Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide gruba eklersen sevinirim diğer serverlar sarmadı xfire U.name:venoms79 N.name:engerek CoD4 te VenomS ve ViperS
    bu arada bende 1.4 yüklü 1.5'e bir bakayım ne yenilikler var
  • VenomS , senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldin grubumuzaBu arada serverler 1.5 e geçmeden indirip kurmanı tavsiye etmem.Ondan sonra 1.4 e dönmesi hayli zor oluyor
  • Çok saçma ya bence 1.5 ile önceki versiyon serverlara da girilebilmeli.
  • sağol daviteye geldi kabul ettim zati CoD 4 en uyuz olduğum durum yamalar ve server yama versiyon farklarından girememen normalde üst yamalar ile alt yamalara girebilmen gerekir 1.4te kalırım çünkü bir daha baştan başlamak istemem arada modlarda sınrlanıyor ama olsun buda zevkli
  • beni bilen blir :) cod 4 te fazla takılmıorm xfire=trexdaywalker7 oyundaki nickim DaRk~HaMMeR
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

kadet, tamamdır şimdi oldu.Senide ekliyorum ve grup davetiyesi yolluyorum.Hoşgeldin grubumuza

ße®k , TDM partisi CoD2'nin en son çıkan patchi(1.3) ile yapıyoruz.Call of Duty 4 partisi olur ise de CoD4 içinde aynısı geçerli(dün aldığım bir habere göre Call of Duty 4 v1.5 çıkmış arkadaşlar haberiniz olsun :)

teşekkürler.. ben dediğiniz kabulü yaptım fakat farklı bir sayfa açılmadı:)
  • Kadet,www.xfire.com a girdikten sonra sağ üst köşedeki yere kullanıcı adı ve şifreni yazıp giriş yap ve sonrada "clans" a tıkla.Orada benden gelen davetiye ile alakalı bir yazı göreceksin.Oradan davetiyeyi kabul edersen gruba üye olmuş oluyorsun

DayWalker7 senide ekliyorum ve grup davetiyesini yolluyorum.Hoşgeldin grubumuza dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 4 Şubat 2008; 9:46:16 >
  • quote:

Kadet,www.xfire.com a girdikten sonra sağ üst köşedeki yere kullanıcı adı ve şifreni yazıp giriş yap ve sonrada "clans" a tıkla.Orada benden gelen davetiye ile alakalı bir yazı göreceksin.Oradan davetiyeyi kabul edersen gruba üye olmuş oluyorsun

DayWalker7 senide ekliyorum ve grup davetiyesini yolluyorum.Hoşgeldin grubumuza dostum

ok. hallettim. nerde oynuyoruz geceleri 24:00 sonrasi bakalim söyleyiverin:)

• artık şu oyunu oynayacak mıyız kardeş yazdan beri bekliyoruz yapalım artık sıkıntıdan geberdim
  • Ekleyelim Bir zahmet
  • x-fire : beffectr
  • beni de ekleyin kardeş ama bi sorunum var

ya çıldıracam olmuyorrrrrrrrrrrrr eskiden xfireden cod4 e cok rahat girip adam temizliyebiliyordum ama şimdi olmuyor 1.5 yükledim punkbuster yes ama girer girmez key invalid hatası veriyor
  • Xfire:haplotr
    Oyunda HapLo[TR] ya da HapLo

Tesekkurler...
  • arkadaşlar benide ekleyin yaf

kambersiz düğün olurmu _ ?

ama 6-7 aydır cod oynamıyorum söyliyim...

bu zaman dilimi içersinde cs takılıyodum
    şimdi yine cod a dondum

birde bende cod2 var
    daha 4 e geçemedik

x-fire: cuphell61

beklerim :))

birde arkadaşlar x-fire den cod2 ye gırebılmek ıcın punkbuster ayarı vardı baska bı pro falan ındırmemız gerekıyomuydu unuttuk falla

• Butterfly Effect ve buLLsEye_TR sizleride ekledim ve gruba davet mesajı yolluyorum hoşgeldiniz grubumuza arkadaşlar

Clup_Hell, xfire kullanıcı adın bulunamıyor.Kontrol edip tekrardan yollar mısın X-Fire kullanıcı adını.

okanakintr cdkey'ini kabul etmiyor.Neden olduğunu bilmiyorum ama cdkey'ini değiştirmen lazım sanırım.
  • quote:

Clup_Hell, xfire kullanıcı adın bulunamıyor.Kontrol edip tekrardan yollar mısın X-Fire kullanıcı adını.

x-fire kullanıcı adım

cluphell61

bu şekilde giriyorum... :S
    olmazsa x-fire serverlarda Clup_Hell_61 i kullanıyorum bide boyle denersin :S
  • Merhabalar arkadaslar. Uzun zamandan internet baglantim olmamasindan dolayi CoD4'te multi takilmay biraz gec basladim diyebilirim. Ama eminim siz arkadaslarim beni ekleyerek, bu kacirmis oldugum zamani bana geri kazandirisiniz.

Bu arada xfire kullanici ismim borisian

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ---BORIS--- -- 8 Şubat 2008; 22:02:53 >
  • Clup_Hell ve ---BORIS--- .Sizleride ekledim arkadaşlar.Davetiyeleri yolluyorum.Hoşgeldiniz grubumuza
  • Hani bana hani bana

xFire : donukkonuk
  • RoyaLPaiN, ekledim ve grup davetiyesi yolladım.Grubumuza hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.