Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • punkbuster hatası dıyor evenbalence.com dan yukledım ama yıne aynı hata dıyor.
  • 40'ından sonra bu oyun beni bağımlı yaptı :) Öğrenmeye ve oynamaya çalışıyorum.
    Xfire ismim : vipline
    Oyun içinde Kabartey ismini kullanıyorum. Benide eklerseniz sevinirim.

Saygı ve sevgi ile...
  • Cod2 için şu an en iyi SD serveri Game-Turk'ünki... Mutlaka oraya girin ben hep oraya takılıyorum. Nick:Slaughter.
  • @KoMiKaZe

abi nick değiştim listtende nicki değişirsen sevinirim
  • gainward6600gt ve vipline.Sizleride ekledim.Hoşgeldiniz grubumuza

Alésta, önceki nickini söylersen tabiki düzeltirim

CeSuR YuReK, eğerki çok fazla mod yüklediysen, mod yüklü olan serverlere girerken mod yüklendikten sonra girebiliyorsun ve yüklemeden sonra o modlar senin cod2 klasöründe kalıyorlar.eğer bu klasörleri bir yere kopyalarsan(eğer ki harita kurmak istiyorsan, hamachiden filan arkadaşlarınla oynayacaksan ve serverde sen olacaksan) server kurduktan sonra tekrardan eski yerlerine yapıştırabilirsin.özellikle main klasörü içinde oluyor bu haritalar.CoD2 ve Main klasörlerinin içindeki dosyaları gösteren bir foto koyarsan neleri silip neleri silmemen gerektiğini söylemeye çalışırım

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

gainward6600gt ve vipline.Sizleride ekledim.Hoşgeldiniz grubumuza

Alésta, önceki nickini söylersen tabiki düzeltirim

CeSuR YuReK, eğerki çok fazla mod yüklediysen, mod yüklü olan serverlere girerken mod yüklendikten sonra girebiliyorsun ve yüklemeden sonra o modlar senin cod2 klasöründe kalıyorlar.eğer bu klasörleri bir yere kopyalarsan(eğer ki harita kurmak istiyorsan, hamachiden filan arkadaşlarınla oynayacaksan ve serverde sen olacaksan) server kurduktan sonra tekrardan eski yerlerine yapıştırabilirsin.özellikle main klasörü içinde oluyor bu haritalar.CoD2 ve Main klasörlerinin içindeki dosyaları gösteren bir foto koyarsan neleri silip neleri silmemen gerektiğini söylemeye çalışırım

imzamda yazıyorya :P

*eMre

• tamam sonunda yapabıldım.punkbuster programını cod2 klasorune atınca oldu.hepınızı tesekkurler.

KoMiKaZe sanırım sen ılgılenıyorsun.buradakı arkadaslarla bırlıkde oynuyabılecegımız server verebılırmısın.
    nıck' ^^00Drc|Nash eklersen sevınırım.x fıreyı yapmamla gerıdondum cod2 ye.

en ıyı [game turk] sd mı?herkez gırebılıyor bılen bılmeyen.en ıyı o degıl ama kesın.

bırde bılen varsa codjumper oynuyan oldumu aranızda,server nereye kayboldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 16 Ocak 2008; 1:20:28 >
  • Alésta, düzelttim listede nickini

CeSuR YuReK, buradaki arkadaşları eklersen onların oynadığı sunuculara girebilirsin
  • komikaze beni de ekle hocam username:nfscarboncu
    tdmlere falan bende gelebilirim clan inaktif olunca sıkılıyorum.görüşmek üzere akşam.
  • nfs_carboncu, ekledim senide.Hoşgeldin grubumuza
  • jamshot xfire kullanıcı adım call of duty 4 işcin
  • bnde çok az server gözüküyo anca favorilere ekliyom öyle gözüküyo neden böle oluyor anlamadım arada gfeliyolar arada gidiyolar
  • "endrknt" buda bnm adım.Cod 4 de takılıyorum.Eklerseniz sevinirim.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endshadow -- 20 Ocak 2008; 21:41:32 >
  • xfire: unerdem
    nick:dodo
    beni de ekleyiiinn:D
  • xfire=kansizmemo

cod serisinin hepsi mevcut !!!
  • Arkadaşlar 1-1.5 haftadır yoğunluğumdan dolayı ilgilenemedim konuyla, kusura bakmayın.

