Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar,
    Öncelikle daha evvel verilen cvplarla bizleri aydınlatan tüm arkadaşlara teşekkürler...

X-Fire konusunda ilk olarak X-fire hakkında bir soruyla başlayacağım. Şuan downloada başladım. ben yazımı bitirmeden biter sanırım :)
    Bu programı kurmak için COD2 versiyonunun 1.3 olması mı gerekiyor? şuandaki benim versiyonum 1.0 düne kadar kendi içindeki serverlara birkaç deneme sonrası hemen bağlanıp oynuyordum. Ama iki gündür "bad key code" hatası alıyor ve daha evvel oynadığım serverlara giremiyorum. daha evvel ara sıra veriyodu aynı hatayı ama sonunda giriyordum. ama sanırım bizim key tamamen banlandı

Öneriniz nedir! download ettiğim bir diğer dosyada COD2 v1.3 patch.
    Şimdi gece gece kendi elimden gelen tüm denemeleri yapacagım umarım x-fire ve patch sonunda aranıza katılırım. sizde bu konudaki önerilerinizi yazarsanız minnettar olurum.

Herkese iyi oyunlar ve iyi forumlar. esen kalın...

• Ewet flood gibi duracak bu mesaj ama kusura bakmayın!
    X-Fire ı kurdum uye oldum.
    Hatta kevinsert senide arkadas listeme ekledim denemek icin
    Bir sürü server geldi, öyleki Türk Bayraklı olanları görünce bir kat daha sevindim.
    Ama çift klik yapıp girmeye calısınca hüsrana ugradım :(
    Çünkü versiyon 1.3 olması gerek dio oyun. ama benimki üstteki msjımda da dedigim gibi 1.0.
    ee o zaman 1.3 yapalım dedim...
    Patch i indirdim ama benim exe ...-cra ckli-... oldugu icin patch yuklenmiyor!!! :(
    Orijinal exe dosyasını veya mp veya SP her ikisini bir arada rarlayip URL sini verebilecek bir arkadas varsa sevinirim. Ha patchden sonra tekrar ...-cra cklemek-... gerekecek tahminimce. Bu islemden sonra eskisi gibi tekrar girip COD2 multiplayer oynayabilecekmiyim bende

(not : orj exeler icin bastan oyun kurayım dedim ama dvd okumuyor harita method defterine dönmüste biraz :P )

Şimdiden ilgilenen ve emek veren herkese teşekkürlerimle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 3 Nisan 2007; 4:23:20 >

• Eğer ki Call of Duty 2 'yi C harddiski yerine D harddiskine kurduysan, patch dosyalarını yükleme sırasında problemlerle karşılaşabilirsin.Demin de belirttiğim gibi CoD2'yi C yerine başka harddiske kaydettiysen aşağıdakileri uygula :

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision]
    @=""

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 2]
    "codkey"="CDKEY"
    "InstallPath"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2"
    "InstallDrive"="G:\\"
    "Language"="eng"
    "Version"="1.0"
    "EXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2"
    "MultiEXEString"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2mp_s.exe"
    "QA"="14.0"
    "PatchLog"="D:\\Oyunlar\\Call of Duty 2\\cod2patch.ini"

CDKEY ini aralarında - işareti olmadan yaz
    yolları oyunu kopyaladığın yere göre düzelt ve uzantısı .reg olarak kaydedip çift tıkla registrye ekle sonra yamalarını kur.

Badkey code olayına gelince.Öncelikle 1.3 patch kur.Daha sonra punkbasteri aktif et.Daha sonrada Punkbaster'i güncelle.Bunları yaptıktan sonra cdkeyini değiştir.Ondan sonrada tekrar oyuna girmeyi dene bakalım

• walla cd key ler calismadi verdigim komikaze:=) bende allseeing eye kurup (cod icin1.3 patch te yuklediydim) basladim oynamaya turk serverlarda basitmis..cok saolun hersey icin..
  • Werdigin reg dosyasini .reg olarak gerekli düzenlemeleri yapıp ekledim ama hatayla karsılasıyorum.
    .......... öğesi alınamıyor! Belirtilen dosya kayıt defteri komut dosyası değil. Kayıt defteri düzenleyicisinden sadece ikili kayıt dosyalarını alabilirsiniz.

...... olarak yazdıgım yer.reg dosyasının bulundugu konum.
    ilk olarak hazırladıgım regedit dosyasın cift tıklayınca, kayıt defterine eklemek istediğinizden eminmisiniz diye soruyor. evet deyincede üstteki hatayı veriyor!!!

