Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kusura bakmayın.Uzun zamandır bakmıyordum foruma.Biraz geç eklemek zorunda kaldım sizleri.
    DmQ, yumurcak302, umuthvr, TuGRuLAkSoY, SyntaxError ve mrph84.Sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz grubumuza
  • X-fire:turuncusite
  • TuruncuSite, ekledim ve davetiyeyi yolladım.Hoşgeldin
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

TuruncuSite, ekledim ve davetiyeyi yolladım.Hoşgeldin

Tekrardan davetiye yollarmısın?Olmadı da.
  • Gönderdim ama gerek kalmadı.Zaten kabul etmişsin daveti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 1 Haziran 2009; 23:44:59 >
  • benide eklerseniz sevinirim
    xf:enginsurgel
  • ekledim ve daveti yolladım.Hoşgeldin
  • Galiba biraz geç oldu ama Xfire adım hperfect.

• x-fireyi install yapıp pc me yükledikten sonra finish yapıyorum ve bu tablo çıkıyor yardımcı olursanız çok mutlu olurum...
  • Xfire = chn92
  • mantığını pek anlamadım ama benide ekleyin burdaki takma adımı kullanıyorum
  • xfire:
    4wicked cod 4
  • xfire: sinerji24
    benide eklersen sevinirim
  • SuperNaturaL, LinkinPark-Tr, Se®can ve seF[o].Sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz gruba
  • arkdadaşlar bu benim yeni hesap
    09maverick09

cod4-cod5 takılırım birazda bf
  • Arkadaşlar 1,5 yıla yakın bir süredir bırakmıştım Cod serisini, bu yaz biraz oynamayı düşündümde X-fire daki serverlar baktım şimdilik Cod 2 de çok da güzel arkadaşlık yok, küfür ve hile başını lamış gibi gözüküyor.

Ben hemen X-Fire adresimi vereyim ; tolgainever
    Bugün cod 5 'in patch ini indirip onu da denemek isityorum fakat hangi patch indirmem gerekiyor (1,2,3,4) birde gamershell de cod waw multiplayer client var o ne işe yarıyor

Yarın ititbarı ile Cod2,Cod 4 ve Cod 5 multi oynuyacağım az, cod5 multiyi ilk defa deniyeceğim .Ama benim asıl istediğim aramızda birleşip arada bir maç filan yapalım hem muhabbet hem oyun günün stresini atarız

• xfire : batuuhan benide ekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

SuperNaturaL, LinkinPark-Tr, Se®can ve seF[o].Sizleride ekledim arkadaşlar.Hoşgeldiniz gruba

beni niye eklemedin
  • tolgahan09, C£nq ve batuuhan.Sizlerede yolladım davetiyeyi.Hoşgeldiniz arkadaşlar

C£nq, CoD:WaW için google da küçük çaplı bir araştırma yaparsan en son hangi patchi indirip kurman gerektiğini mutlaka bulursun.Dediğin gibi CoD2 serverlerinde malesef küfür kıyamet olayları var.Ama bu yanlızca CoD2 ye has birşey değil.Counter-Strike serverlerinde de bu durum mevcut.Kafalar değişmedikçe bu böyle devam edecek malesef..Hadi bakalım hayırlı olsun CoD5 sanada

müvellidülhumuza, xfire'a giriş yaparken kullandığın kullanıcı adını yazarmısın dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 20 Haziran 2009; 1:40:36 >

• muvellidulhumuza, belirtmiştim neyse
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.