Şimdi Ara

X-Fi EXTREME MUSİC & AUDİGY 2 ZS TEST SONUÇLARI (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
10
Favori
145.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • x-fi'nin fiyatlarıda bukadar düşmüşken artık karşılaştıracak hiç bir yanı yok. Tereddütsüz x-fi alınır.
  • bencede gerçekten titz ve güzel bir inceleme lmus gerçekten tesekurler bende au 2zs tarafarıyım
  • arkadaşlar bir sorum olacak sizlere

speaker settings veya thx setup console ayarlarında hoperlörleri test ettiğimiz channel veya noise bölümünü çalıştırdığımızda hoparlorler testinden sonraki subwoofer testinden ses gelmiyor ama speaker test bölümü sesin geldiğini gösteriyor. Bütün medyalarda subwoofer çalışıyor.Bu problemmidir,yoksa ayarlar bölümünden ayarlamak mı gerekiyor? (ses kartım audigy 2 zs,hoparlorler t7700)
  • slm arkadaşlar sorunum hala çözülmedi lütfen yardım sorunum şu eax consoldan effect menüsünde enable audio effects kutucuğunu işaretliyom ve advanced EQ secip (acaustic.chamber veya disco vb..) herhangi bir effecti seçince ses tamamen gidiyor acaba bu cevresel sesleri nasıl aktif yapacaz

mesela environmet special fx studio veya karaoke de bu sorun olmuyor sadece advanced eq secince ses gidiyor

ses kartı audigy 2 zs ve z5500
  • TECHNİCS SA-DX940 amfi ve 2 tane SBT100 kolonlarım var.Epox mf4j3 Realtek ALC-65X 6 Kanal Onboard ses kartı ile kullanıyorum. Acaba bu 2 karttan herhangi birini alsam ses seviyesinde ve kalitesinde artış olur mu? olursa hangi ses kartını önerirsiniz. (Hergün film izler , oyun oynar ve mp3 dinlerim.)
  • arkadaşlar x-fi extreme music ile mi daha ii haz alırım audigy 2 zs ile mi

not: rock,hard rock,metal,heavy metal türleri dinleicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: rbilgin

slm arkadaşlar sorunum hala çözülmedi lütfen yardım sorunum şu eax consoldan effect menüsünde enable audio effects kutucuğunu işaretliyom ve advanced EQ secip (acaustic.chamber veya disco vb..) herhangi bir effecti seçince ses tamamen gidiyor acaba bu cevresel sesleri nasıl aktif yapacaz

mesela environmet special fx studio veya karaoke de bu sorun olmuyor sadece advanced eq secince ses gidiyor

ses kartı audigy 2 zs ve z5500

Benim de başıma geldi bu olay, çok ama çok inanılmaz bir yerden çıktı sorunun kaynağı...

İşlemcim Intel Core2Duo E6300 ve default değerlerde çalışıyor ve anakart da Asus P5B...

Ben de acooustic vb. effektleri açmak istediğimde ses tamamen kesiliyordu, tesadüfen sorunun kaynağını buldum...

Şimdi olay şöyle: Anakart içinden gelen AI Suite programını kurdum ve programın içindeki AI Gear menüsünden işlemciyi "max. power saving" modunda çalıştırdım, işlemci gerilimi ve fan hızlarını azaltan bir seçenek bu, bu seçenek aktifken accoustic efektini seçtiğimde bu kez ses kesilmedi defalarca denedim normal olarak çalışan işlemciyle hep ses kesilirken bu seçenek aktifken istediğim her efekti seçebiliyorum ve sistemi restart yaptığımda işlemci normal hızda geri geliyor ve accoustic efekti de aktif kalmaya devam ediyor...

Bunu tamamen tesadüfen buldum, senin sistemin ne bilmiyorum bende olay bu...

• quote:

Orjinalden alıntı: WOLFMEN

arkadaşlar x-fi extreme music ile mi daha ii haz alırım audigy 2 zs ile mi

not: rock,hard rock,metal,heavy metal türleri dinleicek

Bende audigy 2ZS var ama dediğin tarzlar için bass konusunu düşünürsek x-fi daha iyi seçim olacaktır...

