Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mephisto22, X-Fire kullanıcı adını yazarsan eklerim senide dostum.Bu vermiş olduğun kullanıcı bir Alman vatandaşına ait ve yaklaşık 1 senedir girmiyormuş.

Caglar.1903, senide ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum.Grubumuza hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Mephisto22, X-Fire kullanıcı adını yazarsan eklerim senide dostum.Bu vermiş olduğun kullanıcı bir Alman vatandaşına ait ve yaklaşık 1 senedir girmiyormuş.

Caglar.1903, senide ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum.Grubumuza hoşgeldin

Sağol dostum Devamlı takıldıgınız bi server varsa gelebilirim :) DH olarak sinerci yaratırız
  • ARTIK Bİ TDM PARTİSİ YAPALIM DİYORUM BEYLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: | ZıPıR |

ARTIK Bİ TDM PARTİSİ YAPALIM DİYORUM BEYLER

katılıyorum, Alperen abi duy sesimizi
  • Benide eklersen sevinirim;xFire nick:Jucshin,oyun nick de aynı..
  • Bilerek bekletiyorum az acı çekin, parti günü gelin diyeYok efendim sonra ekran kartım hata verdi gelemedim, yok kapıcıyla sohbete daldık bilmem ne anlamam benŞaka bir yana 2 hafta içinde kesinlikle parti yapıyorum arkadaşlar.Herkes alsın gardını

revenge07, senide ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum.Grubumuza hoşgeldiin
  • komikaze kardes nickim: 5807
    eklersen sevinirim
  • Alperen abi bu arada şu konuya bir bakı ver :P

http://forum.donanimhaber.com/m_23791942/tm.htm

başlarda turnuva dediler sonra parti gibi bir şey yapmaya çalıştılar, bence 2 ayrı parti olayına gerek yok, topluca aynı anda bence güzel olur
  • Yukarda yanlış yazmışım kullanıcı adı yerine nicki mi yamzısım user id: mephistopheles22 Batuhan Kuleli ye ait :) yuakrdada düzelttim yinede .çim rahat etmedi burayada ekliyeyim dedim genelde cod 4 oynuyorum ve şu anda gold druganov icin çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto22 -- 14 Haziran 2008; 1:00:26 >
  • komikaza kardeş bizimde de server ımız var şimdilik 4 kişiyiz sayıyı artırmak icin davetiye bekliyoruz

karamurat1991 ben

karamurat1975 abim

eng128 komşumuz

baho666 şirketten

böyle güzel en büyük türk cod 4 grubunu kurduğunuz için emeği geçen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercumanlik -- 14 Haziran 2008; 17:19:38 >
  • Yav arkadaslar davetiye gelmiş bana fakat repond diyorum her seferinde yine geliyor bi türlü halledemedim bi yardımcı olurmunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

Yav arkadaslar davetiye gelmiş bana fakat repond diyorum her seferinde yine geliyor bi türlü halledemedim bi yardımcı olurmunuz

respond diyince karşına bir web sayfası açılması gerekiyor, ordanda kabul edeceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamurat1991

komikaza kardeş bizimde de server ımız var şimdilik 4 kişiyiz sayıyı artırmak icin davetiye bekliyoruz

karamurat1991 ben

karamurat1975 abim

eng128 komşumuz

baho666 şirketten

böyle güzel en büyük türk cod 4 grubunu kurduğunuz için emeği geçen herkese teşekkürler

biz unutulduk galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tercumanlik -- 15 Haziran 2008; 12:07:12 >

• karamurat1991, don't panic dostumMaşallah aile,mahalle,şirket herkesi yazmışsın çok güzelde o arkadaşlarda konuya girip X-Fire kullanıcı adını yazıp "benide eklermisin" yazarsa memnun olurum.Çünkü amaç buradaki Call of Duty oyuncularını bir grup altında toplamak

Alésta, arkadaşlar bir turnuva yapmak istemiş zamanları imkanları var sanırım.Yapıyorlarsa hiç durma bence.Sorunsuz bir turnuva olur umarım eğlenir herkes

karamurat1991, seylem ve Mephisto22.Sizleride ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Sizlerde hoşgeldiniz grubumuza

• Nick=Kara Murat
    xfire nick=karamurat1975
  • Xfire : firstarmy90

Nick : First

ekle benide hacı
  • YAV BİDE PİNG NASI DÜZELİYO Bİ KONU AÇTIM ÇILDIRICAM BAKIN DİYE Bİ BAKSANIZ ÇILDIRCAM 999 LARDA UÇUYORUM ARKADAŞ
  • gara murat ve firstarmy.Sizleride ekliyorum ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
  • xf : judithcan

komikaza eklisin sen gerçi bende.

SD yapsak 5on5 çok kral olur ama

server ayarlayabilir miyiz ?

Mesela bu gece
  • Kardeş benide ekler misin

Xfire adı: cembu1991

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.