Şimdi Ara

X-FI ses kartları Windows XP & Windows 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski driveları bytenına kadar temizledim iyicene (netten yardım aldım komple temizlik için) ve bunu yükledim süperr !!! yalnız thx console yok . adı değişmiş speaker setup console olmuş

EDIT: THX CONSOLE var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 22 Aralık 2010; 23:47:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

eski driveları bytenına kadar temizledim iyicene (netten yardım aldım komple temizlik için) ve bunu yükledim süperr !!! yalnız thx console yok . adı değişmiş speaker setup console olmuş

ben de yükledim fakat bir fark göremedim. ve de açıkçası daha önce volume panelde bulunan bir çok özellik yok şu an sen fazladan birşeyler yükledin mi?

ben cd den direk setup ve default install ile gittim farklı birşeyler yaptıysan ya da yüklediysen yazarsan sevinirim.

• arkadaşlar bende pc ye ses sistemimi bağlamak istiyordum hatta istediğim sesi alabilmek için emu nun bir ses kartınıda aldım arkadaşlar ama gene olmadı taki linux kurana kadar şimdi sinema salonum var odamda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

eski driveları bytenına kadar temizledim iyicene (netten yardım aldım komple temizlik için) ve bunu yükledim süperr !!! yalnız thx console yok . adı değişmiş speaker setup console olmuş

ben de yükledim fakat bir fark göremedim. ve de açıkçası daha önce volume panelde bulunan bir çok özellik yok şu an sen fazladan birşeyler yükledin mi?

ben cd den direk setup ve default install ile gittim farklı birşeyler yaptıysan ya da yüklediysen yazarsan sevinirim.

valla bende eksik bişey yok tam terisne bi sürü fazla şey daha yüklendi. ben custom instalkationı seçip herşeye tik attım ki full yükleme olsun.

• bir daha sileceğimi sanmıyorum bu driver ı silinmesi ayrı dert yüklenmesi ayrı dert. yükledim dün gece herşey çalışıyor o şekilde kalsın...
  • donanım dan hoperlörü 96hz yapınca oyunlarda pıt pıt cızırtı sesi geliyor. 48hz ye aldım şuan sorun yok fakat aradaki ses kalitesi hissedilir derecede midir? 96hz de kullanmak istiyorum içim rahat olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CriticalWave

donanım dan hoperlörü 96hz yapınca oyunlarda pıt pıt cızırtı sesi geliyor. 48hz ye aldım şuan sorun yok fakat aradaki ses kalitesi hissedilir derecede midir? 96hz de kullanmak istiyorum içim rahat olmuyor

bende 96 khz kullanoyurm sorun yok. problem yazılımda değil sizin donanımınız desteklemiyordur...

ayrıca evet creative driverlaını silmek baştan başa bir problem ama gereki yardımı netten aldıktan sonra az zahmet isteyen bi iş... kurması zaten basit

• x-fi elite pro sahibiyim you pax 2010 suite kullanıyorum audigy ve x-fi serilerinin tümünü kullanmış biri olarak söylüyorum ses gayet yeterli ve kaliteli ayrıca şu ana kadar hiç orjinal cd den kurulum yapmadım hep mod lu driver (daniel_k-youpax ) kullandım.

yükleme yapacaklara tavsiyem youpax veya daniel k driver paketi yükleyecekseniz format atılmış hiç driver yüklenmemiş temiz bir işletim sistemine yükleyiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 25 Aralık 2010; 0:12:59 >
  • youpax ta kullanıcı sorunları var çok fazla. ... orijinal cd den kurulum için windows xp istiyor eski x-fi ler. ama yeni x-fiları olanlarda windows 7 ile uyumlu orijinal cdler var.

bu arada daniel_k dan şaşmayın derim audigy im vardı kardeşime verdim daniel_k lı kullnaıyor windows 7 de ondada problem yok.. hatta şuanda ben x-fi platinuma danielin en son driverlaırnı kullanıyorum Installation Disc 1.0

edit: bu arada driverlın temiz bir sistemew kurulamsından yanayım bende ama eski driverdan yeni drivera geçmek için formatta atmam hani bunun için nette bi sürü yazı var ordan yardım alıp eski drivelrı bitine kadar silebiliyorsunuz ve sonra yenisini yüklüyorsunuz.. yalnız donanım değişikliklerindeki driver değişmesi format isteyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 25 Aralık 2010; 15:45:38 >

• quote:

quote:

donanım dan hoperlörü 96hz yapınca oyunlarda pıt pıt cızırtı sesi geliyor. 48hz ye aldım şuan sorun yok fakat aradaki ses kalitesi hissedilir derecede midir? 96hz de kullanmak istiyorum içim rahat olmuyor

bende 96 khz kullanoyurm sorun yok. problem yazılımda değil sizin donanımınız desteklemiyordur...

ayrıca evet creative driverlaını silmek baştan başa bir problem ama gereki yardımı netten aldıktan sonra az zahmet isteyen bi iş... kurması zaten basit

nasıl donanım desteklemiyordur? X-FI Titanium var yukardaki yorumlarımı görmediniz mi?