Ben de rock dinlediğim halde 2. el Audigy 2ZS aldım... Neden mi? Çünkü daha ucuz ve çok da memnunum...
  • bugün exa dan 94 ytl ye audigy 2zs aldım diyeceğim tek şey mükemmel..
    inanılmaz bass var wooferdan lk kez böyle bir ses duydum daha oyunlarda ve film lerde denemedim sadece bir kaç mp3 dinledim inanılmazz çok heyacanlandım süper bir alet
  • Hayırlı olsun, ayarlarla oynadıkça daha çok seveceksin kartı...
  • Arkadaşlar Merhaba
    Yukarıda yapmış olduğum yorumda x-fi nin filmlerde Audigy2 ZS nin o bas ile dolgun sesi veremediğini söylemiştim. Bu sözümü geri alıyorum ve her yönden x-fi nin Audigy2 ZS göre daha üstütn olduğuna karar verdim. X-fi nin yeni sürücüsünü yükleyince kararım kesinleşti. Ses dağılımındaki bozukluklar ve özellikle basın yaşattığı sorunlar kalmadı. X-fisi olan herkese yeni sürücüsünü mutlaka yüklemesini tavsiye ediyorum. Belki benim yaşadığım bozuklıklar dışında varsa başka sorunlarıda ortadan kalkabilir. Yalnız x-fide film seyrederken 24 bit crystalizerin %50 veya %55 den fazla olmamasına dikkat edin iyi bas almanız için ayarı bence bu şekilde yapmalısınız.
    Son sürücüyü Creative nin kendi sitesinden bulabilirsiniz ama ben isteyen için kendi uploadımın adresini aşağıda veriyorum. Yer alan * yerine a harfi koyarak adresi tamamlayın ve kopyalayıp Internet Explorerın adres çubuğuna yapıştırın.

htp://r*pidsh*re.com/files/46893301/SBXF_PCDRV_LB_2_09_0007.exe.html

Daha öncede belirttiğim gibi bende Zs den X-fi ye geçenlerdenim X-fi yi herkese öneriyorum. Zs kullandığımdan onunda sürücüsü bende vardı isteyenler için onuda upload ettim.

http://r*pidsh*re.com/files/46898010/SBAX_WBUP2_LB_2_09_0016.exe.html

s a y g ı l a r

• X-fi'nin en iyi modeli hangisi arkadaşlar fiyat önemli değil bugün almayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mav13

X-fi'nin en iyi modeli hangisi arkadaşlar fiyat önemli değil bugün almayı düşünüyorum

Ben x-fi ExtremeMusic modelini kullanıyorum. Standart bir kullanım için ses kartı alıyorsan bu kart senin için yeterli.
    Şimdi diğer x-fi kartların özelliklerini veriyorum. Yinede seçim senin. Tabiki bu kartları bizzat kullanan arkadaşların yorumlaması daha doğru olur.

Sound Blaster X-fi Elite PRO
    Ses Yaratım Modu:
    Xtreme Fidelity Ev-Studio Müzik kaydı ve yaratımı için
    Sınıfında en kaliteli ve en zengin kayıt özellikleri
    116dB SNR audio playback kalitesi
    96kHz kayıt ve 192kHz tekrar çalma

Düşük Gecikmeli ASIO Kaydı:
    ASIO kayıtlarında bir milisaniyeye kadar düşük gecikme ve 0 CPU yükü

Oyun Modu:
    Sound Blaster X-Fi Elite Pro ile en hızlı oyun performansı:
    Creative X-Fi Audio İşlemcisi ile %15'ten fazla oyun performansı artışı
    X-Fi CMSS-3D ile ister kulaklık ister hoparlör kullanın, düşmanlarınızın nerede olduklarını her zaman bileceksiniz.
    EAX ADVANCED HD 5.0 oyunları hiç olmadığı kadar canlı yapacak
    X-Fi 24-bit Crystalizer ile tüm oyunlarda 24-bit gerçek zamanlı dinamik sesler

