DreDD1903, sanırım serveri kurarken Location kısmından Turkey seçmen lazım bunu için.
snake_10 , talep yerine getirilmiştir
imzamada ekledimaramizda turnuvalar duzenlicekmiyiz vs. komikaze biraz aciklamada bulunklanimiz varmi ?
şu anda bir etkinlik yok, olacaktı ama malesef yine ayarlayamadım.Burası X-Fire kullanan cod2 ve cod4 oyuncularının buluşma yeri, toplanma yeri.O yüzden grubun bir clan olması söz konusu değilİlk sayfada yaptığımız etkinliklerden olan 2 tane CoD2 TDM Party var.Şimdiden söyliyim.Çok ama çok büyük ihtimalle bayramda CoD2 veya CoD4 TDM partisi ayarlayacağım
bilgilendirdigin icin sagol.
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
quote:
Orjinalden alıntı: Déaron
benide eklememişim komikaze Ben Déaron Cod 2 den eski nickim Ares di hani ekle Dearon diye COD 4 oynuyorum
Vallahi Ares_Turk var listede ama o başka Ares herhalde arada kaynadın mı sen ne yaptın nasıl eklemedim ben seniX-Fire kullanıcı adını yazarsan eklerim tabiki.Ama Dearon kullanıcı adını kullanan kişi HollandalıO yüzden X-Fire kullanıcı adını tam olarak yazmalısın.
acream senide ekledim dostumHoşgeldin aramıza
o benim
Arkadaşlar benide yazın o listeye..acemi olarak COD 4 te TDM oynuyorum genellikle..Birtek komikaze yi farkettim dün akşam...duman etmişler onuda.. X-fire da ki adım ....jeriko77....beni vurmayın ,ölmekten oyunu öğrenemedik...
WouW Tebrikler valla, beni daha eklemeyin. Yükliyim Xfire ı şifremi unuttum a basıyım. Hangi kullanıcı adım vardı bir hatırlıyım sonra beni de eklersiniz. CoD4 oynarım ben tabii. CoD5 e kadar WWII ya ara verelim.
sarisinan, şu anda kesin tarih yok parti için.Kesin tarih olduğunda buradan duyurucam.Gerekli bilgileri buraya yazıcam.Parti başlamadan 1 saat evvel servere şifre konuluyor ve şifrede partiye gelecek olanlara pm ve/veya x-fire yolu ile gönderiliyor
benide ekleyin millet komikaze ben gruptayım ama topic okuyanlar eklesin diyorum beni anilturan631 xfireim
ok imza sorunumu halletdim galiba
Beni de ekleyin o zaman
x-fire : spawn1907 @ bep0905
Amiral mod, içinde farklı görevler seçilebilen bir TDM türü.
Her görevin extra bir kullanım şekli var. Şimdi burada anlatmak uzun sürer sanırım.