Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

benide eklememişim komikaze Ben Déaron Cod 2 den eski nickim Ares di hani ekle Dearon diye COD 4 oynuyorum

OOOooo nasılsın hocam ?
    Hatırladınmı SD den ?

iyiyim hocam hatırladım.

sen nasılsın?

bu arada filmin sonunda sadece avatarındaki cocuk işi götürdü

• quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

benide eklememişim komikaze Ben Déaron Cod 2 den eski nickim Ares di hani ekle Dearon diye COD 4 oynuyorum

Vallahi Ares_Turk var listede ama o başka Ares herhalde arada kaynadın mı sen ne yaptın nasıl eklemedim ben seniX-Fire kullanıcı adını yazarsan eklerim tabiki.Ama Dearon kullanıcı adını kullanan kişi HollandalıO yüzden X-Fire kullanıcı adını tam olarak yazmalısın.

acream senide ekledim dostumHoşgeldin aramıza

• ekle son 4 part geliyorum
  • Merhaba arkadaşlar oyundaki nickim Slaughter. genellikle SD modunda oynuyorum. xfirem: immortal35
  • tam da net kesilcek vakti buldu anca modemi yandakilere verdim anca öyle girebiliyorum

single modu süper tam sinema filmi gibi mp sinni çok merak ediyorum net açılınca hemen dalacam
  • selam
    benide eklermisin
    X-Fire poormisguidedfool
  • beyler ya bende şöyle bir sorun var update de ettim x-fire yi açıyorum all da bişey gözükmüyo benim pc de mi bir sorun vardır ayarlardan mı bişey var acaba?

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar)
  • sameducer , X-Fire kullanıcı adını yazarsan eklerim tabiki.

Juiced ve ShupaR, sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz aramıza
  • kullanıcı adam da sameducer
  • sameducer, ekledim senide dostum
  • teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 20 Kasım 2007; 17:28:15 >
  • slm benide eklermisin

ADIM SARİSİNAN AYNNI YANİİ
  • sarisinan, senide ekledim dostum
  • benide eklememişsin komikaze xfire:7555 nick:PhoeniX
  • Evet komikaze bugün siparişi verdim yarın yada öbürgün cod4 elime geçicek ilk defa bakalım nasıl çıkıcak cod 4 faliyetlerine bende varım haberin olsun
  • KoMiKaZe beni de ekle lütfen. Birara bayağı bi oynamıştık seninle. xfire: SkyGurkan
  • hollandalıyada bak sen

dearon34 nickim
  • Komikaze artık imzamızıda değiştirmenin zamanı gelmedimi?(Örn:benim imza(2 & 4)gibi)
  • beni ekleyin anilturan631 ok
  • cokmu gec kaldim xfire : dogukan31 benide ekleyin genellikle ctf de oynuyorum
    oyundaki nickim ^4D09u^1KAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d09ukan -- 28 Kasım 2007; 4:35:35 >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.