judith ve cembu1991, sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
JAxx xfire:hyalin32 (clan:RS)
xfire:sylar44
J@xx ve xen_44.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
kanka bende ikinci aşama çıkmıyor yani Accept Invitation yazısını bulamadım tam ekran resmini koyarsan sevinirim
xen_44,www.xfire.com da login yani kullanıcı girişi yapman gerekiyor.Kullanıcı adını ve şifreni gir sitede ondan sonra Clans bölümüne girersen göreceksin.
saolun arkadaşlar yaptım en sonunda ama fazla cod 2 oynayan yok galiba
xf: tsrudeboy18 tag/nick : NoM./Rudeboy18
rudeboy18, senide ekledim ve yolladım davetiyeyi.Hoşgeldin grubumuza
arkadaşlar yardımmmm.. xfıre yukledım pach 1.3de kurdum ve turk server larınıda göruyorum ancak tıklaıdıgmda bazıları
bıyerde de tıkladıgımda bır bölum cıktı dowland 3,24mb transfer deye yazdıgı bekledım o doldu ve yenıden dowland transfer 15,45mb dıe cıktı yanı bunlar normalmı oyuna baglanmak ııcn mı bu dowlandlar sızcede cok deyılmı yanı 15m BM dowlandı etseydım bıdaha cıkacakmıydı dowland dıe bana cok gıbı geldı bu dowlandlar bılen bırı yardım estsın lutfen 3 saattır urasıyorum :(
xifre adım ihsanihsanihsan ekleyin
kardeşim o inecek şey bir kere iner yani ya haritadır yada silahtır verilen hataya gelince belki punkbuster ı açmamışsındır eğer açmadıysan oyuna gir muliplayer option a gir orda punkbusteri aktif et umarım yardımcı olmuşumdur...
quote:
Orjinalden alıntı: SeDoMaN
arkadaşlar yardımmmm.. xfıre yukledım pach 1.3de kurdum ve turk server larınıda göruyorum ancak tıklaıdıgmda bazıları
bıyerde de tıkladıgımda bır bölum cıktı dowland 3,24mb transfer deye yazdıgı bekledım o doldu ve yenıden dowland transfer 15,45mb dıe cıktı yanı bunlar normalmı oyuna baglanmak ııcn mı bu dowlandlar sızcede cok deyılmı yanı 15m BM dowlandı etseydım bıdaha cıkacakmıydı dowland dıe bana cok gıbı geldı bu dowlandlar bılen bırı yardım estsın lutfen 3 saattır urasıyorum :(
bu arada yanlış yere yazmışsın bu msjı yeni bi konu açmalıydın konumuz farklı burda
Army of Heaven Multi Gaming Clan
CoD2 Server:88.255.71.70:28960
Clanlar: CoD 2 CoD 4 Soldat Counter - Strike
Ben clanın CoD 2 bölümünün eski üyesiyim ortamdan çok memnundum