Gruba ekledim ps1k0p4tHoşgeldin aramıza, buyur şöyle çekinme
Komikaze arkadaşım.Sende kıbrıstan türkiye ye geldin.Çok mutlusundur.Ama benimle bir CoD2 maçı yapmadınn
Bu arada adamın çekindigi falan yok.Çekinme demişin
Dur dur kahvaltı edeyim geliyorumİstediğin maç olsun kaçma bir yere
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
noldu maç?
quote:
Orjinalden alıntı: snake_10
quote:
noldu maç?
Komikazeyle aramızda çekişme var snake_10.Şimdi yeni FOX'a da geçmiş.Tam çekişmeli olacak.
Evet arkadaşlar."O" artık bir FOX...Hayırlı,uğurlu olsun..
dur dur yakında paylaşcaz kozlarımızıEvet |FOX| ailesinin bir üyesiyim bende artık, teşekkür ederim
KoMiKaZe hayırlı olsun arkadaşım.
x-fire kullanici adı :: derwishim
Çok teşekkürler baltazar
quote:
dur dur yakında paylaşcaz kozlarımızıEvet |FOX| ailesinin bir üyesiyim bende artık, teşekkür ederim
tebrikler komikaze başarılar dilerim
Çok teşekkürler snake_10
Ekledim DerwishimAramıza hoşgeldin sende
x-fire kullanıcı adım=darkking3
beyler biz bir evden oynayan 2 kardeşiz bizde zevkle CoD2 yapanlardanız:D
delicro delicro2
Ekledim DaRLoRd, DovesSizlerde hoşgeldiniz arkadaşlar buyrun şöyle çekinmeyin
Aklımda bir iş var arkadaşlar ilerde inşallah olursa güzel bir organize olacağız.Şimdilik birşey demiyim söz filan vermiyim sadece aklımda ama olursa güzel olacak
quote:
Aklımda bir iş var arkadaşlar ilerde inşallah olursa güzel bir organize olacağız.Şimdilik birşey demiyim söz filan vermiyim sadece aklımda ama olursa güzel olacak
Hmm KoMiKaZe.İçimden bir ses serverle ilgili oldugunu söylüyor.Birde koz paylaşçaz demişsin memnuniyetle paylaşırız.
Yaklaştın gibi ama şimdilik birşey söylemiyecem çünkü olmazsa ilerde ben üzülürüm söyledim diyeKoz paylaşma olayını kıbrısa gitmeden yapcaz merak etme.Dostluk kazansın önemli olan
xfire : tptefe tpt deilim yanlıs anlasılmasın
quote:
teşekkürler
yaw ben listeden silindimmi banami öle geldi
Evet bugün komikazeyle 2 el maç yaptık.Sonuçta gene dostluk ve ^3IDHIStaLLionS kazandı.2 sindede ^3IDHIStaLLionS birinci oldu.Hayırlı olsun.