Eğlence Modu:
    Xtreme Fidelity™ Music & Movies:
    X-Fi 24-bit Crystalizer ile MP3leri ve Movileri orijinal CD ya da DVD'lerinden daha kaliteli dinleyebilirsiniz
    X-Fi CMSS-3D ile MP3 müzikleri ve Stereo Film seslerini surround ses kalitesinde kulaklık ya da speakerlardan dinleyebilirsiniz.
    X-Fi 24-bit Crystalizer ve X-Fi CMSS-3D ile müzik CDlerini "SuperRip" yapabilir ve Xtreme Fidelity kalitesinde MP3'lere dönüştürebilirsiniz.

Son Teknoloji Sinematik Teknolojiler ile Üstün PC Sinema Deneyimi:
    THX sertifikalı sesler, inanılmaz DTS-ES™ ve Dolby Digital EX® ses çözümleme

Teknik Özellikleri:
    Analog girişler için 24-bit Analog-Digital dönüştürme (96kHz örnekleme oranı)
    Dijital kaynaklar için 24-bit Digital-Analog dönüştürme (96kHz 7.1speaker out)
    Dijital stereo kaynaklar için 24-bit Digital-Analog dönüştürme (192kHz stereo çıkış)
    16-24 bit kayıt örnekleme oranları: 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 ve 96kHz
    Direkt izleme ile 16-bit/44.1kHz, 16-bit/48kHz, 24-bit/44.1kHz 24-bit/48kHz ve 24-bit/96kHz'de ASIO 2.0 desteği
    24bit çözünürlüğe kadar Gelişmiş SoundFont desteği
    64MB X-RAM
    Audio performansı (Oransal Çıkış @ 2Vrms, Tipik Değer)
    Toplam Harmonic Bozulma + Ses @1kHz (20kHz Low-pass filter) = 0.0008%
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/96kHz giriş ) = <10Hz to 46kHz
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/192kHz giriş) = <10Hz to 88kHz (Sadece Stereo)
    Sinyal-Gürültü Seviyesi (20kHz Low-pass filter, A-Weighted)
    Stereo Çıkış: 116dB
    Ön ve Arka Kanallar: 116dB
    Merkez, Subwoofer ve Yan Kanallar: 116dB

Bağlanabilirlik:
    FlexiJack (3-in-1, Dijital I/O1 / Line In / Mikrofon) 3.50mm mini jack
    Line level out (Ön / Arka / Yan / Merkez / Subwoofer) 3.50mm mini jack
    AUX_IN line-level analog girş, Kart üzerinde 4-pin Molex konektör
    X-Fi I/O konsol için 1adet AD_Link (26 pin) konektör (yükseltme opsiyonu)

Giriş/Çıkış Konsol Bağlanabirliği:
    2 xRCA jack, koaksiyel SPDIF giriş ve çıkış
    2 x Optik Konektör, SPDIF giriş ve çıkış
    2 x Standart MIDI dişi konektör, MIDI giriş ve çıkış
    Paylaşımlı Auxiliary giriş / Phono giriş RCA stereo jack
    Kulaklık çıkışı ve ses kontrol, 6.35 mm (1/4-inch) stereo jack
    Paylaşımlı line-level analog Line/Mikrofon giriş, 6.35 mm (1/4-inch) stereo jack
    Paylaşımlı line-level analog Line/Hi-Z giriş, 6.35 mm (1/4-inch) stereo jack
    Creative analog speaker sistemlerini bağlamak için DIN jack

