Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up
  • Herkeze merhaba arkadaslar su x fire olayını cözersem partiye girmeye hazırım sizlerle kapışmak eylenceli olur.
    Benide aranıza alırsanız sevinirim.İyi forumlar İyi eylenceler...
  • benide ekLersen sewinirim komikazexfire:gfbmatt ---> oyundaki adım ise MarksMan*
  • LAZOTTO, pirates231 ve gFbMaTT.Sizleride ekledim arkadaşlar ve davetiyeleri gönderiyorum.Sizlerde grubumuza hoşgeldiniz arkadaşlar

pirates231 ve Immortal King.Burası X-Fire kullanan Call of Duty 2 ve 4 oyuncularının toplandığı bir grup.Yani clan değiliz.Başka takımlarla maç yapmak yok bizde.Tek amacımız tanışmak, kaynaşmak, eğlenmek

Cakal53, özel mesajla bilgilendirme yolladım dostum bakabilirsin
  • komikaze ben kabuL ettim ancak gfbmatt herhangi biR qrup üyesi deqiLdir yasıo profıLe da.
  • İlk sayfada "Nasıl Grup Üyesi Olacağım" başlığı altında yazılanları dikkatlice oku
  • cLans kısmından buLdum accept ınvıtatıon dıorum verif e-mail li bişiLer cıkıo verify diorum a post has been sent dıo ama gırdım baktım qeLmemiş.neyse komikaze post kasıomuş qibi oLmasın kendım çözmeye çaLışıyım sizin de kafanızı daa fazLa şişirmiyim
  • seyfocuk ekleyin.Befec bu arada senin nick ne oldu öyle yaEskiden benimkini de bir mombatci calmisti bende degistirmek zorunda kalmistim
     X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar)
     X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar)

• 1c9e0m7
  • seF[o], 1c9e0m7 ve Cakal53.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

gFbMaTT, kontrol ettiğim kadarıyla halen sana yolladığım davetiye beklemede, daha kabul edilmemiş.Bir daha kontrol et istersen
  • abicim beni cod2 cdsi bozulmus bende pc yi update ettigim icin dedim bari cod4 ü deniyim :D simdi ona basladım onu oynuyorum bide bende sizin dediginiz gibi birsey cıkmıyo respond diince ben kabul ettim galiba friend ler gözüküo neyse sen bidaha kontrol edersen emin ollalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

seF[o], 1c9e0m7 ve Cakal53.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza

gFbMaTT, kontrol ettiğim kadarıyla halen sana yolladığım davetiye beklemede, daha kabul edilmemiş.Bir daha kontrol et istersen

accepT diyorum e-maiL werify code qibi birşey istiyor pek anLamadım.
  • E-mailine girip aktive etcen.
  • Tmm haLLettim saoLun oLdu sanırım komikaze
  • Benide ekliyebilirsiniz arkadaslar.
    xfire:cakalbow
  • sarisinan, email adresine girip bak.Onay kodu olacak orada.Onu gireceksin

Cakal53 ekledim seni önceden
  • Arkadaşlar ilk sayfada "X-Fire Grup Davetiyesini Nasıl Kabul Edeceğim ?" kısmını güncelledim ve gerekli bilgileri resimleri ile birlikte ekledim.Grup davetiyesini alıpta yapamayan arkadaşlar oradan sırası ile bakarak yapabilirler
  • eee yok ya mailimde ben silmisim galiba onu simdik napıcam
  • sarisinan, zaten sana davetiyeyi göndermişim.www.xfire.com a girip giriş yap ve "Clans" bölümünde sana gelen davetiyeye "Accept" yap.Sonrada mailine girip aktivasyon kodunu alıp xfire.com da senden aktivasyon kodunu girmeni istediği yere yaz.Ondan sonra da tekrar karşına çıkan sayfada "Accept" e bas.Gruba girmiş olacaksın
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.