Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar x-fi ile audiodj2 zs arasındaki fark ortada olduğunu düşünüyorum. Bu formu komple okudum testleriyle yorumlarıyla. Bende yeni bir pc topladım ve iyi bir ses kartı almak istiyorum ama sizin yorumlarınızla iki arada bir derede kaldım. Arkadaşlarımda zs var ve cok memnunlar bana zs yi öneriyorlar. Bende almışken iyi bişi almak istiyorum. İzmirde oturan varsa elinde x-fi olanlar bana dinlettirebilirse çok memnun olurum. Şu kararsızlığımdan vazgeçmek istiyorum artık. Bu arada elimdede sunrupid src-518 5+1 6500w var. Chipi yorumlarına göre almıştım ve çok memnunum.Şimdi iş ses kartına kaldı yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşla bende bi audigy zs aldım ve creative sitesinden 33mb lık driverını indirdim ve kurdum kart güzel herşey başarılı fakat ilk sayfadaki resimlerde gördüğüm EAX menüsü gibi değil benimkinin menüsü normal windows menüsü gibi tab ları falan var ayrıca bu uyduların ses ayarlarını yapabiliyomuyuz mesela ön uyduların sesini kısıp arka uyduların sesini fazlalaştırmak gibi benim menüde böle bişi göremedim birde call of duty 2 de denedim kartı ses ayarlarından EAX3 ü seçtiğimde ortam sesleri gerçekten mükemmel top sesleri kuşun sesleri falan herşeyi çok iyi dağıtıyo ama nedense bizim askerlerin sesi kesildi duyamıyorum onların konuşmalarını ayrıca oyun açılırken activision kısmındaki seslerde yok bu neden kaynaklanıyo acaba bu arada uğraşıpta bu çalışmayı yapan arkadaşlara gerçekten çok teşekkürler
  • Ve X-Fi Aldım.cristal ses bir başka oluyormuş.Audigy LS den usanmıştım.Arada çok fark var.Başıma bu arada taihsiz bir kaza geldi hallettim.eski Ses kartını çıkardım.yeniyi taktım.rami de neden çıkardımsa çıkardık işte geri takarken rami ters takmışız.tam girmemiş gerçi ama.Neyse bilgisayarı bir açtım burnuma plastik yanık kokusu geldi.Ahhh dedim X-fi yandı.X-fi yi çıkardım koku yoktu ama tereddütüm de yok değildi.Sonra ikinci kere açtım ram slotunda ateş çıktığını gördüm.Rami çıkardım baktım.o slota giren altın sarısı yerlerden 3 tanesi yanmış ve ters tarafa bükülmüş elimle düzelttim taktım sonunda çalıştı.Umudu kesmiştim 5 saat PC le deneme yanılma yaptık.Ama sonuçta rami kurtardım.X-fi canavarmış sesi son sese getirem bile rahatsız etmiyor.LS de bir yerden sonra kulağı yoruyordu.Oyunlarda da çok fark var.sterio expand özelliğide müzik dinleyenler için sorruod sesin yerine sterio genişletme modunda çok güzel bir deneyim.Biliyorsunuz sorruod müzikte çok başalı değil ama bu özellik sayesinde müzik için sterio sesi 5.1 den almanız mümkün.

• TÜM X-Fİ'CİLERE İYİ BAYRAMLAR DİLERİM
  • Arkadaşlar bu zs 2 de xfi yı bagladım gıbı z5500 umden dıgıtal ses alamıorum ya ne olablır sorun sızce hersey sorunsuz xfi yın dıgıtal cıkısına takttımmı kabloyu sectımmı dıgıtalı hemen coax a getırıorum ses alıorum zs de nıe olmuoo arkdaslar aynı cıkıs dıılmı hersey sorunsuz drıverlar son
  • Onboard ses kartıyla X-Fi kart aynı bir fark göremiyorum diyen arkadaşlar hiç ses kartı aramak için kendilerini yormasınlar, o kadar parayı boşuna vermesinler. Her zaman demişimdir bir eser onu bilen tanıyan, hakkını veren insanların elinde kıymet kazanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MelihTR