Sound Blaster X-fi Platinum

X-Fi 24-bit Crystalizer™ sayesinde MP3 ve filmler orijinal CD ve DVD kalitesinde.
    X-Fi CMSS®-3D ile MP3 müzik ve filmler Çok kanallı speaker ve mikrofonlar için Surround kalitesine yükselitilir.
    DTS-ES™ ve Dolby® Digital -EX çözümleme sayesinde THX sertifikalı sesler.
    Sound Blaster X-Fi Platinum 8 farklı 24 bit donanım efekti destekler. 24 bit Soundfont örnekleme ve 3DMIDI kayıt.
    X-Fi CMSS-3D sayesinde kulaklıklarda daha gerçekçi surround ses deneyimi.
    EAX® ADVANCED HD™ ile gelmiş geçmiş en gerçekçi oyun sesi deneyimi.
    Sound Blaster X-Fi Platinum ile en hızlı oyun performansı: Yeniden geliştirilen oyun sesi işleme motoru Creative X-Fi Xtreme Fidelity Audio işlemcisi,
    X-Fi Platinum'a %15 anakart ses çözümlemesi için performans kazandırma imkanı verir.

Teknik Özellikler:
    24-bit Analog girişler için 96kHz örnekleme hızında Analog - Digital çözümleme
    24-bit Analog 7.1 speaker çıkış için 96kHz Digital - Analog dijital kaynak çözümleme
    24-bit Stereo dijital kaynaklar için 192kHz Digital - Analog dijital kaynak çözümleme
    16bit - 24-bit kayıt örnekleme oranları: 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 ve 96kHz
    ASIO 2.0 Desteği 16-bit/44.1kHz, 16-bit/48kHz, 24-bit/44.1kHz 24-bit/48kHz ve 24-bit/96kHz (Direct Monitoring)

Performans:
    Sinyal - Gürültü Seviyesi: (20kHz Low-pass filter, A-Weighted)
    Stereo Çıkış: 109dB
    Ön ve Arka Kanallar: 109dB
    Merkez, Subwoofer ve Yan Kanallar: 109dB
    Toplam Harmonik Bozulma + Ses 1kHz'de (20kHz Low-pass filter) = 0.004%
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/96kHz giriş ) = <10Hz ila 46kHz
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/192kHz giriş) = <10Hz ila 88kHz (Sadece Stereo)

Onboard Bağlanabilirlik:
    FlexiJack (3-in-1 fonksiyon, Digital I/O1 / Line In / Mikrofon) 3.50mm mini jack
    Line level çıkış (Ön / ARka / Yan / Merkez / Subwoofer) 3.50mm mini jack
    AUX_IN line-level analog giriş: 4-pin Molex konektör (kart üzerinde)

Giriş- Çıkış Sürücü Bağlanabilirliği:
    2 x RCA jack (coaxial SPDIF giriş ve çıkış)
    2 x RCA jack (Auxiliary giriş)
    2 x Optik konektör (optik SPDIF giriş ve çıkış)
    2 x mini MIDI dişi konektör (MIDI giriş ve çıkış)
    Kulaklık çıkış ve ses kontrolü 6.35 mm (1/4") stereo jack
    Paylaşımlı Line-level analog Line/Mikrofon girişi 6.35 mm (1/4") stereo jack

Sound Blaster X-fi Fatal1ty

Müziğinizi,oyunlarınızı ve filmlerinizi gerçek ötesi mükemmellikle geliştirin:
    Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS ses kartı 109 dB SNR ses kalitesi ve 64 MB'lık X-RAM'i ile yüksek performanslı oyun deneyimi sunar. EAX destekli ® ADVANCED
    HD™ 5.0, EAX ‘in son versiyonu ‘'Çevresel Ses Standardı'', the Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS kart X-Fi CMSS 3D teknolojisi internet üzerinden oyun oynarken
    kulaklığınızdaki inanılmaz ses gerçekliğini sağlar. Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS uygun özellikleri ön panel dahili sürücü kolay bağlantı için, ayrıca
    X-Fi IR uzaktan bağlatı için tüm dijital eğlenceleri,X-Fi 24-bit Crystalizer, X-Fi CMSS 3D, 3DMIDI ve EAX'i kontrol eder. Üstelik harika oyun performansı
    , the Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS Sound Blaster X-Fi Platinum ve Sound Blaster X-Fi XtremeMusic'in tüm standart özellikleri, uygulama yazılımı , güç
    ve performans kapasitesini içerir

