Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

@ drmmralcn, calvinob, acfviolas, tolgahan09, ambrosia_, L4rry, Mr. XaaN.Sizleride ekledim ve davetiye yolluyorum arkadaşlar.Hoşgeldiniz arkadaşlar

@ sp@wn, aldığın hatayı buraya yazarsan yada fotosunu koyarsan yardımcı olmaya çalışırız.

@ barcan, geldim geldimÖSS hazırlıkları var tekrardan.O yüzden oyunu, interneti maximum düzeyde azalttım.

Arkadaşlar.Demin baktım.6-7 ay önce yolladığım xfire davetiyesini halen kabul etmeyenler var.Bu arkadaşları gruptan silmek durumunda kalıcam.Sildiğim kişiler tekrardan davetiye istediklerinde bana bildirsinler, davetiyesini gönderirim

Arada beni unutmuşsun sanırım neyse uzun zamandır yoktun iyisindir inşallah eklersin benide. kendine iyi bak görüşürüz

Xfire:wolfvolk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 13 Nisan 2009; 7:48:35 >

• Kusura bakma |PASHA|TR-WOLF, arada kaynamış sanırım.Hemen yolluyorum davetiyeyi
  • eklersen sevinirim xfire:melofather
  • quote:

@ sp@wn, aldığın hatayı buraya yazarsan yada fotosunu koyarsan yardımcı olmaya çalışırız.

Dostum hallettim 64 bit sp2 yükleyince düzgün şekilde giriyor serverlara

Saol.
  • oyuna 1.5 yıllık bir ara verdikten sonra tekrar başlıyorum..
    x-fire: salvoo
  • xf:federalbi
  • Kazekage*, _R3sp3cT_!LL3g4L_ ve sparcle.Sizleride ekledim ve davetiyeyi yolladım arkadaşlar.Hoşgeldiniz
  • arkadaşlar oyunda kullandığınız adları yazarsak sevinirim
    bnm adım maverick_tolqa
  • uzun bir aradan sonra tekrar aranıza katılıyorum
    Xfire:xelwingx
    HellSpawn
  • Xfire dünden beri bağlanamıyor aynı sorunu yaşayan varmı ?
  • X-Fire'da problem yok şu anda.Sorunsuz girebiliyorum.
  • Kendi sayfasında'da login olmuyor sorun neden olabilir acaba birdenbire böyle oldu işin ilginç tarafı farklı partition'larda iki OS kullanıyorum ve ikisindede bağlanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 1 Mayıs 2009; 19:26:18 >
  • Farklı tarayıcılarla denedin mi girmeyi?Mesela Firefox veya Opera'yla xfire'ın sitesine girip login olmayı dene.
  • Beni de eklerseniz sevinirim.

XFire:subcomandante18
  • quote:

Farklı tarayıcılarla denedin mi girmeyi?Mesela Firefox veya Opera'yla xfire'ın sitesine girip login olmayı dene.

Sorun dün kendi kendine düzeldi xfire'ın serverlarını bakıma aldığını düşündüm ama başkalarının sorun yaşamaması ilginç herneyse mühim olan düzelmesi
  • benide eklerseniz sevinirim arkadaşlar xfire:yumurcak302
  • merhaba beni de ekler misiniz bi türlü doğru dürüst server bulamadım
    xfire kullanıcı adım : umuthvr

bi de şu punkbusterin disconnect yapmasını nasıl engelleyebilirim :) çok saçma bi soru oldu kusura bakmayın.
  • xfire: 19127652
    SyntaxError
  • xfire= tupcu klan=TTOC
    ekleyin arada maç fln yaparız ;)
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.