Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada TDM partisine katılmak isterim.

Haberleşirsek iyi olur.
  • arkadaşlar bilmiorum belki hatırlarsınız ubit vardı biara ordaki angel of darkness nickli arkadaşı tanıyan varmı kırmızı yazardı nickini bide hatırlarsanız cindrella man die bi arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exdp -- 17 Aralık 2007; 19:31:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Beni de ekleyin o zaman

x-fire : spawn1907

@ bep0905

Amiral mod, içinde farklı görevler seçilebilen bir TDM türü.

Her görevin extra bir kullanım şekli var. Şimdi burada anlatmak uzun sürer sanırım.

Serkan abi aramıza hoşgeldin.

Bu arada sadece herkes X-Fire nickinni sonuna |DH| tagı eklerse birbirimizi eklmemize gerek bile kalmicak.Çünkü bu gruptaki bir çok kişi nickimin sonundaki |DH| tagını görüp Friends of Friends bölümünden beni ekliyor ve DH ci olduğunu söylüyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet_1907

quote:

Orjinalden alıntı: sp@wn

Beni de ekleyin o zaman

x-fire : spawn1907

@ bep0905

Amiral mod, içinde farklı görevler seçilebilen bir TDM türü.

Her görevin extra bir kullanım şekli var. Şimdi burada anlatmak uzun sürer sanırım.

Serkan abi aramıza hoşgeldin.

Bu arada sadece herkes X-Fire nickinni sonuna |DH| tagı eklerse birbirimizi eklmemize gerek bile kalmicak.Çünkü bu gruptaki bir çok kişi nickimin sonundaki |DH| tagını görüp Friends of Friends bölümünden beni ekliyor ve DH ci olduğunu söylüyor.

Hoşbulduk mehmetçim saol.

Ahh işe başladık oyuna giremez olduk. Bi maç ayarlasak da yapsak

En azından bu tatilde sık sık girerim oyuna sanırım görüşürüz o zaman...

Bu arada listeyi güncellemiyor musunuz arkadaşlar

• arkadaşlar konu baya geride kalmış biraz canlandıralım gitmesin bu güzel sayfalar boşa lütfen herkese iyi oyunlar iyi eglenceler
  • ya beyler bi sorunum var topicte açtım ilgilenen yok 1.4 servera girmeye çalışıyorum hata veriyo sonra xfire ın indirdiği 1.4 patch setuptan kurmaya çalışıyorum bu seferde 1.4 ztn yüklü diye hata veriyor ve yine hiç bi serverı açmıyo napabilirim kafayı yicem artık oyunu sildim yükledim yine olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 26 Aralık 2007; 21:47:03 >
  • way slm srg.martin nasılsın ne zmn dır göremiyorum seni
  • kullanıcı adım tugay1290
    daha cok cod4 oynarım
  • Merhaba arkadaslar benım bi sorum olacak uzun zamandır xfire kullaniyorum eskiden sifremi yazdıktan sonra save passwor der bilgisayarımı acıp kapasam bile kullanici adim ve parolam saklı kalır sifreli serverlara girdigim zamanda sifresini birkere yazmam yeterli olur du ama 1.85 versiyonunu yukledigimden beri herseferinde sifrelerimi teker teker girmem gerekiyor ( hem kullanici adi parola hemde sifreli serverların parolası )teşekkürler...
  • COD4 oynamak isteyenler ekleyebilir. COD2'ye şimdilik ara verdim.

Xfire: lovemaniac
  • sp@wn, tugay289 sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubaCyrax gruba eklemişim önceden seni dostum

PhoeniX_755, cod4 multiyi açtığında sağ alt köşede 1.4 mü yazıyor 1.3 mü bir kontrol eder misin?Birde hata verdiği zaman fotosunu çekip koyarsan yardımcı olmaya çalışırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 29 Aralık 2007; 22:09:09 >
  • ben eski cod 4 günlerine dönmeden maç ayarlamayın sakin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

sp@wn, tugay289 sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubaCyrax gruba eklemişim önceden seni dostum

PhoeniX_755, cod4 multiyi açtığında sağ alt köşede 1.4 mü yazıyor 1.3 mü bir kontrol eder misin?Birde hata verdiği zaman fotosunu çekip koyarsan yardımcı olmaya çalışırız

saol yardımların için 4 günden beri uraşıyorum forumda 1 kişi bile zahmet edip bi harf yazmıyo sense bana yarım saatini ayırdın saol seni görürsem fazla vurmicam :P

• Allah razı olsun
  • stonegiant beni de ekleyin
  • Druigard add plz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Druigard -- 30 Aralık 2007; 23:00:15 >
  • Druigard ekledim senide.Hoşgeldin gruba dostum

stonegiant, X-Fire'a giriş yaparken yazdığın kullanıcı adını yazmalısın.Senin yazdığın kullanıcı adı Bulgar bir arkadaşa ait ve aktif değil
  • bende ekledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Druigard ekledim senide.Hoşgeldin gruba dostum

stonegiant, X-Fire'a giriş yaparken yazdığın kullanıcı adını yazmalısın.Senin yazdığın kullanıcı adı Bulgar bir arkadaşa ait ve aktif değil

tmm ben ekledim sanırım seni adaşız
    st0negiant43 benim.bi kaç kişiyi ekledim burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 31 Aralık 2007; 19:46:20 >
  • Parti olacağı zaman kaç kişi girecek ? Girmek isteyenler server kapasitesinden fazla olursa kimlerin gireceği nasıl seçilecek ?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.