Gaming Mode:
    Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS şu ana kadar olan en hızlı oyun performansını verir
    Tamamen yeniden yapılandırılabilen oyun ses işlemleri Creative X-Fi Xtreme Fidelity ses işlemcisi Sound Blaster X-Fi Fatal1ty FPS bugüne kadar gördüğünüz
    en iyi oyun performansını sağlar, anakartların ses çözümünü %15'den daha fazla artırır ve aynı zamanda full ses efektlerini gerçekleştirir

Sound Blaster X-Fi -Xtreme Fidelity RAM li ilk ses kartı:
    X-RAM işlemcileri yüksek ses kalite örneğini vermek için verilen ses RAM ine diğer genel performansı etkileyebilecek sistem RAM lerinden farklı olarak yüklenebilir.
    Şu bir gerçek ki Sound Blaster X-Fi teknolojisi ile performasınız artacak

X-Fi CMSS-3D kulaklıkla en gerçekçi çevresel ses deneyimi verir:
    Kulaklık ya da hoparlör kullanıyorsanız, oyunun konumsal sesleri için yapılan üst düzey teknoloji sayesinde, düşmanlarınızın nerede olduklarını kesinlikle
    bilirsiniz. X-Fi CMSS-3D kulaklığı çevrenizde,3 boyutlu,on sanal ses yaratır ve siz kulağınızda 'kulaklık olduğunu unutursunuz. X-Fi CMSS-3D hoparlörleri
    kullanılırken ses sanal pozisyonlarla etrafınızı sarar, böylece artık oyunlardaki ses kavramınızda sayılara ve klasik yerleştirme şekillerine ihtiyacınız
    olmayacak..Artık çevresel en doğru sesin keyfini çıkarabilirsiniz

AX® ADVANCED HD™ 5.0Şu ana kadar yapılan en gerçekçi oyun sesi:
    Sound Blaster X-Fi çevrede yapılan en iyi hayata benzer ses ve ilk kullanımda bile maksimum performansı sağladığını göreceksiniz! Destekleyici 128 ses özelliği,
    EAX MacroFX, EAX PurePath & çevresel FlexiFX EAX için yeni bir standart ve oyunda ulaşılabilir bir ses gerçekleştirimi oluşturmaktadır.

X-Fi 24-bit Crystalizer™ varolan oyunu otomatik olarak gerçek üstü mükemmelliğe yükseltir:
    Sound Blaster X-Fi herhangi bir bit derinliğinde olan tüm sesleri ,24-bit kalitesine çevirir. Ve oyun sesleri hayal edemediğiniz kadar dinamik ve gerçekçi
    olur

Teknik Özellikler:
    24-bit, 96kHz örnekleme oranına sahip Analog'dan Dijital'e dönüştürücü girişler
    24-bit, 96kHz örnekleme oranına sahip 7.1 hoparlör çıkışına sahip Dijital'den Analog'a dönüştürücü
    24-bit, 192kHz stereo çıkışa sahip Dijital'den Analog'a dönüştürücü stereo dijital kaynaklar
    16-bit'den 24-bit'e örnekleme oranları : 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 ve 96kHz
    24-bit çözünürlüğe sahip gelişmiş SoundFont desteği
    64MB X-RAM
    Ses Performansı (Çıkış değeri @ 2Vrms, Tipik Değer)
    Sinyal-Gürültü Oranı (20kHz Düşük-geçiş filtresi, A-değerli):
    Stereo Çıkış: 109dB
    Toplam Harmonik Bozulma + Gürültü @ 1kHz (20kHz Düşük-geçiş filtresi) = 0.004%
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/96kHz girişi ) = <10Hz ~ 46kHz
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/192kHz girişi) = <10Hz ~ 88kHz (Stereo)
    Bağlanabilirlik:
    FlexiJack FlexiJack (3'ü bir arada fonksiyona sahip, Dijital I/O1 / Line In / Mikrofon) 3.50mm mini jack
    Line seviye çıkışı (Ön / Arka / Yan / Merkez / Subwoofer) 3.50mm mini jackler
    AUX_IN line-seviye girişi, 4-pinli Molex bağlantısı
    Bir AD_Link (26 pin) bağlantı noktası; X-Fi I/O konsoluna bağlantı için (yükseltme seçeneği)
    I/O Sürücü Bağlanabilirliği
    İki RCA bağlantısı; SPDIF giriş ve çıkışları için
    Two RCA jacks for Auxiliary input
    Aux girişleri için iki adet optik SPDIF giriş ve çıkışı
    İki adet standard MIDI dişi bağlantısı, MIDI giriş ve çıkışı için
    6.25mm'lik (1/4-inç) stereo bağlantıya sahip ses kontrolü ve kulaklık çıkışı
    Paylaştırılmış line-seviyesi analog Line/Mikrofon girişi, 6.35 mm (1/4-inç) stereo bağlantı

