Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyunda:|DH|suqe_tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suqe_tr -- 13 Mart 2008; 18:07:51 >
  • Benide ekleyin

Xfire : 4n1l
    Oyunda PacMan
  • LurtzStrenuous, burası DH clanı değil dostum :)

suqe_tr ve 4n1L sizleride ekledim ve davetiyeleri yolluyorum.Grubumuza hoşgeldiniz arkadaşlar
  • BEN PRO.SKY DAYIM 1 ARA BULUSALIM BIZIM SERVERDA WS FLN YAPARIZ XFİRE ciglik123
  • arkadaşlar cod4 için eklemenizi istiyorum. maroonberet eklerseniz sevinirim.
  • Yav bende cod4 mp ye başlamayı düşünüyorum(ilk çıktığı zamanlar xfire dan oynardım).fakat şimdi herkes 55 lvl ya da hileci vardır.Hiç oynanmaz valla.Elimde ezik silahlar ile :)

Ne düşünüyorsunuz ?
  • hicde dogru diil 3 1 fln var 3 1 i al ztn adam yanindaysa olr direk
  • xfire nick BlackWingedWolf
    Oyunda da BlackWolf mactavish'i gördüm oyunda ondan sonra geldi aklıma burası beni de ekle dostum:D!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: beyazpiyon

Yav bende cod4 mp ye başlamayı düşünüyorum(ilk çıktığı zamanlar xfire dan oynardım).fakat şimdi herkes 55 lvl ya da hileci vardır.Hiç oynanmaz valla.Elimde ezik silahlar ile :)

Ne düşünüyorsunuz ?

İş silah veya levelda değil bilekte bitiyor.
  • quote:

Yav bende cod4 mp ye başlamayı düşünüyorum(ilk çıktığı zamanlar xfire dan oynardım).fakat şimdi herkes 55 lvl ya da hileci vardır.Hiç oynanmaz valla.Elimde ezik silahlar ile :)

Ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşın da dediği gibi Mp5 çok etkili oyunda özellikle yakın mesafede.Colt tarzı silahta var.Hatta AK47 kullanabilirsen tuttuğunu koparan bir silahtır.Hardcore serverlerinde zaten bu etki dahada artıyor.Levellere takılma bence.Zaten kastıktan kısa bir süre sonra levelin 55 oluyor.Bir oyunda 5-6 level atlayabilirsin iyi kasarsan :)
  • Ya bişe diiicem benim xfire'da kullanıcı adım ne tam anlayamadım sen 2sinede baksana yaw:D

Kullanıcı adım ya

blackwingedwolf
    BlackWingedWolf 2sinden biri davetiyeyi bekliom:D
  • brk_066 ve Mc_holigan.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

brk_066 ve Mc_holigan.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

çok sağol hocam
  • kullanıcı adım: yunusemre01

beni eklemisin ve davetiye yollarmsn????
  • yNs EmR ekledim senide ve davetiyeyi yolluyorum.Bu arada 200. üyemiz oldun Tebrikler Grubumuza hoşgeldin dostum
  • beyler iyi güzel serverlar filan var ama hiçbirine giremiyorum punkbuster kalıcı ban atmış bana.birkaç yabancı servera giriyor ama gruptaki serverların hiçbirine giremedim.Ne ayak
    edit:sonunda birine girmeyi başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Tercümanım -- 17 Mart 2008; 20:20:58 >
  • quote:

Ne düşünüyorsunuz ?

geçen bi kaç server a girdim xfire dan. server da level sistemi yoktu. herkes 1 lvl da. istediğin her silahı seçebiliyordun. Buda birnevi hileciliğin önüne geçmek demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

quote:

Ne düşünüyorsunuz ?

geçen bi kaç server a girdim xfire dan. server da level sistemi yoktu. herkes 1 lvl da. istediğin her silahı seçebiliyordun. Buda birnevi hileciliğin önüne geçmek demek.

Maç modu açık olmasın o serverda?

• Maç modlu server olabilir o.Hileyi kullanan oradada yapar.Önemli olan serverin sürekli pb'si güncellemesi ve admin kontrolünde olması
  • benıde eklermısınız. kullanıcı adı:themap nıck:nash olarak kullanıyorum
    clan varsa ve mac yapılıyorsa ben gelebılırım.tabı beyenmezsenız atarsınız.clandan ayrıldımda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSuR YuReK -- 20 Mart 2008; 20:55:51 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.