Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAV diger konuda dedigin punkbuster guncellemesini yaptım gene olmadı be abi ya.no passade da oynarken birden atıyo losing key packets(for 2 minutes) yazıyo nasıl duzeltecem
  • losing key hatasını tam olarak bende anlamış değilim.Bende de orjinal cdkey olmasına karşın bazen bende de losing key hatası veriyor.Eğer ki cdkeyin orjinal değilse cdkeyini değiştir.Losing key hatası almayana dek
  • ok
    saol benim orjinal deil
  • bnm ki selo1991
  • Bende pek iyi oynamasamda buraya yazayım istedim.
    X Fire kullanıcı adım: aydeee
  • fckyouxfire
    oyundaki adm: ^1 DARTH^6 TROLL
  • xfire kullanıcı ismim kalıcı => multeci1

Arkadaşlar bayadır bu başlık var ama faaliyet yok galiba Birde resimli imza 3 harf fazla geliyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuLTeC III -- 7 Nisan 2007; 20:32:12 >
  • Ekledim elensar, 2Late4Escape, @nd@c ve MuLTeC III

quote:

Orjinalden alıntı: MuLTeC III

xfire kullanıcı ismim kalıcı => multeci1

Arkadaşlar bayadır bu başlık var ama faaliyet yok galiba Birde resimli imza 3 harf fazla geliyor ?

Buradaki en büyük faaliyet zaten x-fire kullanıcılarının toplanıp birbirini ekleyip muhabbet etmesi.Yukarıda da belirttim arkadaşlar gireceğiniz serveri, ne zaman gireceğinizi toplanacağınızı yazarak küçücük bir organize bile olabilirsiniz.Şu sınavları atlatayım güzel bir toplama yapıcaz inşallahSonuç olarak biz bir grubuz ve organize olabilecek kadarda üyeye sahibizHadi bakalım 40 kişi olduk, durduğunuz kabahat

• Ekleeee.whitefoxss
  • Benide ekle holoucost x-fire'im
  • Ekledim SEAL4EVER ve snake_10 Sizlerde hoşgeldiniz.Buyrun, buyrun şöyle alalım sizide, çekinmeyin evinizde gibi davranın
  • anaa bensiz cod2 ha hemde xfire da

ekleyin bakem:LuNaTiChAcKeR

• Ekledim @yKuN Buyur burdan alalım senide 43. üyemiz olarak hoşgeldin
  • son ekleyen kişileri ekleidm
  • bende 4 kişi filan eklenmemiş durumda.Onlarda ya kabul mü etmediler, bir türlü online mı olmadılar anlamadım ekleme talebi onay bekliyor valla
  • ben daha yeni üye oldum .... adım: ceryan0067
    ancak oyuna girdiğim an vuruluyorum.. baya zor olacak işim.. artıkk askeri eğitim verirsiniz bana arkadaşlar... hepinize kolay gelsin..
  • Vurula vurula öğreneceksin ceryan67Kimse anasının karnından Call of Duty'ci olarak doğmadı dimiHoşgeldin aramıza ekledim senide
  • Xfireye eklerken ismi direk oluşturduğuuz gruba ekleme yapabiliyormuyuz.Yoksa biraz zor oluyor
  • Hayır, maalesef o özellik yok.Ekleme yaptıktan sonra karşı taraf seni kabul ettiğinde listede direk o arkadaşın ismi beliriyor zaten.Belirdiğinde de istediğin gruba taşıyarak ekleme yapabilirsin
  • X Fire Name: Gigaseth

Bu sadece COD2 için değil değil mi yani farklı oyunlar oynayan arkadaşlarda olabilir.Mesela ben özellikle titan questi multi oynamak istiyorum bu aralar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.