Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
181
Favori
2.499.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41784179418041814182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

Daha da rencide edicisini yaptık

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

• Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!
    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Le Marke Sportstwitter
    “Wanda Nara'nın paylaşımı: "Büyük şampiyon."”
    https://twitter.com/lemarkespors/status/1665516576622125056

burnundan fitil fitil getircek icardi abiminGalatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!
    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!no context galatwitter
    “Kutlamalar devam ediyor bu arada.”
    https://twitter.com/i/status/1665519138255536129

Olum hala içiyolar Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

fenerle cila kesmemiş anlaşılanGalatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Adamlar parti yapa yapa feneri yendi şaka gibi

• bu sezon izleyemediğim tek maç bu oldu.
    maçın tamamını veya çok geniş özetini bulamayız heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En önemsiz derbiyi bile 3-0 ezerek yendik şampiyonluğumuz tekrar hayırlı olsun.

Bundan sonra Avrupaya odaklanmamız lazım umarım 2 turuda geçip gruplara kalırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gael kullanıcısına yanıt

Goller dışında izlenecek pek bir şey yok hocam.

Fener'in hiç pozisyonu yok zaten biz de şımarık tercihler ile çok pozisyon harcadık.

Ankaragücü maçı bu maça göre 4 kat daha zordu aşırı rahat antrenman havasında bir maç oldu.

Derbi demeye şahit ister.

• Bu Zaniola ne yer ne içer arkadaş.

Zaniola ya bak Emre Kılınca bak :)

• Çok iyi değil mi? :-)

• Arıza mısın evladim

• RedPyro kullanıcısına yanıt

o son dubleyi içmeyecekti başkanım iabkeicbzövb.csövi,.csi :D :D

• Bir sezonu zirvede bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçen herkese candan teşekkürler.

Nasıl oldu bu iş? Sorusuna vereceğimiz yanıt bundan sonraki sezonların da anahtarı olacaktır.

Sadece iyi transferler sayesinde oldu dersek, çok yanılırız. Her zaman oyuncularımız Türkiye liglerinin üstünde olmuştur. Ama her zaman böyle "RAHAT" şampiyonluklar alamıyoruz.

O nedenle kısa bir analiz yapmak gerekirse öncelikleri şöyle sıralayabiliriz.

1. Okan Buruk ile yola çıkmak. Bunun anlamı sadece gen. ve yaşına göre deneyimli bir TD olmanın ötesinde mental bir değişikliğin habercisi oldu. Okan Hoca bireysel yetenekleri TAKIM oyunu içinde değerlendirmeyi önceleyen bir anlayışa sahip hocalardan. Önceliği TAKIM olunca da her oyuncu üstündeki yükü paylaşarak oynama şansı yakaladı ve daha az efor daha fazla verim elde etme şansı oldu.
    2. TAKIM Oyunu ve baskılı oyun anlayışının etkisi. Takım oyunu önceliğimizi hayata adım adım geçirirken stratejimiz rakibi kendi alanında baskılamak üzerine kuruldu. Sürekli baskı altın kalan rakip oyuncular topu hızlı kullanmak zorunda kaldılar ve çok fazla pas hatası yapar hale geldiler. BU oyun anlayışının en büyük getirisi defansımızın rakip cezasahasında başlamasını sağladı ve kalecimiz belki de yıllardır en rahat sezonu yaşadı. Hem takım oyunu hem rakip alanda baskı anlayışı birlikte genellikle bireysel oynamayı önceleyen rakipler karşısında çok iyi sonuçları almamızı sağladı.
    3. KALİTELİ Oyuncu transferleri. Elbette futbol aynı zamanda iyi oyuncularla birlikte daha da keyifli hale gelir. Bu sezon kaliteli oyuncuları transfer etmeyi de başardık. Icardi, Torreira başta olmak üzere, deneyimi ile takıma katkı sunan Mata'ya kadar neredeyse her yeni oyuncumuz takıma katkı verdi. Sadece sahada değil, antrenmanlarda, dinlenme tesislerinde profesyonelliği iyi bilen oyuncular genç oyunculara da katkı verdiğini düşünüyorum.
    4. Yönetimin duruşu. Dursun Özbek yönetimi bu sezon gerçekten her işe burnunu sokan, sürekli kendini ön plana atıp, takımı, TD'yi ve oyuncuları arka planda bırakan "şovmen" yönetim kurulu ve başkanı olmadı. Gereken durumlarda abartmadan, kaliteyi düşürmeden durmayı bildiler.
    5. Taraftar etkisi. Tribünleri en fazla dolduran taraftarlarımız takıma da en büyük katkıyı yapan taraftar grubu olmayı başardı. Özellike son maçta bile Fenerbahçeli başta Valencia olmak üzere provake etmek için sahaya çıkan rakibin oyununa gelmeyerek, sahaya yabancı cisimler atmayarak son derece kaliteli destek vermeyi başardı. Futbol taraftarlar birlikte güzel. Aslında birbirini geliştiren bir konu bu. Güzel oyun, kaliteli futbol, daha iyi taraftar ve destek getiriyor. Bu destek daha iyi oyun için motivasyon yaratıyor.