Sound Blaster X-fi ExtremeMusic

Eğlence Modu:
    Xtreme Fidelity™ Müzik & Filmler:
    X-Fi 24-bit Crystalizer ile MP3leri ve Movileri orijinal CD ya da DVD'lerinden daha kaliteli dinleyebilirsiniz
    X-Fi CMSS-3D ile MP3 müzikleri ve Stereo Film seslerini surround ses kalitesinde kulaklık ya da speakerlardan dinleyebilirsiniz.
    X-Fi 24-bit Crystalizer ve X-Fi CMSS-3D ile müzik CDlerini "SuperRip" yapabilir ve Xtreme Fidelity kalitesinde MP3'lere dönüştürebilirsiniz.

Son Teknoloji Sinematik Teknolojiler ile Üstün PC Sinema Deneyimi:
    THX sertifikalı sesler, inanılmaz DTS-ES™ ve Dolby Digital EX® ses çözümleme

Ses Yaratım Modu:
    Berrak Ses Kayıt Kalitesi:
    Sound Blaster X-Fi XtremeMusic yüksek kayıt kalitesi sunar
    Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio işlemcisi ile en gelişmiş kayıt özelliklerinden ve efektlerinden faydalanabileceksiniz.
    The Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio işlemcisinin transparana yakın SRC motoru 136dB THD+N'de herhangi bir çözünürlükteki kaynaklardan dönüşüm sağlar.
    44.1kHz ila 96kHz aralığında dijital eşleştirme ve kayıt özelliği.
    8 değişik donanım efekti ile birlikte bir milisaniyeden az gecikme süresiyle ASIO kaydı.
    24-bit SoundFont® örnekleme ve 3DMIDI ile inanılmaz esneklik ve kayıt sonuçları.

Oyun Modu:
    En Yüksek Oyun Performansı ve Maksimum Gerçeklik:
    Sound Blaster X-Fi XtremeMusic gelmiş geçmiş en hızlı oyun performansı sunar.
    Tamamen yeniden geliştirilmiş audio işleme motoru Creative X-Fi Xtreme Fidelity audio işlemcisi ile Sound Blaster X-Fi XtremeMusic, gerçek zamanlı ses efektlerini
    anakarta ileterek %15'ten fazla performans artışı sağlar.
    X-Fi CMSS-3D kulaklık ile inanılmaz surround ses deneyimi yaşatır.
    X-Fi CMSS-3D ile düşmanlarınızın tam olarak nerede olduklarını bikeceksiniz!
    EAX® ADVANCED HD™ 5.0 ile inanılmaz derecede gerçek oyun sesleri!
    X-Fi 24-bit Crystalizer™ otomatik olarak mevcut oyunlarınızı daha dinamik ve gerçekçi Xtreme Fidelity oyun deneyimine dönüştürecek!

