Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Ooo StaL hayırlı olsun almışsın nickinciiniGözün aydın hakikaten

@ sagolen, tam olarak ne konu hakkında bilgi almak istiyorsun?Call of Duty 2'yi internetten oynamak istiyorsan 1.3 patch'ini indirip kurman gerekiyor.Daha sonra punkbaster'i update etmen gerekiyor.Daha sonrada internetten oynayabilirsin.Ayrıntılı bilgiler üst konuda son 5-6 sayfaya bakarsan aradığın birçok sorunun cevabını orada alıcaksınX-Fire hakkında bilgi almak istiyorsanwww.xfire.com/download adresinden programı indirip kurduktan sonra aynı siteden üye olup kullanıcı adın ve şifren ile programa giriş yapıyorsun.Servers kısmına girip Call of Duty 2 Multiplayer bulup tıklıyorsun."Limit to Servers" kısmında "My Country" seçip "Apply" basıyorsun.Tüm Türk Call of Duty 2 serverleri listede dizilecektir.Oynamak istediğine çift tıklayıp girebilirsin

Çok teşekkür ederim KoMiKaZe.Nihayet istedigim nicke kavuştum.

• arkadaslar bana 1.3 pack ini verirmisiniz oyunu yükledim kurdum hersey tamm xfire de hazır 1.3 pack inin linki lasım pls
  • tamm kardes saol bunu indirdim napıcam bu dosyayı nereyte atıcam
    bi de punkbaster updatesi demişsin onu nasıl halledicem msn varsa verebilirmisin ordan halledelim ?
  • arkadaslar 1.3pack yükledim kurdum bu punkbaster updatesi mi ne varmıs onu nası halledicem yardımcı olursanız sevinirim
  • Zaitsev
  • @ furi544 ,
    1.3 patch indirdikten sonra kuruyorsun.Kurulum bittikten sonra Multiplayer Options -> Punkbaster' a gel.Punkbaster "No" durumundadır.Onuı "Yes" konumuna getir.Daha sonra çık oyundan ve http://rapidshare.com/files/6736773/pbsetup.rar.html adresinden pb güncelleme dosyasını indir.Rar dosyası içindeki pbsetup.exe dosyasını ...Activision/Call of Duty 2/pb klasörü içine at ve çalıştır.Güncellemeyi tamamladıktan sonra rahatca oynayabilirsin

@ SkYNeT-06, X-Fire kullanıcı adın nedir?Zaitsev senin nickin.Kullanıcı adın lazım dostum
  • benide yaz kamikaze x fire kullanıcı adım furi544

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi544 -- 27 Nisan 2007; 21:29:27 >
  • Ekledim furi544Sende hoşgeldin aramıza
  • saol h.b xfire den friendime ekliyimmi hepinizi ?
  • ekle tabiki durduğun kabahat
  • ustad41

• .UstaD. hoş geldin aramıza.Gel gel şöyle çekinme
  • Ekledim .UstaD.Yabancı değilsin zatenHoşgeldin aramıza
  • KARDEŞ BEN BUZU20 DİYE KULLANICI ADI VERDİM AMA ZIIT(DH) İLE OYUNA GİRİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzu

KARDEŞ BEN BUZU20 DİYE KULLANICI ADI VERDİM AMA ZIIT(DH) İLE OYUNA GİRİYORUM

anlaşıldı buzul.
  • Birşey farketmez buzu."Bu nick ne yaw?Kimin acaba?" diye merak eden olursa zaten 1. sayfadaki direk profil isminden bakıp anlayabilir kimin kim olduğunu
  • bütün yeni üyelere slmlar bu arada kamikaze bir ara yer ve zaman belirleyelim girelim aynı servere biraz show yapak DH show
  • Son günlerde geçmiyor değil buna benzer şeyler aklımdanTDM maçı filan düşünüyorum ama dur bakalım, kıbrısa da geldim şimdi.İşler yoğunlaşmaya başladı ama hakikaten çok istiyorum böyle birşey düzenlemeyi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.