Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

xfire:canerumuttr KomiKaZee Ciim bi Zahmet Eklermisin

• komikaza |DH| grubuna alırmsın x-fire zalim51 oyunda adım |MoB|GoLDeN
  • Benide ekleyin bakalım, Bende neredeyse hergün ikindin sonu oynarım bir kaç saat
    SpAyk07

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spayk07 -- 25 Eylül 2008; 13:40:04 >
  • SpAyk07, sen zaten gruba üyesin

.:!!BladE!!:. , canowaR.eR ve |MoB|GoLDeN.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolluyorum.Hoşgeldiniz arkadaşlar
  • KoMiKaZe

Bu sayfaya ilk geliyorum galiba üye olduğumu fark etmedim bir an
  • arkadaşlar nostalji olması için cod 2 yükledim fakat eskiden de oldugu gibi servere giriş yapmaya çalıştığımda cod 2 resmi çıkıyor ve en az 30 sn bekletiyor beni daha önce bu problemi çözmüştük cod 2 bölümü olarak ama aramalarımda bulamadım malesef yardımcı olabilirmi birileri?

Komikaze destek bekliyorum.

İyi Akşamlar.
  • @ snake_10, aynı sorun önceden de bayaa bir arkadaşın başına gelmişti.Benimde gelmişti.Lafı uzatmadan direk kopyala yapıştır yapıyorum başka bir forumdan yazıyı :

"Sanırım ben sorunu buldum ama tam olarak değil.Yerel Ağ Bağlantısını devre dışı braktuğım zaman sorun çözülüyor ama işime yaramıyor tabi.hiç birşey yapmadan cod2 ye girdiğim zaman baya bi bekliyorum ama Yerel Ağ Bağlantısını devre dışı bıraktığım zaman ise hamen açılıveriyor.deneyin sizde görürsünüz.sanırım internetle ilgili yada yüklü olan net framework tan kaynaklanıyor..

Arkadaşlar sorun tam olarak çözüldü!!!

Bilgisayara otomatik ip verince yapıyor bu sorunu.ip otomatik olmasın elinizle yazın ip ve dns'yi.
    Ben bizzat denedim sorunum çözüldü.artık hemencecik açılıyor. deneyin sizde göreceksiniz."

Burada mesajında dns yi ip yi filan vermemiş ama en azından yerel ağ bağlantısını devre dışı bırakarak dene bakalım.DNS ve IP'de bulabilirsem eklerim.Kolay gelsin

Ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_22981948/tm.htm şu adresede bir gözat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 29 Eylül 2008; 2:43:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

@ snake_10, aynı sorun önceden de bayaa bir arkadaşın başına gelmişti.Benimde gelmişti.Lafı uzatmadan direk kopyala yapıştır yapıyorum başka bir forumdan yazıyı :

"Sanırım ben sorunu buldum ama tam olarak değil.Yerel Ağ Bağlantısını devre dışı braktuğım zaman sorun çözülüyor ama işime yaramıyor tabi.hiç birşey yapmadan cod2 ye girdiğim zaman baya bi bekliyorum ama Yerel Ağ Bağlantısını devre dışı bıraktığım zaman ise hamen açılıveriyor.deneyin sizde görürsünüz.sanırım internetle ilgili yada yüklü olan net framework tan kaynaklanıyor..

Arkadaşlar sorun tam olarak çözüldü!!!

Bilgisayara otomatik ip verince yapıyor bu sorunu.ip otomatik olmasın elinizle yazın ip ve dns'yi.
    Ben bizzat denedim sorunum çözüldü.artık hemencecik açılıyor. deneyin sizde göreceksiniz."

Burada mesajında dns yi ip yi filan vermemiş ama en azından yerel ağ bağlantısını devre dışı bırakarak dene bakalım.DNS ve IP'de bulabilirsem eklerim.Kolay gelsin

Ekleme:http://forum.donanimhaber.com/m_22981948/tm.htm şu adresede bir gözat

işte bende bunu diyordum

Bu sorunu çözerken bende vardım zatende cod alemine yaklaşık 5 ay aradan sonra hatırlamak kolay olmuyor malesef

• Arkadaşlar banada davet gönderirmisiniz ama cod 4 için
  • Benide ekleyin adım Cumtak :) Eğer becerebilirsem şimdi hemen baslıyorum oynamaya asuhauhsaudhau :D
  • benide ekleyin arkadaslar bende aksamları takılıyorum

xfire : ritualist64
  • mikail1246, alp-er ve kaTRan35.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz
  • bartsimpson41 eklersen sevinirim bi kaç aydır oynamıyordum yeni ekran kartı aldım cod 4 oynayacağm artıkxfire sorununu çözer çözmez geliyorum.
  • erkan3131
  • Showtime41 ve ermanka26.Sizleride ekledim ve yolladım davetiyeyi.Hoşgeldiniz
  • Reknud
  • vay vay vaaayyy.ne kadar cod'cu varmış dh te!ne hoş.
    bu DH taglı arkadaşlar sizlermisiniz??yoksa o DH içinde ayrı bi oluşummu??

Not:kaçııınnnn M16 var!!!
  • farketmez, DH içinde ayrı bir oluşumdur bu.Call of Duty oyuncularını bir grup altında toplamak amaç.DH tagı takıp takmamak kişinin kendisine özgüdür.Zorunlu değildir.

dunker1, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum dostum.Hoşgeldin
  • xfire: lordous
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

farketmez, DH içinde ayrı bir oluşumdur bu.Call of Duty oyuncularını bir grup altında toplamak amaç.DH tagı takıp takmamak kişinin kendisine özgüdür.Zorunlu değildir.

dunker1, senide ekledim ve davetiyeyi yolluyorum dostum.Hoşgeldin

ok.sağol bilgi için.
    sizi vurmam bundan sonrabıçaklarım

• 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.