Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende varım benide alırsanız sevinirim xfire:emrekingdom
  • BEN CAGIRILMADIM NE IS?
  • onurokurban, kusura bakma listede atlamışım seni yeni farkettim.ChaosMar!ne ve onurokurban, sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeyi yolluyorum.Sizlerde hoşgeldiniz aramıza
  • Benide ekleyin bende bir kaç gün oldu x fire dan oynamaya başlayalı x fireda nik crazytrexxx
  • İmzamıda değiştirdim bak
  • birde bu xfireda gözükmeyip de olan serverlar varmıdır ip yazıp gerebileceğimiz yoksa bütün serverlar gözüküyormu orada
  • malesef serverlar bazen gözüküo bazen gözükmüo
  • LoNeWoLf

benide ekleyebilirsin
  • crazytrex, senide ekledim ve davetiyeyi yolladım.udenizli, vermiş olduğun X-Fire kullanıcı adı Amerikalı birine ait.Kontrol edip tekrar yazarsan sevinirimBu arada bazen serverlerin ip adresleri değişebiliyor.O yüzden gözükmeyebiliyor.
  • benide eklermisin

Xfire: sameth58
    tag: Dark Forces Team > qpLee '
  • Rodrages, senide ekledim ve davetiyeyi gönderdim.Grubumuza hoşgeldin
  • safkan35

benide eklerseniz sevinim...
  • x-fire : rapperfire
    Kullanıcı Adım : MadMan

yalnız o respond şeysi geldiğinde ben ona tıklayınca hiç birşey olmuyor yani şöyle ifade edeyim adres çubuğunda adres yok site gelmiyor siz bana sitenin adını verseniz bende ordan şey etsem ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | ZıPıR | -- 29 Mayıs 2008; 21:32:16 >
  • | ZıPıR | ve enis789, sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

| ZıPıR |, xfire'nin sitesine girdikten sonra "Clans" a girersen orada davetiyeyi görmen lazım
  • Benim bir arkadaşımda xfire call of duty 4 multiplayer ı görmüyor o yüzden de serverlara giremiyor.
    Ayarlardan detect yapıyormuş ama yine tanımıyormuş oyunu. X fire dan oyun nasıl tanıtılabilir?
  • X-Fire'da Tools -> Options -> Games yolunu izlesin.Orada yüklediği oyunu bulsun.Sağ taraftan "Manual Setup" a tıklayıp nereye yüklediyse oyunu orayı göstersin(daha doğrusu oyunun exe dosyası neredeyse o klasörü göstersin).O zaman xfire tanıyacaktır oyunu
  • hazır yaz yaklaşıyorken, cod4 buluşması nasıl olur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

X-Fire'da Tools -> Options -> Games yolunu izlesin.Orada yüklediği oyunu bulsun.Sağ taraftan "Manual Setup" a tıklayıp nereye yüklediyse oyunu orayı göstersin(daha doğrusu oyunun exe dosyası neredeyse o klasörü göstersin).O zaman xfire tanıyacaktır oyunu

eyvallah söyledim halletmiş.
  • Valla güzel olur Alesta neden olmasın
  • valla abi fikir benden icraat senden
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.