The_Barbarian diye bir X-Fire kullanıcı adı yok Thiefman.Lütfen X-Fire kullanıcı adını yaz dostum.X-Fire programından giriş yaparken yazdığın kullanıcı adını istiyorum
KoMiKaZe hasret kaldık ya o maçlara.Hatırlıyorumda seninle sadece 3 maçmı ne yaptık.Ama cod2 maçlarımın en güzellerindendi o maçlar.Sensiz cod2 ye doyum olmuyor.
geceleri no passage servera beklerim
beni ekleyin desem eklermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: StaLLionS
KoMiKaZe hasret kaldık ya o maçlara.Hatırlıyorumda seninle sadece 3 maçmı ne yaptık.Ama cod2 maçlarımın en güzellerindendi o maçlar.Sensiz cod2 ye doyum olmuyor.
Bak halen maç diyor çıldıracamDün oynamak istedim biraz ama sağolsun kıbrısın, olmayan alt yapısının üstüne kurulu olan yurt interneti buna müsade etmediOyuna girebildiğim sürece her zaman oynarız No Passage'ye girdim mi çoğunlukla kaldırmıyor benim bağlantı direk 999 oluyor, e 256 kıbrıstan bu kadarOnunda çözümünü arıyorum inşallah bir ayar çekebilirimde girebilirim. @ leanback, eklisin sen canım
benide eklersen sevinirim
X-Fire kullanıcı adını yazarsan tabiki eklerim tniaskrad
pardon aspectb diğer topice yazmıştım buraya yazdım sanıyorum ya
Allah allah son 2 gündür listede olanlar bir daha ekle beni diye tutturmaya başladı, hayır olsun inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
Allah allah son 2 gündür listede olanlar bir daha ekle beni diye tutturmaya başladı, hayır olsun inşallah
nası ya?
[simage]https://store.donanimhaber.com/7f/cf/95/7fcf958f7e0dc36ce1503127fc09b061.png[\img] Üşütecem ya.Nedir bunun çözümü bilen varmı?Lütfen söylesin.
Buarada KoMiKaZe maç maç diye tutturuyorum.Çünkü senle birlikte bir TDM ye girince TDM eglencesi 2 katına çıkıyor.Düşündümde sizin clanla bizim DH clan birlikte bir serveri bassak feci olur ha.
Eyvallah StaLLionS o senin güzelliğin kardeşim
PB'den aldığın hataya baktım da şimdi, Windows Vista mı kullanıyorsun?
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
Eyvallah StaLLionS o senin güzelliğin kardeşim
PB'den aldığın hataya baktım da şimdi, Windows Vista mı kullanıyorsun?
Hayır vista kullanmıyorum.Oyunadıgımdan beri ilk defa böyle bir hatayla karşılaştım.
Pb klasöründeki bütün dosyaları silip pbsetup.exe ile yeniden güncellemeyi dene(bence Pb klasörü içindeki bütün dosyaları topluca başka bir klasörün içine at, ondan sonra pbsetup.exe yi başlat).
aby13
beni seç beni seç
Ekledim çukutayHoşgeldin aramıza sende
@ dmc 12 , X-Fire kullanıcı adını yazarsan neden olmasın
pbyi yeni bir klasöre kopyaladım.Sonra oyunun içindeki pb yi sildim.Sonra yeni klasördeki pb yi aldım.Oyunun içine kopyaladım.Bir baktım hata düzeldi.