Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The_Barbarian diye bir X-Fire kullanıcı adı yok Thiefman.Lütfen X-Fire kullanıcı adını yaz dostum.X-Fire programından giriş yaparken yazdığın kullanıcı adını istiyorum
  • KoMiKaZe hasret kaldık ya o maçlara.Hatırlıyorumda seninle sadece 3 maçmı ne yaptık.Ama cod2 maçlarımın en güzellerindendi o maçlar.Sensiz cod2 ye doyum olmuyor.

• geceleri no passage servera beklerim
  • beni ekleyin desem eklermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: StaLLionS

KoMiKaZe hasret kaldık ya o maçlara.Hatırlıyorumda seninle sadece 3 maçmı ne yaptık.Ama cod2 maçlarımın en güzellerindendi o maçlar.Sensiz cod2 ye doyum olmuyor.

Bak halen maç diyor çıldıracamDün oynamak istedim biraz ama sağolsun kıbrısın, olmayan alt yapısının üstüne kurulu olan yurt interneti buna müsade etmediOyuna girebildiğim sürece her zaman oynarız
    No Passage'ye girdim mi çoğunlukla kaldırmıyor benim bağlantı direk 999 oluyor, e 256 kıbrıstan bu kadarOnunda çözümünü arıyorum inşallah bir ayar çekebilirimde girebilirim.
    @ leanback, eklisin sen canım

• benide eklersen sevinirim
  • X-Fire kullanıcı adını yazarsan tabiki eklerim tniaskrad
  • pardon aspectb diğer topice yazmıştım buraya yazdım sanıyorum ya
  • Allah allah son 2 gündür listede olanlar bir daha ekle beni diye tutturmaya başladı, hayır olsun inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Allah allah son 2 gündür listede olanlar bir daha ekle beni diye tutturmaya başladı, hayır olsun inşallah

nası ya?
  •  X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar)

[simage]https://store.donanimhaber.com/7f/cf/95/7fcf958f7e0dc36ce1503127fc09b061.png[\img]
    Üşütecem ya.Nedir bunun çözümü bilen varmı?Lütfen söylesin.

Buarada KoMiKaZe maç maç diye tutturuyorum.Çünkü senle birlikte bir TDM ye girince TDM eglencesi 2 katına çıkıyor.Düşündümde sizin clanla bizim DH clan birlikte bir serveri bassak feci olur ha.

• Eyvallah StaLLionS o senin güzelliğin kardeşim

PB'den aldığın hataya baktım da şimdi, Windows Vista mı kullanıyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Eyvallah StaLLionS o senin güzelliğin kardeşim

PB'den aldığın hataya baktım da şimdi, Windows Vista mı kullanıyorsun?

Hayır vista kullanmıyorum.Oyunadıgımdan beri ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım.
  • Pb klasöründeki bütün dosyaları silip pbsetup.exe ile yeniden güncellemeyi dene(bence Pb klasörü içindeki bütün dosyaları topluca başka bir klasörün içine at, ondan sonra pbsetup.exe yi başlat).
  • aby13
  • beni seç beni seç
  • Ekledim çukutayHoşgeldin aramıza sende

@ dmc 12 , X-Fire kullanıcı adını yazarsan neden olmasın
  • pbyi yeni bir klasöre kopyaladım.Sonra oyunun içindeki pb yi sildim.Sonra yeni klasördeki pb yi aldım.Oyunun içine kopyaladım.Bir baktım hata düzeldi.

teşekkürler FOXçu
  • musty91
    eklersin sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.