Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Avrim

quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Yav bende cod4 mp ye başlamayı düşünüyorum(ilk çıktığı zamanlar xfire dan oynardım).fakat şimdi herkes 55 lvl ya da hileci vardır.Hiç oynanmaz valla.Elimde ezik silahlar ile :)

Ne düşünüyorsunuz ?

İş silah veya levelda değil bilekte bitiyor.

O konuda haklısın.Neyse CD çantamı almaya gideyim.
  • BENİDE EKLERMİSİNİZ,

X FİRE:ulasce ( yada ulki tam emin olamadım işten yazıyorum)

oyunda:ulki

görüşmek üzere
  • benide eklermisiniz.
    Hundayi
    tşk
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulki

BENİDE EKLERMİSİNİZ,

X FİRE:ulasce ( yada ulki tam emin olamadım işten yazıyorum)

oyunda:ulki

görüşmek üzere

x fire :ulki34 olacak eklerseniz sevinirim birde nasıl buluşup oynayacağız acaba
  • ulki, burikan sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
  • Ben de yeni başladım oynamaya, tabi bir türlü beceremedim oynamayı (beceri olarak yani ) millet aşmış ne diyim....

Xfire: walras
  • UNDYING, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Aramıza hoşgeldin dostum
  • ekelyınce ne oluyor
  • "Benim bu grupta ne işim var" diye sor önce bir kendine istersen Cesur yürek?.. :)
  • buradan bır kac ıp aldım ama hıcbırı calısmıyor.bende ''bu grup ne ıse yarar'' dıyorum sadece orada ısım yazması ıcın mı gırcem.bırlıkde server felan gırıyozmu.yılda kac defa partı yapıyorsunuz.o kadar kısı arasından ne beklenır.en azından elem felan olsa dh clanı kurulsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 7 Nisan 2008; 23:28:44 >
  • dostum burası bir clan değil, DH'deki Cod2 ve Cod4 oyuncularını bir çatı altında toplamak amacım ve onu yapmaya çalışıyorum.X-Fire'da eğer bakarsan friends kısmında bir grup göreceksin ve orada herkesi eklemek zorunda kalmadan istediğin gibi muhabbet edebilir, burada tanıdığın arkadaşlarını da orada görmem mümkündür.Tanımadıklarınıda görebilir, kim nerede hangi serverde oynuyor, daha kim nereye giriyor bunların hepsini görebilirsin.Yani buradaki amaç bir sürü adam toplayıp clan kurmak değil.Bir grup burasıTDM partisi bugüne kadar 2 tane yaptık.Çok sık yapamıyoruz.Uzun zamandırda yapmadık doğrudur.Server sıkıntısı şudur budur derken zaman aldı.İnşallah yakın zamanda güzel bir tdm partisinin tadını çıkartıcaz

• o zaman bende gelmek olurmu acaba. x fıre themap nıck nash sımdı clan ısmı yazmayayım reklam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 8 Nisan 2008; 22:00:06 >
  • CeSuR YuReK ekledim senide ve davetiyeyide yolluyorum.Hoşgeldin sende gruba
  • xfire: badtr eklermisiniz cod2 haftasonuda kısmetse cod4 :)
  • davet geldı tesekkurler ama resımlı anlatımda,davetı kabul ettım sonra Accept Invitation dedıkden sonra dırek |DH| X-Fire Call of Duty 2 & 4 Gamers ana sayfası cıktı.dıgerlerını yapamadan arkadaslar eklendı
  • bana gelmedi davet
  • Ekledim ve daveti yolladım Badtr.Sende hoşgeldin grubumuza
  • xfire name : baho8282
  • teşekkürler, umarım hep beraber güzel bir grup olur ve iyi eğleniriz
  • sağolasın badtr

baho8282 senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Sende hoşgeldin grubumuza dostum
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.