Şimdi Ara

X FIRE'DAN COD2 OYNANMIYOR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşlar ben online cod2 oynmak istiyorum.baktım x fire die bişey var mış indirdim üye oldum giriş yaptım.serverlar bölümünde cod2 serverlarına bakıyorum birsürü server bazıları yabancı bazıları türk.hangisine tıklarsam tıklarsam şu hatayı alıyorum.
     X FIRE'DAN COD2 OYNANMIYOR!

Baktım olmuyor Yahoo!All-seeing Eye denen bir program indirdim oyunlar listesi vardı cod2 yi seçtim refresh dedim, birsürü server, tıklıyorum bazılarında key code hatası bazılarında aynı hata.sinir oldum.Böyle bir sorunla karşılaşıpta kurtulan arkadaşlar varsa yardımıcı olsunlar ltfn..
    Birde hamachiden oynamayı düşündüm de beceremedik neye bascamı bilmiom ki.
    serverlara tıkladıkçe oynayanların isimleri yazıyo sinir oluyom

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider003 -- 18 Kasım 2007; 19:55:17 >

• dosyalardan biri sakat cod 2 içersiinde ki cod2 'yi tekrar kurup üstenede crak yapmadan önce 1.3 pack kurup sonra crack yapıp xfire da çok rahat oynaya bilirsin...saygılar
  • benımde x fırede hata olustu sadece wh serverlara gırıyor.yenıden uyelık alsam duzelırmı?nasıl alıcam?
  • şu aralar nette bi sorun var zaten cod 4 oynarken 1024 bağlatım var 60 dan aşağı inmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeaN_ConstantinE

dosyalardan biri sakat cod 2 içersiinde ki cod2 'yi tekrar kurup üstenede crak yapmadan önce 1.3 pack kurup sonra crack yapıp xfire da çok rahat oynaya bilirsin...saygılar

kardeş bendede aynı hata veriyo.konuyu biraz açarmısın .yani nasıl cod2 içindeki cod 2 tekrar kurucaz.yani oyunumu baştan kuralım.bi ilgilenirsen memnun olurum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.