Onboard ses kartıyla X-Fi kart aynı bir fark göremiyorum diyen arkadaşlar hiç ses kartı aramak için kendilerini yormasınlar, o kadar parayı boşuna vermesinler. Her zaman demişimdir bir eser onu bilen tanıyan, hakkını veren insanların elinde kıymet kazanır

+1 aradaki farkı anlayamayanlar hem kendinize hemde paranıza yazık edersiniz
  • Para olsaydı bende bir x-fı lacaktım çok mu fark ettiriyor seste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan1903 -- 4 Kasım 2006; 17:14:23 >
  • Ve sonunda x-fi yi buldum. Siparişini bugün verdim. Salı günü elimde olacak. Artık bende X-Fi ailesine katılıyorum. Ayarlarla ilgili bana yardımcı olacak arkadaşlara ihtiyacım var. Bana gönderirseniz ayarları çok sevinirm. apartmanca heyecanla bekliyoruz
  • arkadaşla benim sistem inannın x-fi den iidir 830 wat rms ne diyosunuz bunun 500 wat rms si sub gerisi tiz midd resmini çekicem telefonu bekliyorum
  • audigy2zs ile yola devam f/p
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kizilgri

sanırım yazdıklarım farklı yorumlandı, orada creative firması tarafından yazılan, sadece o sistemler iyi sonuç verir değil, önerilen sistemlerden daha iyi performans alındığıdır, bundan dolayı firma broşüründe diğer modelleri dahil etmemiş.

quote:

Orjinalden alıntı: Kizilgri
    Geçenlerde vatan da creative nin kendi bastırdığı ingilizce tanıtım kitapçiğini aldım. X fi kitapçığında son sayfada firmanın kendisinin bu yeni kartlar için en iyi sonuç alınabilecek speakerlarında sadece I trigue ve giga serisi mevcut, başka hoperlör sistemi yazmamakta. Bu bence de boşuna sunulabilecek bir öneri değil.

Valla kusura bakma affına sığınarak yazıcam bence boşuna bir öneri, zira creative alicengiz çekmeyi çok iyi bilir, acaba sadece o iki seti yazmasının nedeni fiyat/performans olarak en yüksek seviyede olan yani en çok kar getiren setlerinin giga ve i-trigue serileri olması olmasın sakın. zira giga 750 şu an dünyanın en pahalı multimedya seti, üstelik z5500'den daha pahalı olmasına rağmen ses kalitesinde durumun tersi olduğu söyleniyor, öte yandan i-trigue ise hak etmediği halde o kadar pahalı ki ben i-trigue için cebime koyduğum parayla kampanyasında megaworks alabildim. Şimdi bunlar megaworks fiyatları bu kadar ucuzlamışken ve giga ve i-trigue serileri pazarda o fiyatlarla müşteriyi öpmeyi beklerken kardeşim alın megaworks kulaklarınız oha filan olsun diyecek halleri yok herhalde, zira batı dünyasının pazarlama trick'leridir bunlar, bir yapar beş anlatır onbeş satarlar bunlar. O sözleri duymasam yazmazdım bunları ama sinirlendim işte, gelmiş yok giga alırsan mest olursun, yok bunu alırsan bilmem ne olursun. Sözüm sana değil sakın yanlış anlama, kırılmanı istemem, üzülürüm sonra, ama bu kaypak yaklaşımla nereye kadar diyorum ve creative için müessesemizin ikramı olarak yolluyorum; . Budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorx -- 25 Kasım 2006; 1:59:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Affan

Ayrıca mesela vurmalı çalgılardaki orta sesleri incelerken BURHAN ÖCAL'ın "KOR GİBİ DARBUKA" şarkısı fazlasıyla dinlendi,çünkü bu kayıtta çok net sesler var,fakat bunun sonucunda da dediğimiz gibi,bazı seslerde uyduların distorsiyona girdiğini duyduk!!!Ne biliyim,mesela bazen sanki arada bir perde varmış da,Audigy 2 ZS'ye getirince o perde kalkıyor ve ses biraz daha yükseliyor gibiydi,bunun sebebi belkide X-Fi'nin sesinin biraz daha yumuşak olması olabilir diye düşünüyoruz!!

affan bu perde kavramına bir açıklık getirebilir misin acaba. Diğer x-fi kullanıcıları ne der acaba bu perde hususunda. Bu konu önemli benim için, bir tek bu mevzu kafamda takılı kaldı geriye, içime bir kurt düştü diyeyim.

