Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazılan X-Fire isimlerini düzenledim liste oluşturdum

DH X-Fire Savaşcı Listesi ;

1915turk
    komikaze
    yurttan
    llegendl34
    cxiwhaler
    aressturk
    musakka
    mustywarrior
    angrycrazy
    kliwaj
    darkspider99
    _SON NEFER_
    Roketler
    jericho
    far_diegoo
    armano6
    exoultimate
    19031903
    KoD ADI YeSiL
    jrpashafox
    fozdemir
    johnbjk
    angrycrazy
    tqmekk666
    fatalflex55
    radyasyon
  • etez dir benim nickim
  • aspectb
    edit:çoğunuzu ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 25 Mart 2007; 21:00:31 >
  • İlk mesaja tekrardan bakın arkadaşlar.Sizler için güzel bir güncelleme(değişiklik diyim) yaptım.Umarım beğenirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

İlk mesaja tekrardan bakın arkadaşlar.Sizler için güzel bir güncelleme(değişiklik diyim) yaptım.Umarım beğenirsiniz

omg komikaze o_O. baya uğraşmışsın
  • Komikaze eline sağlıkta bunu sadece isim olarak nasıl ekliyecez? DH MGS'ye üyeliğim varda onun altına yazayım
  • 2 tane imza yaptım.Dilediğinizi koyabilirsiniz imza bölümüzüne arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 27 Mart 2007; 16:41:28 >
  • Teşekkürler Komikaze
  • eline sağlık güzel çalışma olmuş
  • xfireda kullanıcı adı: kupes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exdp -- 27 Nisan 2007; 15:26:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: exdp

xfire da kupes ben

X-fire kullanıcı adın nedir?Onu söylede öyle ekliyim seni
  • xfire : darendeli
  • Ekledim sizleride arkadaşlarToplam 33 üye olduk.Yok mu arttıran hadi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 1 Nisan 2007; 2:58:44 >
  • beyler bende her akşam cod2 oynuyorum ama bu xfire dediğiniz şey ne? tam olarak neye yarıyor.Açıklarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuRGeNeR@L -- 2 Nisan 2007; 7:04:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cihan.Yılmaz

beyler bende her akşam cod2 oynuyorum ama bu xfire dediğiniz şey ne? tam olarak neye yarıyor.Açıklarsanız sevinirim.

bu programı indiriyorsun yalnız üyelik gerekiyor

http://www.xfire.com/download/
  • X-Fire, The All Seeing Eye programının daha gelişmiş ve çok daha kullanışlı bir modelidir.Oynadığın oyunları listendeki arkadaşlarına göstermekle kalmayıp, onlarla iletişim kurmana, hangi oyunu kaç saat oynadığını da kaydetmeye yarıyor.Hem dosya boyutu hemde tasarımı küçük olduğundan dolayı milyonlarca oyuncunun tercihi X-Fire(şu anda x-fire kullanıcı sayısı "6,837,926 Registered Users" - kaynak:www.xfire.com )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 2 Nisan 2007; 18:58:58 >
  • all eye kaç peki komikaze biliyormusun?
  • Bendeki görülen boyutu 7Mb.Ben normalde all eye kullanmıyorum.All eyeyi yüklememin tek sebebi buradaki internet yurt interneti olduğundan sürekli birileri landan oyun kurup oynadığı için hemen görmek amacıyla All eye'nin Lan sekmesini kullanıyorum.
  • bende geliyorum sıkı durun:) x fire adim kevinsert
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.