-------------------- 10 DK. SONRA EKLEME ------------------------

oK REGEDİT olayini cozdum. degerleri tek tek kayıt düzenleyiciinden elle girdim. V1.3 yaptim. simdi x-fire a girip denemek kaldı. yardımların için cok tsk ederim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 3 Nisan 2007; 15:49:59 >
  • Rica ederim
  • Yaw millet beni buradan birileri ekliyor, sonra kim bu diyorum şaşırıyorum. İyice kalabalıklaştı Friend List. Mümkünse eğer eklediğinizde DH den olduğunuzu belirtin.
  • ekleyene sorsana sende DH den misin diye
  • Üşengeçliğin gözü kör olsun...
  • Yarası olan gocunur
  • Komikaze toplanalım diyoruzda toplandıgımız biryer yok

DH nin özel bir serveri olsa hiç fena olmaz.
  • Kim vericek parayı? Kiralamak falan lazım. Bende tam bilmiyorum o işleri ama öle CS yi landan oynar gibi server açılmıyor ne yazıkki :(
  • 1mbp baglantı var kör topal 10 seferin 2 sinde anca baglanıyoruz benide yaz kardeş buzu20
  • OFF bu server işi olmayacaga benziyor
  • Ekledim Buzu

Server işi biraz zahmetli ve bayaa bir zor iş.Server ücretlerinin toplanması ve sürekli aktif olarak servere bakım yapılması, serveri kontrol edilmesi hakikaten kolay iş değil.O yüzden şu anda yapılabilecek en güzel şey hergün buraya gelip hangi saatlerde hangi servere gireceğimizi yazmak.Mesela sallıyorum biri geldi dedi "beyler No.P TDM server boş oraya dalıyoruz.Hurraaaaa" gibi.Biz CoD1 zamanında toplaşırken öyle yapardık(bknz. "cod1 internetten oynamak" başlıklı konu).Neden böyle birşey diyorum size onu da söyleyeyim : inanın vaktim o kadar az ki şu sıralar sınavlar kapıya dayandı puan toplama peşindeyiz harıl harıl.Ancak gece 11.00'dan sonra girebiliyorum 3-4 saatliğine en fazla.O yüzden hepimize uygun bir organizasyon düzenleyecek ne vaktim var ne buna ayırabilecek zamanım.Ama ola ki yine toplandığınız günlerden birinde çat kapı bakarsınız bende sizlerle aynı servere girerim, oynarız kapışır eğlenirizBen hergün internete düzenli şekilde girip bu konuyu kontrol ediyorum, grubumuza yeni katılmak isteyen arkadaşları ekliyorum, sohbetlere katılıyorum.Zannetmeyin ki "zamanım yok" derken "ben artık oyun oynamayacam, foruma takılmayacam, grubuda dağıtıyorum, dağılın hüleeen!" diyorum.Tek dezavantajım şu anda internete 23.00'dan sonra girebilişim.Onun haricinde ne oyundan koptuğum var, nede forumdan, nede sizlerdenDediğim gibi toplaşın girin serverlerde eğlenin kaynaşın X-Fire CoD2 Gamers grubu olarak, yazın nickinizin başına veya sonuna da |DH| diye isterseniz ki birbirinizi tanıyabilesiniz.Kalın sağlıcakla arkadaşlar

Edit: Toplanma serveri olarak No.P TDM serveri tavsiye ederim(S&D'de olabilir).Hem kalabalık server hemde iyi ve lagsız sunucudurBu arada 2. bir not ; 35 kişi olmuşuz grubumuzda.Hadi beyler iyi gidiyoruz yok mu arttıran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 6 Nisan 2007; 0:22:15 >

• slm arkadaslar bende xfire kullanıcısıyım.kullanıcı adım:conttubo oyundaki nick im: cont_blue_dragon

suan bi sorunum var cozene cok tesekkur edecem.genelde no passage teamde bide [JT]ctf de oynarken 2-3 dakka sonra oyundan atılıyom.punkbuster for 2 minutes falan yazıyo bunu nasıl halledecem
  • KOMİKAZE ben bu açıklamayı çok begendim.Evet haklısın benimde fazla ayıracak vaktim olmuyor.
  • ne kadar cevap vermesenizde neyse ben hallettim gerek kalmadı
  • Ekledim yolge Er
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.