Herkeze merhaba arkadaslar su x fire olayını cözersem partiye girmeye hazırım sizlerle kapışmak eylenceli olur. Benide aranıza alırsanız sevinirim.İyi forumlar İyi eylenceler...
benide ekLersen sewinirim komikazexfire:gfbmatt ---> oyundaki adım ise MarksMan*
LAZOTTO, pirates231 ve gFbMaTT.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeleri gönderiyorum.Sizlerde grubumuza hoşgeldiniz arkadaşlar
pirates231 ve Immortal King.Burası X-Fire kullanan Call of Duty 2 ve 4 oyuncularının toplandığı bir grup.Yani clan değiliz.Başka takımlarla maç yapmak yok bizde.Tek amacımız tanışmak, kaynaşmak, eğlenmek
Cakal53, özel mesajla bilgilendirme yolladım dostum bakabilirsin
komikaze ben kabuL ettim ancak gfbmatt herhangi biR qrup üyesi deqiLdir yasıo profıLe da.
İlk sayfada "Nasıl Grup Üyesi Olacağım" başlığı altında yazılanları dikkatlice oku
cLans kısmından buLdum accept ınvıtatıon dıorum verif e-mail li bişiLer cıkıo verify diorum a post has been sent dıo ama gırdım baktım qeLmemiş.neyse komikaze post kasıomuş qibi oLmasın kendım çözmeye çaLışıyım sizin de kafanızı daa fazLa şişirmiyim
seyfocuk ekleyin.Befec bu arada senin nick ne oldu öyle yaEskiden benimkini de bir mombatci calmisti bende degistirmek zorunda kalmistim
1c9e0m7
seF[o], 1c9e0m7 ve Cakal53.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
gFbMaTT, kontrol ettiğim kadarıyla halen sana yolladığım davetiye beklemede, daha kabul edilmemiş.Bir daha kontrol et istersen
abicim beni cod2 cdsi bozulmus bende pc yi update ettigim icin dedim bari cod4 ü deniyim :D simdi ona basladım onu oynuyorum bide bende sizin dediginiz gibi birsey cıkmıyo respond diince ben kabul ettim galiba friend ler gözüküo neyse sen bidaha kontrol edersen emin ollalım
quote:
Orjinalden alıntı: KoMiKaZe
seF[o], 1c9e0m7 ve Cakal53.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
gFbMaTT, kontrol ettiğim kadarıyla halen sana yolladığım davetiye beklemede, daha kabul edilmemiş.Bir daha kontrol et istersen
accepT diyorum e-maiL werify code qibi birşey istiyor pek anLamadım.
sarisinan, email adresine girip bak.Onay kodu olacak orada.Onu gireceksin
Cakal53 ekledim seni önceden
Arkadaşlar ilk sayfada "X-Fire Grup Davetiyesini Nasıl Kabul Edeceğim ?" kısmını güncelledim ve gerekli bilgileri resimleri ile birlikte ekledim.Grup davetiyesini alıpta yapamayan arkadaşlar oradan sırası ile bakarak yapabilirler
eee yok ya mailimde ben silmisim galiba onu simdik napıcam
sarisinan, zaten sana davetiyeyi göndermişim.www.xfire.com a girip giriş yap ve "Clans" bölümünde sana gelen davetiyeye "Accept" yap.Sonrada mailine girip aktivasyon kodunu alıp xfire.com da senden aktivasyon kodunu girmeni istediği yere yaz.Ondan sonra da tekrar karşına çıkan sayfada "Accept" e bas.Gruba girmiş olacaksın