Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulki, çok uğrayamıyorum bu aralar oyuna.Çok istiyorum girip oynamayı özledim valla.X-Fire programı açıkken davetiye geldiğinde seni xfire.com a yönlendiricek.www.xfire.com a gir ve yukarda kullanıcı adını ve şifreni girip siteye üyelik girişi yap.Sonrada clans bölümüne gir.Orada "Accept" yazısını göreceksin zaten.Ona tıkladığında mailine(xfire'a kayıt olurken kullandığın mail adresine) bir onay kodu mesajı gelicek.O onay kodunu "Accept" e bastıktan sonra gelen sayfaya yazıcaksın ve gruba girişin onaylanmış olcak Ulki

• beyler bnmde xfire'm : bbker10kele41
  • benıde eklermısın xfire : speedyoguz
  • 3rN_Heartagram ve SpeedyOguz.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum arkadaşlar.Sizlerde hoşgeldiniz grubumuza
  • benide ekler misin xfire:0blomov
    cod 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 24 Temmuz 2008; 20:38:51 >
  • bekliyorum davetiye komikaze
  • ya beyler 3 gündür xfireden cod4 e firdiğimde punkbuster hatası veriyor anlamadım 1.7 patch de yüklü
  • Magical Zero senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Sende hoşgeldin grubumuza

drejtc, hatanın resmini buraya koyarsan yardımcı olmaya çalışırız.
  • TAMAM ÇÖZDÜM KENDİM TŞK
  • Msj geldi ama 7 gün doldurmak sart mı benim 2 gün oldu.Ondan bisiler yapamadı mtam olarak.Bu arada komikaze nba_life_24@hotmail.com
    ekler misin 1-2 sey danısacagım yinede sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 26 Temmuz 2008; 0:37:09 >
  • Tamam oldu daha acemiyimde
  • Beni de eklermisin.

x fire : gcalper

cod2 player.
  • Gcalper, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldin grubumuza
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

Gcalper, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldin grubumuza

Hoşbulduk.

Ama bir ricam var.Ben xfire ı 1 yıl kadardır kullanıyorum.Auto login e ayarlamıştım şifreyi unutmuşum.Mail adresimi de hatırlamıyorum.Siteye login olunmuyor.

Yeni xfire adresi aldım davetiyeyi ona gönderirsen sevinirim.

xfire : cryptolog
  • Gcalper, yeni kullanıcına yolladım davetiyeyi
  • benide ekleyin

xfire: firadiko
  • firadiko, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Sende hoşgeldin grubumuza
  • Teşekkür ederim bende eldim gurubunuza
  • Xfire: egge585

eklerseniz sewinirim
  • LaStDiE senide ekledim ve davetiyeyi yolladım dostum.Sende hoşgeldin grubumuza
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.