• quote:

quote:

quote:

nasıl donanım desteklemiyordur? X-FI Titanium var yukardaki yorumlarımı görmediniz mi?

hoparlörde donanıma girmiyormu dostum ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

hoparlörde donanıma girmiyormu dostum ?

hoperlör neyi destekleyemecek?

ses kartından Pioneer amfi ye oradanda 2 85 lik kolona ve 1000wat subwoofer a..

• ya hoparlör marka oalrak ne verebildiği frekanslar ne bunları kastediyorum ? araba hoparlörümü taktın pcye naptın anlamdımki ? hem 1000 watt woofer demişsin 1. si watt la alakası yok 2.si 1000 watt gerçekmi aceba orası meçhul..
  • quote:

ya hoparlör marka oalrak ne verebildiği frekanslar ne bunları kastediyorum ? araba hoparlörümü taktın pcye naptın anlamdımki ? hem 1000 watt woofer demişsin 1. si watt la alakası yok 2.si 1000 watt gerçekmi aceba orası meçhul..

evet araba ses sistemi takılı.

gerçek 1000 watt olmadığını herkes bilir.
  • quote:

quote:

ya hoparlör marka oalrak ne verebildiği frekanslar ne bunları kastediyorum ? araba hoparlörümü taktın pcye naptın anlamdımki ? hem 1000 watt woofer demişsin 1. si watt la alakası yok 2.si 1000 watt gerçekmi aceba orası meçhul..

e ozmaan 96 khz veremeyeceğinide bilmeleri lazım... 24bit/96khz destekli hoparlör lazım onun için. benim G500 24bit/192khz destekliyor sanırım. testte problem vermedi.
  • quote:

quote:

quote:

e ozmaan 96 khz veremeyeceğinide bilmeleri lazım... 24bit/96khz destekli hoparlör lazım onun için. benim G500 24bit/192khz destekliyor sanırım. testte problem vermedi.

sadece oyunlarda cızırtı yapıyor. FLAC müzik dinliyorum, HD film izliyorum , masaüstü kullanımda sorun yok

• Merhabalar...

Ben windows 7 kullanmakla beraber.. yurtdıışndan getirttiğim auzentech X-fi prelude'u kullanıyorum.. . ben nerdeyse hiç oyun oynamam... ama sürekli film dizi izler.. ve sürekjli müzik dinlerim.. ilk driverlarda ses tatmin etmiyodu çok çünkü XPnin ses rengine alışmıştım... ama son driverlara doğru hem teknik sorunlar (çıtırtı vs.) hem de ses bana göre düzeldi... şuanda bi sorun yaşamadan Windows 7 ve X-fi çipli ses kartımı kullanabiliyorum...
  • auzentech in driverlarıda zaten win7ye full destek veriyor...
  • Hocam yeni win7 64 e geçmiş birisi olarak eski ses kartımın bir işe yaramadığını ve yeni ses kartı almanın mecburiyet halini aldığını gördüm.Kullandığım ses sistemi Bose 2+1 ve buna uygun güzel bi ses kartı almak istiyorum tek derdim evde müzik dinlemek az da olsa film izlerim ,, oyunla işim olmas.Win 7 ile uyumlu driverı olan ses kalitesi xp'ye yakın bi ses kartı önerirmisiniz.

Yukardaki yorumları okudum X-FI TITANIUM yeni olanları cd den çıkan win7 driver mevcutmuş.Eğer bu kartı almamı önerirseniz direk alıcam ama sonuçta 200 tl lik bir kart eğer win 7 de olumsuzlukla karşılaşırsam paramın boşa gitmesini istemiyorum.Vatanda ki link

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

• quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Hocam yeni win7 64 e geçmiş birisi olarak eski ses kartımın bir işe yaramadığını ve yeni ses kartı almanın mecburiyet halini aldığını gördüm.Kullandığım ses sistemi Bose 2+1 ve buna uygun güzel bi ses kartı almak istiyorum tek derdim evde müzik dinlemek az da olsa film izlerim ,, oyunla işim olmas.Win 7 ile uyumlu driverı olan ses kalitesi xp'ye yakın bi ses kartı önerirmisiniz.

Yukardaki yorumları okudum X-FI TITANIUM yeni olanları cd den çıkan win7 driver mevcutmuş.Eğer bu kartı almamı önerirseniz direk alıcam ama sonuçta 200 tl lik bir kart eğer win 7 de olumsuzlukla karşılaşırsam paramın boşa gitmesini istemiyorum.Vatanda ki link

http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394

her türlü değer, onboard ses kartını bir deneyeyim dedim gecen gün, oturup ağlayacaktım resmen, bu kadar iğrenc olur.X-FI Extrememusic kullanıyorum bu arada..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.