Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
181
Favori
2.499.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41794180418141824183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İsmail hoca seni de GS saflarına alalım çok çile çektin gel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trmeto kullanıcısına yanıt

bu kadar cefa çektiğin yeter hocam.. gel bizim saflarımıza katıl hep birlikte cl maçlarını izleyelim.

• Evet misafir menajer arkadaşlar atmosferi oyunu beğendiyseniz sizi masaya alalım artık..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Futbolcunun yaşı, Türk , yabancısi vs. olmaz iyisi ve kötüsü olur. Saçma sapan bir mantık var Galatasaray'da Türk kaleci olmaz , kanun mu bu?

Bu sene Okan kocuk'da kalede olsa fark eder miydi ?( İstanbuspor maçında efsane kurtarışı var... Rakip kaleye gelemedi zaten ... Muslera 3-4 geri pas dan yedirdi , kalede Okan olsaydı şimdi tekme tokat kovarlardi..

• herkes bizim hücum yönümüzü konuşuyor övüyor ama..
    defans hattının yeterince konuşulmadigi ovulmedigi kanaatindeyim.. Bülent-popescu döneminden sonra böylesine sağlam tandem.. defans hattı gelmemişti bu takıma.. 2012-13 zamanında bile semihle dany falan oynamıştık..
    bu yılki defans ise bambaşka bir seviye izletti bizlere..

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Valla yerli kuralı var.bu şartlarda kaleciyi türk ariyorsak en mantıklı hatta tek seçenek Uğurcan olur.insallah hayırlısı olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her cümle yerli kuralı ile başlıyor. Baba avrupada bu salak kuralla başarılı olamazsın ! 3-4 maç için Yabancı alıp oturtamazsın.

Aptallık, aymazlık,iş bilmezlik !!

• gael kullanıcısına yanıt
    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!GalaFHD1905ermantwitter
    “Galatasaray-fb #FullMatch 1. Yari : https://t.co/vRWUWDiZxS 2. Yari : https://t.co/LIkvy0cSwD Sampiyonluk kutlamalari https://t.co/6D8uElQQJl”
    https://twitter.com/fhd1905erman/status/1665492491989049345
  • ilkerk88 kullanıcısına yanıt

Bana laf atan arkadaşlar nerede? İcardi gitmez.Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!  Benim dediğim gibi dün Sinan Engin de benim dediğim gibi açıklama yaptı.Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! Dünkü Zaniolo performansı da vazgeçilemez olmadığını göstermiş oldu.

Önümüzdeki sene sağlam bir kaç transfer ile Uefa kupasında en az final hedeflemeyliyiz. Şampiyonlar ligi maalesef seviyemizin çok üstünde.

26:19

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Beyaz Futbolyoutube
    Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray sahasında konuk ettiği Fenerbahçe'yi Nicolo Zaniolo (2) ve Mauro Icardi'nin attığı gollerle 3-0 mağlup etti. Fenerbahçe'de Luan Peres, kırmızı kart gördü. #icardi #galatasaray #fenerbahçe #zaniolo
    https://www.youtube.com/watch?t=1579&v=w5wTJf3HxPY&feature=youtu.be

• birde doğan alemdar var ama hiç izlemedim bu sene oda gelecek vaat eden bir kaleci.

• Bunu kesin okuyun

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Bende bu kurala karşıyım.oyuncu değiştirirken filan problem oluyor ama Kerem ve abdulun bu seneki performansları iyiydi.yerli kuralı olmasa bile rahatlıkla takımda oynarlardi.

Yönetimimiz gerekli hesapları yapacaktır.

Bu takım şampiyonlar ligi de oynar.

Geçen maç zaten herkes gördü sampiyonla ikinci arasındaki bariz farkı.

• Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Basimizdaki bunaga teneke baglayip kovmadan, yogurtcuyu rezil rusva edip kipkirmizi yapmadan olmaz hocam

• Bu Galatasaray sosyal medya yöneticileri inanılmaz ya Töreni / Yöreni de harika gönderme olmuş. Tanımam etmem ama belli ki iyi oyuncu, inş. alabiliriz.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten ben hep iki takimin maclarini da izliyorum, dunya kupasi arasina kadar o sene bu sene mi ulan diye dusunuyordum cunku GS Gomis ve Muslera ile hep yirtti, sonra sizin eskiniz Serdar Giresun macinda bi kayip dustu, GS de Emre’ye 7-0 atti, bunaga da o arada bir seyler olunca bir anda ibre tersine dondu.

GS gruplara kalir diye dusunuyorum ama UEFA daha gercekci hedef, biz de insallah bunagi kovup Sergen veya Ismail hocayla iyi bir kadro kurarsak Konferans Ligi zorlariz.

• 8+3'ün kalkma ihtimali hiç mi yok arkadaşlar? Ya biz niye Uğurcan'a 10 milyon bayılıyoruz ya? Harika kaleci alırdık. Lanet gelsin yav, bu ülke niye böyle ya. Hani kaldırmışlardı şaka mı bu. Kimin ne gibibir çıkarı vardı ki aniden vazgeçtiler kaldırmaktan?

• Guzel hamleler ayak tenisi ,düz koşu, ağırlık idmani ile olmuyor bu işler

• Ali Koç gelmiş mi ya maça?

• 
Sayfa: önceki 41794180418141824183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.