Şimdi Ara

X-Fi için Dolby Digital Live! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
7.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tek paket,en üsstekini çekicektin
    http://www.mediafire.com/?jtqdmjjn0ky

benim kart imzamda var ve sorunsuz çalışıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tyll

bu sürücü ile xfi xtreme music vistada dts çalıştırmaya başlar mı?

hocam creative in sitesinden beta 2.18 driver ını indirin. vista üzerinde çalıaşcaktır. youp pax vs. ile vista üstünde dd+dts çözemezsin.
  • vista mavi ekrandan kendini alamadı,ne sorunlu bu x-fi vista da ,
    @vata dediğiniz gibi beta 2,18 ile düzeldi.ses gayet iyi ve dts albumleri çalabiliyor..
    teşekkürler..
  • değerli arkadaşlar beim x-fi gamer la ilgili çok acayip bir sorunum var!sistem çzellikleri imzamda yazıyor!sorunum şöy

driverlerim günceldş ve bi sorunum yoktu ama birgün oyun oynarken kitlrndi sistemim ve reset attım resetten sonra windows açıldı ses yok yüklü ses sürücüsü yok diyo!daha sonra driveri tekrar silip yükleyim dedim sildikten sonra yğklerken sistem yine kitlendi!we tekrar reset attı boot ekranında mavi ekrana düşüyorum bu sefer de!kartı çıkardığımda normal açılıyo windows!ama taktığımda mavi ekran veriyo!driver tamamen sildim!hiç driver yüklemeden kartı taktım windows yine açıldı!ama driver yüklediğim zman mavi ekrana düşüyorum ve mavi ekran vermediği zaman da kartı tanımıyo!çıldırıcam yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler

• Konunun üstünden biraz geçmiş.. Ama belki cevabı bilen vardır.
    DDL i Creative X-FI Xtreme Gamer için kullanan var mı ? Yoksa sadece daha üst modellerde mi işe yarıyor ?
    Deneyen ya da bilgisi olan ?
  • creative yeni sürücüler yayınladı, daniel k nın bu konuda yeni çalışmaları var mı diye merak ediyorum ulaşabileceğim bir adres var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 333

creative yeni sürücüler yayınladı, daniel k nın bu konuda yeni çalışmaları var mı diye merak ediyorum ulaşabileceğim bir adres var mı acaba ?

daniel_k , creative in baskısı ile modlamayı durdurdu...
  • Arkadaşlar x-fi xtreme fatalty gamer kartım var optik kabloyla içerdeki decodera gönderiyorum kartın dts ve dloby çözmeden göndermesini nasıl sağlayabilirm???
  • ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.e.7.e.N -- 24 Ekim 2008; 3:22:13 >
  • http://rapidshare.com/files/123916741/SB_INSTALL.rar.html

kardes bi zahmet bu dosyayı 2 ya da 3 part olarak free kullanıcıların indirebilecegi sekilde siteye koyabilir misin. bu cok onemli de benim icin. simdiden tesekkurler.
  • ALLAH RAZI OLSUN SENDEN AMA PREMİUM LAZIM İNRADERİYORUM ACİL LAZIM BANA NE OLUR YARDIM ET
  • Bu DDL müthiş birşey,
    eski kartım ile oyunları analog, film ve müzikleri digital dinliyordum,
    şimdi oyunlar da digital, süper.
    burada anlatıldığı gibi yapabilenler mutlaka yapsın.

NOT: benim yeni kartımda DDL hazır geldiği için,
    eski kartlara DDL yükleme ile ilgili sorularınıza malesef cevap veremem,
    ama mutlaka deneyin.
  • bu iş x fi gamer ile nasıl ılacak arkadaşlar ?
  • çözüm yok herhalde gamer için creative bizi creative mahkum eden dist.lere
  • Konuyu hortlattım sanırım :) forumda konuda açmama rağmen uzun zamandır aradığım bu cevabı bulamamıştım. Arayan bir çokta insan vardır. Gerçi şimdi creative xfi kendi ddl driverlarını çıkartmış ama kurulumu ve aktif edilişi buradakinin aynısı. @Father Torque sayende; XFI titanium kartım ile philips decoderden win7 64 bit te Battlefield 3'ü Dolbly Digital olarak oynayacağım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.