endshadow, unerdem ve KARANLIK_60.Sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

Ve arkadaşlar yeni bir gelişmeyi sizlere duyuruyorum.İlk sayfada da görebileceğiniz gibi yeni ve önemli bir güncel not yazdım grubumuzun ilk sayfasına.X-Fire bünyesinde bizim için bir grup kurdum ve bu grup sayesinde herkes birbirini eklemek zorunda kalmadan herkes birbirini görebilecek, nerede hangi serverde oynadığına bakabilecek.Grubun birçok avantajı var bizler için.Bunları sıralamak gerekirse :

1.Bu grup sayesinde birbirimizi daha kolay ve rahat görebileceğiz ve yine bu grup sayesinde Call of Duty 2 ve 4 oyuncularının hepsini X-Fire'ınıza eklemek zorunda kalmadan, o anda kimlerin online olduğunu görebilicekler ve X-Fire grubumuzdaki herkesi eklemek yerine sürekli aktif olan arkadaşları bu grup sayesinde görüp ekleyebilecekler.

2.Bu grup sayesinde tüm arkadaşlar o anda online olan arkadaşların hangi serverde oynadıklarına bakabilcekler ve birbirlerini eklemeden de konuşabilecekler.Böylece daha rahat ve esnek iletişim kurabileceğiz.

3.Bu grup sayesinde Call of Duty 2 ve 4 oyun partilerimizi daha rahat duyurabileceğim.

4.Bu grup sayesinde Call of Duty 2 ve 4 oyun partilerine girileceği zaman sizlerle daha çabuk iletişim kurabileceğim ve daha pratik olacak.

5.Bu grup sayesinde arkadaşlar birbiriyle daha rahat iletişim kuracak ve tanışma fırsatı tanıyacak.

6.Bu grup sayesinde arkadaşlar kendi aralarında bile o anda(eğer ki serverleri mevcut ise) karma bir maç yapabilir yada kendi aralarında ufak bir parti yapabilecekler.Ve bunun gibi birçok avantaj sağlanmış olacak bu grup sayesinde.

Herkese gruba girebilmesi için davetiye yollayacağım.Daveti yollayacağım kişiler sadece bu gruptaki arkadaşlar(ilk sayfada yer alan arkadaşlar) olacaktır.Lütfen yollayacağım daveti kabul edin arkadaşlar.Grupta forumda koydum ve teknik destekte açtım.Bu forum sayesinde hem sorunlarınıza daha çabuk cevap alabilir hemde aranızda muhabbet edebilir, öneri ve görüşlerinizide dile getirebilirsiniz.Herkese az laglı bol fragli oyunlar

Not: Bazı arkadaşlar davetiyeyi nasıl kabul edeceklerini anlamamışlar.Bunun içinde resimli açıklama yapacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 24 Ocak 2008; 21:54:09 >

• X-Fire Grup Davetiyesini Nasıl Kabul Edeceğim ?
    -Size davetiye yollandığı zaman X-Fire'dan şöyle bir mesaj gelicek.

-Resimde de göründüğü gibi oradaki "Respond" yazan yere tıklayın.
    -Yeni bir sayfa açılacak.Yeni açılan sayfada şöyle bir yer göreceksiniz karşınızda.

-Resimde de göründüğü gibi oradaki "Accept Invitation" yazan yere tıkladığınız zaman gruptan gelen daveti kabul etmiş olacaksınız..

• bana gelmedi o davetiyeden
  • saol ilgilendiğin için hocam forum için insanüstü bir çaba gösteriyor komikaze yaw :D:D:D
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.