Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaptın dedigini oldu smdi :D galiiba dedin gbi hersyi yaptım hadi bakalım hayırlısı :D:D
  • benide ekle x fire hell951903 saygılar
  • hell95, ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldin grubumuza
  • merhabalar

xfire:coco
  • Benide Eklersiniz
    Xfire:ygt2611
  • benide eklermisin
    xfire:hacker49
  • CaN$ ve hacker_49.Sizleride ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldiniz grubumuza arkadaşlar

baycocophoenix, vermiş olduğun X-Fire kullanıcı adı Amerikalı bir şahısa ait.X-Fire kullanıcı adını kontrol edip yazmalısın dostum.

Avrim, kullanıcı adını düzenliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

CaN$ ve hacker_49.Sizleride ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldiniz grubumuza arkadaşlar

baycocophoenix, vermiş olduğun X-Fire kullanıcı adı Amerikalı bir şahısa ait.X-Fire kullanıcı adını kontrol edip yazmalısın dostum.

Avrim, kullanıcı adını düzenliyorum

tamamdır
    Xfire: |DH| phoenix

olarak yeniliyorum teşekkür ederim
  • Teşekkürler.
  • baycocophoenix, yine yanlış vermiş olduğun kullanıcı adı :) X-Fire programına giriş yaparken yazdığın ismi yazmalısın.
  • X-Fire'da Forumdaki Nickiniz Görünsün

Arkadaş bildiğiniz gibi Komikaze X-Fire'da bir grup oluşturdu.Fakat şöyle bir problem var ki bir çoğumuzun X-Fire ismi ile forumdaki nicki aynı değil ve bu birbirimizi tanımayı zorlaştırmakta.İşte ben buna bir çözüm buldum anlatiyim.

Eğer değiştirmediyseniz grup içinde ki nickiniz X-Fire nickiniz ile aynıdır.

Örn;
     X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar)

1-İlk olarak yapmamız gereken X-Fire'ın sitesindeki Profilimize girmek.Profilimize girdiğimizde sayfanın sayfanın biraz altında bulunduğumuz grupların listesi var.

2- Karşımıza |DH| X-Fire Call of Duty 2 & 4 Gamers ana sayfası çıkacak.Burda Roster yazan yeri tıklıyacağız.

3- Şimdi karşımızda Grubun tüm üyelerinin olduğu bir liste bulunmakta.Burda resimdeki gösterdiğim kutucuğa Forumdaki Nickinizi girin ve Set Nickname'i tıklayın.

Artık X-Fire DH Grup listesinde isminiz forumdaki le aynı görünecek.

Yardımları için Teo'ya teşekkürler.

Komikaze bu rehberi sayfa başına taşırsan iyi olur herkesin görmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 8 Mart 2008; 18:43:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

baycocophoenix, yine yanlış vermiş olduğun kullanıcı adı :) X-Fire programına giriş yaparken yazdığın ismi yazmalısın.

X-Fire a giriş yaparken erdococo yu kullanıyorum
  • XFire cheerss
  • @Avrim, eline sağlık güzel olmuş, benim de tag dışında aynı, tagi kaldırayım mı?
  • Anlattığım bu değişikliği yapınca sadece DH Grup listesindeki isminiz değişiyor.Herkes forumdaki nickini yaparsa birbirimizi tanımamız daha rehat olur diye düşündüm.
  • Benide ekliyin.
    Xfire:alpbizkit
  • komikaze ben ^1sn1p4r sıkıstır benide yanına:D
  • Arkadaşlar genellikle gece saatlerinde 21:00-01:00 arası maç yapacak klan arıyoruz.Klanımızın İsmi KSK klanı bilen zaten biliyordur.

Takımımızın Kurucusu |KsK|Eaqle*

xfire:sananelan101

SD oynuyoruz genellikle karşılaşmalar 5vs5 veya 6vs6 olarak değişiyor.Serverimiz var maç yapmak isteyen xfire a eklesin...

COD 4...

not:Lütfen deneyimli klanlar mesaj xfire a eklesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xclbr -- 10 Mart 2008; 0:58:24 >
  • baycocophoenix, Dr.Hannibal Lecter ve .:Solid Snake:. Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

Avrim çok teşekkürler bilgilendirme için.Baş sayfaya koydum
  • xfire:burakkar

DH clanına girmek istiyorum oyun içinde kullandığım nickim MetalUpYourAss belkim gören vardır :)

bu arada sınav deneme vb. engeller varsa katılabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.