder eklenecek olması hemde fiyatının daha yüksek olması( ses kartını söylemiyorum çünkü x-fi ye karar verdim) işte bu anlattıklarım çerçevesinde karar veremiyorum. lütfen yardımcı olun.

ayrıca z5500 alırsam tizleri sevdiğimi yukarıda söylemiştim (forumlarda z5500 ün tizlerde iyi olmadığından sıkça bahsediliyor) z5500 ün tizlerini nasıl takviye edebilirim.

son olarak s750 deki son ses açılınca olan ses kesilmelerini eksi olarak değerlenddirmedim. çünkü asla son sesi açamam, komşularım dayansa bile bu sese ben dayanamam.

çok acil yardımlarınızı bekliyorum.

Sevgiler ,Saygılar

• S:a
  • ßayramınız Müßarek oLsun
  • audigy2 zs kullanıyorum.Xfi yi z-5500 ile dinledim arkadaşta. xfinin audigy2 zs ile performansı aynı(mp3,dvd film,dvd audio) hiç bir fark göremedim.Audigy2 zs si olanlar xfi alıp paranızı heba etmeyin.Değmez.Xfiden sonra çıkacak olan modeldeki teknolojilere bakın. ses kartı alacak olanlar ise audigy2 zs alabilirler.Kendini dünyaya kanıtlamış bir kart.Serinin en iyilerinden.
  • xfi aldım Megaworks ancak Megaworks oldu ses desen tadından yenmez
  • x-fi kartı kasaya nasıl takılıyor.basitmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

Media Source'u çok karıştırdım ses kalitesi yönünden yerlerde sürünüyor diyebilirim. Kendine ait bir Equalizer'ı bile yok. Ses kartının Equalizerını ayarlatıyor.
    Ayrıca Windows Media Playerdaki SRS-WOW bulunmaz bir nimet. SRS-WOW, Dolby gibi artık müzik-ses konusunda standartlaşmaya başladı. Philips, Motorola gibi büyük çip üreticileri, Sony, Philips gibi büyük TV üreticileri SRS desteği için tonlarca lisans parası ödüyorlar, size bu Windows Media Playerla bedavaya geliyor Windows Media Playerın ses kalitesini tek geçerim

De, Wmp mp3'lerde maalesef o denli basarili bir encoder'a sahip degil bunyesinde dostum..

WMP sistemdeki MP3 codec ne yüklüyse onu kullanıyor varsayılan Windowsla gelen (Fraunhofer Professional IIS MPEG layer-3 Audio Codec Advanced) eğer bunun kalitesi hoşunuza gitmezse beğendiğiniz MP3 codec yüklersiniz onu kullanır diğer playerlar gibi bencil kendi codeclerini kullanmıyor, siz ne yüklerseniz neyi isterseniz onu kullanıyor

Neyse konuyu çok fazla dağıtmayayım X-Fi kutu içeriği zayıf ama program içeriği çok zengin. Her çeşit program koymuşlar, internetten IDTag leri otomatik güncelleme, MP3 playerlar için ingilizce karakter olmayan IDtag lari ingilizce karakterlere çevirme, MP3 dosya isimlerini Şarkıcı-Şarkı adı vb. otomatik tekrar isimlendirme, WAV-MP3-WMA dönüştürücüler, 3D MIDI player, Profesyonel ses kaydedici(Recorder) (zaten ses kartının bunun için çok profesyonel ayrı modu var) , DVD player vs. vs baya geniş bir program arşiviyle geliyor

yapmayın arkadaşlar siz Winamp + out_asio(.dll) plugin diye birşey duymadınızmı cidden?

ayrıca youp-pax modlu driverları kullanın,en son sürüm 3.34....
    müziği bir de böyle dinleyin gelin sonra görüşelim...

bendeki kart düz Audigy2 (SB240) olmasına rağmen kartımı istersem Audigy4 görüyor,istersem Audigy2ZS."O nedemek ya" demeyin bir sürüm driver yüklüyorum A4 görüyor (youppax 2.33) bir driver yüklüyorum A2ZS görüyor(youppax 3.34)
    Audigy4 efektlerini hepsini kullanabiliyorum(EAX,EQ,THX falan filan).... hatta X-FI ye özel bazı programları da...(ne işime yarayacaksa artık)..

son olarak şu iki forumu biraz inceleyin çok güzel şeyler bulacaksınız Creative ses kartları ile ilgili...

http://www.driverheaven.net/forumdisplay.php?f=33
    http://www.youp-pax.org/

• valla xfide en çok hoşuma giden subwoferi güçlendiren +15 gain ayarı oldu baslar resmen deliriyor
  • Arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.biliyorum forumun konusuyla alakalı değil zira bu ait oldugu forumlarda bahsetmeme ragmen cevap alamadım.DDTS_100 arıyorum.Bilgisi olan yada satan varsa yardım edin plz.
    msn im doctreus@hotmail.com..tşkler
  • Arkadaşlar, ben notebook ta kullanmak için ses kartı alıcam, usb veya pcmi slotuna takılanlardan, öncelikli amacım kaliteli, rock müzik dinlemek, sesler birbirine karışmadan, son seste boğulma bozulma olmadan. 2 aydır falan inceliyorum, ses kartı, hoporlör ikilisine karar veremedim, biri bir şey söylüyor kararım değişiyor. En son I-3800 de kara kıldım, ses kartına halen karar vermedim. Ne önerirsiniz. Birde bu ses kartlarının, usb veya pcmi olanları ile, normalleri arasında yani pci yuvasına takılanlarla performans farkı varmıdır? Toshiba A100-847 notebook ta kullanıcam...
  • Valla çok uzun zamandır ses kartı almak istiyorum özellikle de x-fi yi ama ne yazıkki fiyatı butçemi aşıyor ve uzun bir zamanda alamaycağım herhalde
    Onun için audgy value ses kartını alsam nasıl olur?f/p düşünüldüğünde x-fi ile aralrında çok fark var mı?

yani audgy value alsam beni tatmin eder mi?yanlız şunu söyleyim kulaklarım çok hasastır ve kalitali müzik dinlemek isterim x-fi kadar olmasa beni tatmin eder mi sizce?

tahmin edersiniz ki onboard kullanıyorumhigh defination ve 8ch bir ses kartı olmasına karşın(ii de ses verio ama)audgy ile aralarında çok fark olur mu?yoksa bi 6 ay 1sene bekleyim x-fi falan mı alayım direkt olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnigM@ -- 20 Ocak 2007; 0:14:28 >

• slm bu AUDİGY 2 ZS hangi driverini kulaniyorsunuz en iyi performans veren hangisi ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.