• Evet Arkadaşlar bende artık X-Fi kullnıcısıyım daha elime ulaşmadı ama önerileriniz için teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanerturk17

Bende KEEP' e katılıyorum. onboard olmaz olmaz diye diye müzik dinleyeceğim diye fatal1ty FPS aldım.Onboard AC97 den hic bir fark göremedim istediğim müzik performansını kesinlikle alamadım denemediğim ayarda kalmadı.bende inspire 5200 vardı onla olmaz dediler.megaworks aldım sonuç hiç kark yok.Megaworks ta zaten 5200 ün kalitelisi 5200 den kesinkez güçlü ama ben X-Fi Fatal1ty + Megaworks tan müzik ziyafeti yerine hüsrana uğradım.15 günde müzik için 750YTL. harcadım sonuç sıfırdır arkadaşlar.DVD ve oyunda Sorun yok ama mp3 ve audio cd lerde felakete uğradım.Ses kartı falan yalanmış bunu anlamam 750YTL. ye mal oldu diyebilirim. Keep sende aynen benim gibi hissetmişsin birşeyler söyleyelim bu konuda.Benimde müzik kulagim iyidir.İnsan etkilenir hiç olamazsa.Beni kötü etkilediği kesin.

bunu sadece yazan arkdaşa sölemiyorum.. böle düşünen ve merak eden herkese yazıyorum..

kardeş sana sşunu söliyim.. ben de senin gibi audgiy 2 zs ve meegaworks aldım ve mp3 kalitesinden hiç memnun kalmamıştım.. ama zamanla yoğun kullanımdan 3-4 ay sonra gerçek ses neymiş onu anladım .. yani bi hoparlörü ilk aldığınız gün çok şey beklemeyin.. o aletin sesinin açılması gerekiyo bence.. 5200 de de böle olumştu ..ilk aldığımda bu ne böle demiştim.. mega da da hayal kırıklığı yaşamaıştım ama zamanla kalitesini gösterdi bana... ayarlarını doğru yapmak iyi bi ses kartı kullanmak .. hoparlörleri iyi konumlandırmak lazım...

bilenin elinde cevhere dönüşür böle şeyler... beceremeyen de mega ile audigy 2 zs ye X-Fi ya çamur atar..

• selam arkadaşlar bu ses kartını izmirde nerde bulabilirim sıfır olacak çünkü kredi kartıyla alacam
  • çok saol ellerine sağlık
    anakartımın onboard 7+1 destekli bi ses kartı var ama hiç memnun değildim x-fi almayı düşünüyordum iyi denk geldi

7+1 kabinlerle kullanımı için özel bir ayar yapıllıyormu birde test sırasında kabin sistemlerinden hangilierini denediniz

• arkadaşlar şimdi bu super rip olayı varya x fi de bütün driverları kurmam a rağmen yok acaba bi yüksetlmesi çıktıda haberimiz olmadı acaba bi yardımcı olursanız sevinirim buda menün resimihttp://img219.imageshack.us/img219/1041/3www3jf.jpg
  • Arkadaşlar bende logitech x-530 ses sistemi var. ve hangi ses kartını alacağıma karar veremedim

amerikadan getirtebilirim ses kartını
    http://www.amazon.com/gp/product/rebates/B000AY7A1I/ref=dp_rebates_1/105-3543585-9771638?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics

bu linkteki kart güzelmi ve uygunmu öğrenmek istedim ve max 80 dolar olacak şekilde başka tavsiyeleriniz varsa bilmek isterim herkese çok teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.