Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cod2 pek oynamıyorum artık.muhtemelen sizler cod4 oynuyorsunuzdur diye düşündüm:P (en azından bir-kaç DH taglı arkadaş görüyorum)
  • davetiyem gelmedi hala
  • Morsmordre, konu altında xfire kullanıcı adını yazarsan eklerim
  • xfire nickim warriorztr eklersen sevinirim..
  • hocam önceki sayfada yazdım ama görmediniz sanırım
  • 77berke77 eklermisiniz
  • konu unutulmuş sanırım bakan yok eden yok
  • Morsmordre, hergün düzenli şekilde bakmaya özen gösteriyorum konuyabir önceki sayfada yazmışsın en sona denk gelmiş gözümden kaçmış kusura bakma.

Commander41© ve Morsmordre.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz

badtr, zaten gruba üyesin.Eğer eski xfire'ını kullanmıyorsan onu silip yeni xfire adresine yollayacağım davetiyeyi.Lütfen belirt burdan.Cevabını bekliyorum.
  • pardon hocam dün de bekledim bugün de bekledim cevap gelmeyince sandım unutuldu
    çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk370 -- 28 Ekim 2008; 22:35:51 >
  • Bende katılmak istiyorum...

Xfire nickim powerofesmer
  • harry_fb, senide ekledim ve davetiyeyi yolladım.Hoşgeldin
  • benide eklermisin xfire kullanıcı adım myreal1990
  • KoMiKaZe benim için de yer var mı xfirede?

Nicim: bmxlee
    BmX i kapmışlar
  • myreal1, mesaj kutunu boşalt.2 gündür cevap atmaya çalışıyorum soruna atamıyorum.Mail attım sanırım okumadın.Mesaj kutunu boşaltınca haber verirsen cevabını yazarım

myreal1 ve BmX.Sizleride ekledim ve davetiyeleri yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 31 Ekim 2008; 17:53:50 >
  • x-fire:rotlous
    nick:*-*RotLouS*-*
  • bende cod 4 cüyüm

babaran ekleyebilirsiniz
  • ^^CoNCoN^^ , xfire kullanıcı adını yazmalısın dostum.

Nuker1905 ve babaran, sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım.HoşgeldinizGrubun ismi ve logosunuda değiştirdim.Call of Duty: World at War'ı da ekledimWorld at War içinde imza logosu koyacağım.
  • x-fire görmüyor cod waw'ı hala ?
  • @ KoMiKaZe
    Benide cod2 için ekleyebilirsin

xfire username: ww2kenji
    cod2 nick: KenJI ShiNoDa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Kasım 2008; 0:39:32 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.