Sonuç olarak adım adım ilerleyerek ve sonuna kadar hakederek şampiyonluğa ulaşan bir takımın taraftarı olmak ayrı bir keyif.

Haketmeden de kazanmayı marifet sayan, kalitenin yerlerde olduğu bir dönemi, HAK EDEREK kazanmanın sadece futbolda değil, her alanda örnek olmasını dilerim.

Daha iyi rakiplerle, daha gelişkin futbol ortamına kavuşacağımızı düşünenlerden biri olarak, rakiplerimizin de artık yengeç sepetini terk edip, daha iyi futbol için çalışmasını umuyorum.

2022/23 Sezonu Şampiyonu Galatasarayımızla gurur duyduğumuz bir sezonu bitirdik.

Burada zaman zaman gereksiz polemikler, kötü tartışmalarımız olduysa, herhangi bir şekilde birilerinin kalbinin kırılmasına yol açacak yazılar yazdımsa onlardan da özür diler, başarılı günlerimizin daim olmasını dilerim.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı günleriniz bol olsun.

• oyuncu takası ve bir miktar para karşılığı Uğurcan için yönetim girişimlerini başlatmış.
    düşünceleriniz nedir arkadaşlar.. bizde uzun zamandır yerli kaleci olmadi benim bildiğim hicbiriside tutmadı tafarel mandragon izleyen birisi olarak yabancı kaleci bizde daha başarılı oluyor sanki..
    ama yabancı kuralindan dolayı elimizi çok güçlendirir diye düşünüyorum.. inşallah büyük takım stresini kaldırabilir bizde ve çok başarılı olur.

• Kupayı kaldıramazlardı zaten.Mevzuat öyle değil.

• 6 aylik cezam açıldı sonunda. Fener forumundaki mod kimse agzini acsan cezayi yapıştıriyor. Simdi yinr biseyler yazdim yine bolum uzaklastirmasi verecek

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Şimdi önemli olan su hocam Uğurcan kalitesi bariz belli ama yedek mı as kaleci olarak mı transfer edilcek ( tabii performansı bunu da etkileyecektir, yedek icin alınıp formayı da vermeyebilir)

Bu sene kötü sezon geçirdi ama takımı da kötüydu , kumaşı kalitesi var ama afaki rakamlar olmadığı sürece ve okeyim
    Yönetime iletin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fenerbahce ve taraftarinin acisini dünkü macla birlikte bir nebze daha arttirdik. Bircok yeni nesil Fenerli Galatasarayli olmaya baslamistir bile, cünkü Looserlikte en üst asamaya ciktilar Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! . Belcika Liginde Genk 90+ 6 da yedigi golle Samatta icin ödeyecegi 4 Milyon € yerine son dakkada yedigi gol yüzünden Sampiyonluktan olmasi dolayisiyla Samattayi Fenere geri gönderecek Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

Ne Samata ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 5 Haziran 2023; 9:13:57 >
  • mertekin kullanıcısına yanıt

Adana demirspor un konferans ligine gitmesi için Fenerin kazanmasını istiyorum şahsen. Başakşehir top oynadığı felan yok, ADS daha derli toplu oralardan güzel puanlar getirebilir güzel takviyelerle.

Daha fazla takım gönderme üzerine planlamalar yapmaları lazım artık kulüplerin.

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

hocam midjo ve mohammedi istiyorlar benimda kafam karışık.. açıkcası yabancı sınırı olmasa hertürlü yabancı gelsin derim.. ama uğurcanda ligimize göre iyi bir kaleci.. tabi muslera dan sonra bizi hiçbirisi kesmez. bu sene çok fazla maç olacak sadece 6 tane ön eleme olacak turu geçebilirsek düşünün yani. o yüzden gelirse yarı yarıya oynarlar diye tahmin ediyorum. :D

• Ugurcani almissiniz galiba, Sami Yen de yazmisti hafta ici gorusulecek diye, helal olsun valla

• 
Sayfa: önceki 41784179418041814182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.