Teknik Özellikler:
    Analog girişler için 96kHz örnekleme oranında 24-bit Analog - Dijital dönüştürme
    Dijital kaynaklar için 96kHz örnekleme oranında 24-bit Dijital - Analog 7.1 speaker çıkış
    Stereo dijital kaynakların 192kHz stereo çıkış kalitesinde 24-bit Dijital - Analog dönüşümü
    16-24bit kayıt örnekleme oranları: 8, 11.025, 16, 22.05, 24, 32, 44.1, 48 ve 96kHz
    Direkt İzleme desteği ile 16-bit/44.1kHz, 16-bit/48kHz, 24-bit/44.1kHz 24-bit/48kHz ve 24-bit/96kHz de ASIO 2.0 desteği
    24-bir çözünürlüğe kadar Gelişmiş SoundFont desteği
    Audio Performansı (Oranlanmış Çıkış @ 2Vrms)
    Sinyal Gürültü Seviyesi: (20kHz Low-pass filter, A-Weighted)
    Stereo Çıkış: 109db
    1kHz'de Toplam Harmonik Bozulma ve Gürültü (20kHz Low-pass filter): 0.004%
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/96kHz giriş ) = <10Hz ila 46kHz
    Frekans Yanıtı (-3dB, 24-bit/192kHz giriş) = <10Hz ila 88kHz (Sadece Stereo)

Bağlanabilirlik:
    FlexiJack (3-in-1 fonksiyon, Dijital I/O1 / Line In / Mikrofon) 3.50mm mini jack
    Line level çıkış (Ön / Arka / Yan / Merkez / Subwoofer) 3.50mm mini jack
    AUX_IN line-level analog giriş, Kart üzerinde 4-pin Molex konektör

• açıklamalar sağlam olmuş teşekkürler standart bir kullanıcı olarak benim için önemli olan müzik ve sinema'da gerçek dolby kalitesini vista
    sisteminde 5.1'i yakalamak ve x-fi xtrememusic'de bunun için uygun olacağını düşünüyorum.Üstelik driverları sürekli güncelleniyor.
  • quote:

açıklamalar sağlam olmuş teşekkürler standart bir kullanıcı olarak benim için önemli olan müzik ve sinema'da gerçek dolby kalitesini vista
    sisteminde 5.1'i yakalamak ve x-fi xtrememusic'de bunun için uygun olacağını düşünüyorum.Üstelik driverları sürekli güncelleniyor.

Bir şey değil. Benim işletim sistemim xp vistada nasıl bir performans sağlar bilmiyorum ama dediğin gibi sürücler yenilendikçe problem olmaz. yüksek kalite ses için unutmaki iyi bir hoporlör setide gerekli.
  • Logitech x-530 var bende vista onboard 5.1 ses alıyorum fakat çok kalitesiz ve cızırtı sorunu var.O yüzden tercihimi xtrememusic'ten yana kullandım.
  • quote:

Logitech x-530 var bende vista onboard 5.1 ses alıyorum fakat çok kalitesiz ve cızırtı sorunu var.O yüzden tercihimi xtrememusic'ten yana kullandım.

Bende Logitech z-5450 var. X-fi xtrememusic' ile gayet kaliteli ses elde ettim. İleride hoporlör setini değiştirmeyi düşünürsen öneririm. xtrememusic' kartın gelince tecrübelerini sende paylaşırsan iyi olur.
  • ''slave_zero''

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere

speaker settings veya thx setup console ayarlarında hoperlörleri test ettiğimiz channel veya noise bölümünü çalıştırdığımızda hoparlorler testinden sonraki subwoofer testinden ses gelmiyor ama speaker test bölümü sesin geldiğini gösteriyor. Bütün medyalarda subwoofer çalışıyor.Bu problemmidir,yoksa ayarlar bölümünden ayarlamak mı gerekiyor? (ses kartım audigy 2 zs,hoparlorler t7700)

slave_zero dene bakalım seninkinden ses gelecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GT 5

''slave_zero''

arkadaşlar bir sorum olacak sizlere

slave_zero dene bakalım seninkinden ses gelecek mi?

Bir zamanlar zs ile t-7700 kullandım. Tam hatırlayamıyorum ama sanki subtanda testlerde gürültü geliyordu ama kullanımda çalışıyorsa bence sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.