Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sunucumuzu xfire da otomatik nasıl göstertebiliriz?
  • PhoeniX_755, skygurkan, Déaron, d09ukan sizleride ekledim arkadaşlarHoşgeldiniz aramıza

justinne, zaten gruba üyesin

DreDD1903, sanırım serveri kurarken Location kısmından Turkey seçmen lazım bunu için.

snake_10 , talep yerine getirilmiştir
  • imzamada ekledimaramizda turnuvalar duzenlicekmiyiz vs. komikaze biraz aciklamada bulunklanimiz varmi ?
  • şu anda bir etkinlik yok, olacaktı ama malesef yine ayarlayamadım.Burası X-Fire kullanan cod2 ve cod4 oyuncularının buluşma yeri, toplanma yeri.O yüzden grubun bir clan olması söz konusu değilİlk sayfada yaptığımız etkinliklerden olan 2 tane CoD2 TDM Party var.Şimdiden söyliyim.Çok ama çok büyük ihtimalle bayramda CoD2 veya CoD4 TDM partisi ayarlayacağım
  • bilgilendirdigin icin sagol.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

benide eklememişim komikaze Ben Déaron Cod 2 den eski nickim Ares di hani ekle Dearon diye COD 4 oynuyorum

Vallahi Ares_Turk var listede ama o başka Ares herhalde arada kaynadın mı sen ne yaptın nasıl eklemedim ben seniX-Fire kullanıcı adını yazarsan eklerim tabiki.Ama Dearon kullanıcı adını kullanan kişi HollandalıO yüzden X-Fire kullanıcı adını tam olarak yazmalısın.

acream senide ekledim dostumHoşgeldin aramıza

o benim

• Arkadaşlar benide yazın o listeye..acemi olarak COD 4 te TDM oynuyorum genellikle..Birtek komikaze yi farkettim dün akşam...duman etmişler onuda..
    X-fire da ki adım ....jeriko77....beni vurmayın ,ölmekten oyunu öğrenemedik...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeriko-1
    Birtek komikaze yi farkettim dün akşam...duman etmişler onuda..

Nasıl yani yaPingim malum, kıbrıstayızEkledim senide dostum.Hoşgeldin aramıza
  • benide yaz xfire nickim cr0xip oyunsunucum.com serverlarında takılıyorum çünkü orasının adminiyim
  • blocked, ekledim senide.Hoşgeldin gruba
  • quote:

Orjinalden alıntı: blocked

benide yaz xfire nickim cr0xip oyunsunucum.com serverlarında takılıyorum çünkü orasının adminiyim

ok ok ama dh forumda şu imzan geçerli deil banlana bilirsin 100*100 olacak uyarı yapmadan banlarlar benden demesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: blocked

benide yaz xfire nickim cr0xip oyunsunucum.com serverlarında takılıyorum çünkü orasının adminiyim

hoş geldın dostum
  • CoD 2 oynuorum X-Fire'ım totomonic isteyen ekleyebilir, oyunlarda Nom Pulastra nickini kullanıorum. ctf-tdm daha çok severim
  • YHA NASIL GİRCEZ BİLMİYORUM UZUN ZAMANDIR KIT KALDIGIM İCİN PARTYLEREDE BAKTIM SİFRE PMLE ATILACAKTIR YAZIO KAMİKAZE DOSTUM Bİ BİLGİLENDİRSEN SİFRE FALAN FİLAN KIT KALDIM BEA HERSEYDEN ADSL BOZUKTU ONDAN NEYSE BİLGİLENDİRİRSEN SEVİNİRİM
  • WouW Tebrikler valla, beni daha eklemeyin. Yükliyim Xfire ı şifremi unuttum a basıyım. Hangi kullanıcı adım vardı bir hatırlıyım sonra beni de eklersiniz. CoD4 oynarım ben tabii. CoD5 e kadar WWII ya ara verelim.
  • Benıde ekle Hard Pro Oynarım.

Name=Anychaleris
  • totomonn, anychaleris.Sizleride ekliyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz aramıza

sarisinan, şu anda kesin tarih yok parti için.Kesin tarih olduğunda buradan duyurucam.Gerekli bilgileri buraya yazıcam.Parti başlamadan 1 saat evvel servere şifre konuluyor ve şifrede partiye gelecek olanlara pm ve/veya x-fire yolu ile gönderiliyor
  • benide ekleyin millet komikaze ben gruptayım ama topic okuyanlar eklesin diyorum beni anilturan631 xfireim
  • ok imza sorunumu halletdim galiba
  • Beni de ekleyin o zaman

x-fire : spawn1907

@ bep0905

Amiral mod, içinde farklı görevler seçilebilen bir TDM türü.

Her görevin extra bir kullanım şekli var. Şimdi burada anlatmak uzun sürer sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.