Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide eklemek isteyenler ekleyebilir xfire:wolfvolk
  • benide eklermisin? xfire: oktaysar

daha bu gece yükledim daha önce all eye seeing kullanıyordum gecenin bu saati olduğu içinmidir yoksa bukadar az server ve kullanıcımı var? şuan 12 server ve sadece bitanesinde 13 oyuncu var saatten dolayımı?
  • |PASHA|TR-WOLF ve oktaysar, sizleride ekledim arkadaşlar.Davetiyeyi yolladım.Aramıza hoşgeldiniz
  • xfire: dorruk

hocam cod 4 ü yeni yükledim patch + crack yaptım.. x-fire son sürüm ama çok az server gözüküyo sebebi nedir acaba?
  • M@D PuNiShEr ve karaman_26.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeleri yolladım.Hoşgeldiniz aramıza

M@D PuNiShEr, ben genelde şöyle yapıyorum.Bakıyorum server kısmında arama yapıyorum.Az geliyorsa sunucular.Yine Servers kısmında "Friends' Favorites" e giriyorum.Orada Call of Duty 4 seçiyorum."Limits to Servers" kısmınıda "My Country" seçiyorum ve aramayı başlatıyorum.Grubumuzda 200 ü aşkın arkadaşımız olduğundan, bütün üyelerin Favori server listelerindeki sunucuları çıkartıyor bu arama ve çok çok büyük ihtimalle xfire da arama yaptığınızda bulamadığınız birçok serveride bulabiliyorsunuz.Bu yöntemi mutlaka deneyin arkadaşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

M@D PuNiShEr, ben genelde şöyle yapıyorum.Bakıyorum server kısmında arama yapıyorum.Az geliyorsa sunucular.Yine Servers kısmında "Friends' Favorites" e giriyorum.Orada Call of Duty 4 seçiyorum."Limits to Servers" kısmınıda "My Country" seçiyorum ve aramayı başlatıyorum.Grubumuzda 200 ü aşkın arkadaşımız olduğundan, bütün üyelerin Favori server listelerindeki sunucuları çıkartıyor bu arama ve çok çok büyük ihtimalle xfire da arama yaptığınızda bulamadığınız birçok serveride bulabiliyorsunuz.Bu yöntemi mutlaka deneyin arkadaşlar.

eyvallah hocam sağolasın

şu an rank kasıyorum daha 12. seviyedeyim ya

• xfire: barakudasss nick:|$|ersooo
    xfire: exdp nick:|$|kupes
  • bnde grubunuza katılmak isterim xfire nick : batuge
  • benide eklermisiniz farkuntz acil pls
  • Ersooo, exdp, PYRON ve Can Yunus.Sizleride ekledim ve davetiyeleri yolluyorum arkadaşlar.Sizlerde hoşgeldiniz grubumuza, sefaler getirdiniiiz

Evet arkadaşlar.Grubumuz tam 220 kişi kapasiteye dayanmış bulunmakta.Herkese çok teşekkür ediyorum bu ilgiden dolayı.Şu anda grubumuzun en büyük avantajı yukarda da anlattığım gibi X-Fire da server arama yerinde bulamadığınız onlarca serveri yukarda anlattığım yöntemle bulabilir ve rahatlıkla oynayabilirsiniz.Ayrıca çok yakında yeni bir projeyle geliyorum.Piyasada 80-90 ytl ye alamadığınız orjinal kutusundaki oyunları 35-40 ytl civarında çok makul fiyata satın alabilecek ve aldığınız oyunu bir ömür sorunsuz oynayabileceksiniz.Çok yakında ayrıntılı bilgileri yayınlayacağım.Herkese az laglı, bol fragli oyunlar arkadaşlar

• baba ekle benide nick aemless
  • Beni de eklerseniz sevinnirim...

Xfire Nick Name : Dracula
  • *Dracula* , X-Fire kullanıcı adını yazarsan sevinirim.Bu vermiş olduğun kullanıcı adı başka birine ait

Aemless, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum hoşgeldin grubumuza
  • kardeş xfire adım berkos1 =)
  • berkos1, senide ekledim ve yolladım davetiyeyi.Hoşgeldin grubumuza
  • babacan benide eklermisin

x-fire:wolfpippo

nick :sonosmanlı38
  • cod4 xfire ismim:squalltr

eklersen sevinirim..
  • wolfpippo ve accord5, sizleride ekledim ve yolluyorum davetiyeyi.Hoşgeldiniz grubumuza arkadaşlar
  • Benimde xfire: Mephistopheles22 ekliyorum sıradan gorduklerimi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto22 -- 14 Haziran 2008; 0:54:43 >
  • Eklersen sevinirim kardeş . Xfire: Cqlr

Caglar.1903 Cod4
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.