Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • judith ve cembu1991, sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
  • JAxx xfire:hyalin32 (clan:RS)
  • xfire:sylar44
  • J@xx ve xen_44.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
  • kanka bende ikinci aşama çıkmıyor yani Accept Invitation yazısını bulamadım tam ekran resmini koyarsan sevinirim
  • xen_44,www.xfire.com da login yani kullanıcı girişi yapman gerekiyor.Kullanıcı adını ve şifreni gir sitede ondan sonra Clans bölümüne girersen göreceksin.
  • saolun arkadaşlar yaptım en sonunda ama fazla cod 2 oynayan yok galiba
  • xf: tsrudeboy18 tag/nick : NoM./Rudeboy18
  • rudeboy18, senide ekledim ve yolladım davetiyeyi.Hoşgeldin grubumuza
  • arkadaşlar yardımmmm.. xfıre yukledım pach 1.3de kurdum ve turk server larınıda göruyorum ancak tıklaıdıgmda bazıları

Impure client detected. Invalid . İWD files referanced c:\cod2\main iw_oo.İwd

Dıyor veya key bad .dıyor.. onuda bıraktım

bıyerde de tıkladıgımda bır bölum cıktı dowland 3,24mb transfer deye yazdıgı bekledım o doldu ve yenıden
    dowland transfer 15,45mb dıe cıktı yanı bunlar normalmı oyuna baglanmak ııcn mı bu dowlandlar sızcede cok deyılmı yanı 15m BM dowlandı etseydım bıdaha cıkacakmıydı dowland dıe bana cok gıbı geldı bu dowlandlar bılen bırı yardım estsın lutfen 3 saattır urasıyorum :(
  • xifre adım ihsanihsanihsan ekleyin
  • kardeşim o inecek şey bir kere iner yani ya haritadır yada silahtır verilen hataya gelince belki punkbuster ı açmamışsındır eğer açmadıysan oyuna gir muliplayer option a gir orda punkbusteri aktif et umarım yardımcı olmuşumdur...

quote:

Orjinalden alıntı: SeDoMaN

arkadaşlar yardımmmm.. xfıre yukledım pach 1.3de kurdum ve turk server larınıda göruyorum ancak tıklaıdıgmda bazıları

Impure client detected. Invalid . İWD files referanced c:\cod2\main iw_oo.İwd

Dıyor veya key bad .dıyor.. onuda bıraktım

bıyerde de tıkladıgımda bır bölum cıktı dowland 3,24mb transfer deye yazdıgı bekledım o doldu ve yenıden
    dowland transfer 15,45mb dıe cıktı yanı bunlar normalmı oyuna baglanmak ııcn mı bu dowlandlar sızcede cok deyılmı yanı 15m BM dowlandı etseydım bıdaha cıkacakmıydı dowland dıe bana cok gıbı geldı bu dowlandlar bılen bırı yardım estsın lutfen 3 saattır urasıyorum :(

• bu arada yanlış yere yazmışsın bu msjı yeni bi konu açmalıydın konumuz farklı burda
  • Army of Heaven Multi Gaming Clan

CoD2 Server:88.255.71.70:28960

Clanlar:
    CoD 2
    CoD 4
    Soldat
    Counter - Strike

Ben clanın CoD 2 bölümünün eski üyesiyim ortamdan çok memnundum

Site:Army of Heaven Multigaming Clan Sitesi
  • xfire : xfighter9 beni ekleyin
  • Beni de ekleyin

http://www.xfire.com/profile/holyaty/

(all seeing eye midir nedir ondan yeni kurtuldum)

xfire kullanici adim : HolyAty

Sevgiler..
  • SAMASRA, xfighter8 ve Ata Kan.Sizleride ekledim ve davetiyeleri yolladım arkadaşlar.Sizlerde hoşgeldiniz grubumuza
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

SAMASRA, xfighter8 ve Ata Kan.Sizleride ekledim ve davetiyeleri yolladım arkadaşlar.Sizlerde hoşgeldiniz grubumuza

davetiyeyi kabul ettim, sevgiler saygilar...
  • benide eklermisin bu gruba
  • pardon_84, senide ekledim ve davetiyeyi yolladım.Grubumuza hoşgeldin
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.