Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: baltazar001

Evet bugün komikazeyle 2 el maç yaptık.Sonuçta gene dostluk ve ^3IDHIStaLLionS kazandı.2 sindede ^3IDHIStaLLionS birinci oldu.Hayırlı olsun.

hayirli olsunda o yenseydi seni acaba buraya yazacakmıydın

• quote:

Orjinalden alıntı: kliwaj

quote:

Evet bugün komikazeyle 2 el maç yaptık.Sonuçta gene dostluk ve ^3IDHIStaLLionS kazandı.2 sindede ^3IDHIStaLLionS birinci oldu.Hayırlı olsun.

Lütfen sıkıştırmayalım.DOSTLUK KAZANDI DİYORUZ.O kazansaydı ben gene koyardım.Sonuçta DH'deniz.Aramızda düşmanlık olmaz.

• quote:

quote:

quote:

Lütfen sıkıştırmayalım.DOSTLUK KAZANDI DİYORUZ.O kazansaydı ben gene koyardım.Sonuçta DH'deniz.Aramızda düşmanlık olmaz.

tamam sıkıştırmıyorum tebrik ederim ...

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam sıkıştırmıyorum tebrik ederim ...

Ha şöyle.SAGOL KLİWAJ

• Yaw onu sen maç mı saydın inan mıyorum hocamServerde 30 kişi var öyle maç olur muMaç dediğin Death Match serverde belirlenen 2 haritada 10'arlık dakikalardan oynanılır.Bende diyorum maç mı yaptık bugün bakıyorum böyle yazılara filanAlemsin hoca yaAyarlarız seninle maç merak etme, maksat eğlence olsun

quote:

yaw ben listeden silindimmi banami öle geldi

Listeye eklediğim kimseyi silmedim bugüne kadar.Nasıl olduysa senin mesajı görmemişim herhalde es geçmişim, unutmuşum eklemeyiEkledim şimdi sağol hatırlattığın için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 22 Nisan 2007; 3:02:18 >

• benide ekleyin xfire nick : imPsYcHo
    geceleri sabaha kadar oynuyorum genellikle tdm lerde yim friend e de eklerseniz rahatca buluşuruz
  • Ekledim senide imPsYcHoGececiler lazım bizedeHoşgeldin sende
  • Komikaze arkadaşım X-fire'de dediklerin tamamen dogru.Maç böyle olmaz.Ancak teke tek yaparsak maç olur.Dediklerine katılıyorum.
  • Teşekkürler baltazarSöz ağızdan bir kere çıkar.Seninle yapıcaz eğlencesi güzel bir maç
  • KoMiKaZe sen nopassageyi seviyormusun?Bu arada imPsYcHo hoş geldin aramıza.
  • quote:

KoMiKaZe sen nopassageyi seviyormusun?Bu arada imPsYcHo hoş geldin aramıza.

hoşbuldukk bu arada ben geceleri nopassage de yim herzaman gelirseniz birlikte takılırızz
  • Evet seviyorum, çok eğlenceli geçiyor bölümler orada.Sürekli kalabalık olduğundan tam bir savaş ortamı oluyorİyi oyuncularda girdiğinde tadına doyum olmuyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

quote:

KoMiKaZe sen nopassageyi seviyormusun?Bu arada imPsYcHo hoş geldin aramıza.

hoşbuldukk bu arada ben geceleri nopassage de yim herzaman gelirseniz birlikte takılırızz

Ben fazla nopassageyi sevimiyorum.Kalabalık serverler bana göre güzel olmuyor.Ama komikaze sever onla oynarsınız.

• TDM sunucuları kalabalık olacak ki oyunun TDM tadını alabilesin

@ imPsYcHo, gece online olursam mutlaka girerim No.P TDM ye.Bu arada senin xfire kullanıcı adın : imPsYcHo değil revenge70 'miş.Xfire nickin değil kullanıcı adını yazıcaksınAllahtan listemde varsın, yoksa imPsYcHo kullanıcı isimli vatandaş molokolu mu neymiş, karambole gidiyordun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

TDM sunucuları kalabalık olacak ki oyunun TDM tadını alabilesin

@ imPsYcHo, gece online olursam mutlaka girerim No.P TDM ye.Bu arada senin xfire kullanıcı adın : imPsYcHo değil revenge70 'miş.Xfire nickin değil kullanıcı adını yazıcaksınAllahtan listemde varsın, yoksa imPsYcHo kullanıcı isimli vatandaş molokolu mu neymiş, karambole gidiyordun

HAHA

• SD'ye de gireriz ayıp ettin
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

TDM sunucuları kalabalık olacak ki oyunun TDM tadını alabilesin

HAHA

alla alla ben imPsYcHo diye hatırlıyorum neyse revenge70 de sık kullandığım acc isimlerindendir

• SD yi pek fazla sevmiyorum.Fazla SD yapmasak iyi olur bence.
  • bende call of duty ciyim ne yapmam gerekiyo 1 kere bitirebildim yani yeni başladım
  • Ooo StaL hayırlı olsun almışsın nickinciiniGözün aydın hakikaten

@ sagolen, tam olarak ne konu hakkında bilgi almak istiyorsun?Call of Duty 2'yi internetten oynamak istiyorsan 1.3 patch'ini indirip kurman gerekiyor.Daha sonra punkbaster'i update etmen gerekiyor.Daha sonrada internetten oynayabilirsin.Ayrıntılı bilgiler üst konuda son 5-6 sayfaya bakarsan aradığın birçok sorunun cevabını orada alıcaksınX-Fire hakkında bilgi almak istiyorsanwww.xfire.com/download adresinden programı indirip kurduktan sonra aynı siteden üye olup kullanıcı adın ve şifren ile programa giriş yapıyorsun.Servers kısmına girip Call of Duty 2 Multiplayer bulup tıklıyorsun."Limit to Servers" kısmında "My Country" seçip "Apply" basıyorsun.Tüm Türk Call of Duty 2 serverleri listede dizilecektir.Oynamak istediğine çift tıklayıp girebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 24 Nisan 2007; 1:59:58 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.