Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam xfire:isoking
    Cod4 logosu yok mu?

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar)
  • 2 yeni imza ekledim ve böylece 4 tane imzamız olmuş oldu grubumuzun

isoKING ve DiMarzio.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldiniz grubumuza arkadaşlar
  • kardeş benide eklersen xfire name:tunahanua
  • xfire: saintjaerr
    beni de eklerseniz sevinirim...
  • TuNaHaNGs ve senceryasar.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeteleri yolluyorum.Haydin sizde hoşgelmişineeez grubumuza gaybanalar
  • komikaze bende eklermisin internette dolaşırken bu forumu gördüm çok iyi geldi

xfire: dewilsword şimdiden saol
  • dwyane37 ekledim ve davetiyeyi yolluyorum dostum.Sende hoşgelmişseen.Bereket yağıyor bugün yaw
  • millet, genellikle hangi server da takılıyorsunuz cod4 de?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kubiqb

millet, genellikle hangi server da takılıyorsunuz cod4 de?

COLORFOX'S serverları gayet güzel. hem seviyeli hem eğlenceli oluyor argo kelime kullanan direk kick .. öneririm
  • xfire kullanıcı adım : pentium25..ekleyin
  • peki bu oynama işini nasıl yapcaz toplanarak falanmı? Yada takıldığınız saatleri yazarsanız birbirimizi görme şansımız daha fazla olur saygılarımla
  • ben genelde akşam yada gece saatleri FOX veya codturk sunucularına takılıyorum.Pazar günleri durum değişiyor tabi tatil olduğundan.

Penti senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgelmişsiniz efenim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 17 Şubat 2008; 13:26:04 >
  • Ben de xfire kullanıyorum.
    Kullanıcı adım:03bigben
  • Beni de beni de

xfire: zipstick
  • GebereJackson ve 3cagdas3.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeleri gönderdim.Hoşgelmişsineeez aramıza gaybanalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

GebereJackson ve 3cagdas3.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeleri gönderdim.Hoşgelmişsineeez aramıza gaybanalar

• " lastotto " kullanıcı adım.Ekleyin benide :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LAZOTTO -- 20 Şubat 2008; 13:29:03 >
  • beni clana alirsaniz sevinirim xfire:berk23 oyuna yeni başlayacak biri degilim call of duty 2 de gercekten cok iyi oynadigimi düsünüorm alirsaniz tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azmodan931 -- 19 Şubat 2008; 22:40:24 >
  • Benim x-fire kullanıcı adı : Tylean gruba eklersen sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.