arkadaslar forumda arastırdım fakat baya ikide kaldım su an x-fi xteme gamer ses kartı kullanıyorum fakat dts ve dolby digital özlellikleri olmadıgından bu ozelliklerden yararlanamıyorum.auzen x-plosion cinema kartında ise istediğim dts ve dolby desteği mevcut.fakat creative'den dinlediğim müzikten inanılmaz memnunum özlellikle crystallizer özelliğinin olması değişilmez kılıyor.kısacası benim istediğim şey film ve müzikte beni tatmin etsin oyunlarda eax ten fedakarlık yapabilirim.auzenden film için creative den daha iyi bir performans alabileceğimi düşünüyorum fakat müzik konusunda şüphelerim var en az xtreme gamer kadar ii müzik performansı almak istiyorum.yani film + müzikte creative den daha iyi performans alabilir miyim?bunların peşine sorum elimdeki xtreme gamerı satıp auzen 7.1 cinema almamı tavsiye eder misiniz?yorumlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
3 gun oldu arkadaslar bi yardım eli lutfn
Yanlis yere acmisiniz konuyu ses karti bolumune acmanizi oneriyorum.PC Ses Sistemleri ve Ses Kartları
Kardeş bende araştırdım şuanki ses kartım CREATİVE GAMER FATAL1 SES KARTI vardı anakartta slot yerini değiştirirken bozuldu. şimdi garantide FATAL1 alırsan hem DTS hemde THX var artı EXA 3.0.4.0 mı ne var oldukca iyibirses kartı idi fakat şuan anakarttaki ses kartına bağladım ve gerçekten CREATİVE gamer FATAL1 in parasını hak eden bir kart olduğunu çok iyi anlıyorum. Ama nasıl olduda bukadar çabuk bozuldu anlamadım sokete giren iğnelerden birisi koptu