Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (4183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (9 Mobil) - 6 Masaüstü9 Mobil
5 sn
83.837
Cevap
183
Favori
2.476.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41814182418341844185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamlar 1 hafta boyunca içip eğlenip yarım idmanla kafaları iyi fenere şut çektirmedi dün Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!  Ben hala bu kısımdayım Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

Diğer takımlaron bölümlerine prensip olarak yazmıyorum. Konuyu 3 yıldız olarak açan arkadaşı tebrik ediyorum. Hala aklı başında insanlar var demek ki. Fenerbahçe'ye böyle davranışlar yakışır. Fenerbahçe bu hale düşecek bir kulüp değildi. Güçlü Fenerbahçe'yi ben bile özledim.

En kısa zamanda ekonomi ve dolayısıyla yayın havuzu tekrar düzelir de 2000'li yıllardaki aşırı zevkli rekabet günlerine geri döneriz. Rekabet olmayınca zevk baltalanıyor.

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Yellow & Red Reporttwitter
    “Ahmet Ercanlar: "Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı kazanarak Süper Kupa'da Galatasaray'ı mağlup ederse bu sezon Galatasaray'ın 1 kupası, Fenerbahçe'nin 2 kupası olacak. Fenerbahçe şimdi başarısız mı?"”
    https://twitter.com/YellowRedReport/status/1665629197346250753?s=20
  • Barış Manço kullanıcısına yanıt

Abi bu adam kafayı yemiş. Bir de bunun yancısı var. Devrim Zengi. İnanılmaz kompleks problem var bu ikilide. Sırf gülmek için bunları takip ediyorum. Zamanınız varsa geçmiş programlara bakın neler söylemişler neler. O dönemde güldük, şimdi de gülmeye devam ediyoruz sağolsunlar.

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt

ROK aslandan daha çok ayıya benzemiş.

• Neredeyse Sezon başlayacak hala açıklanan transfer yok.
    #yönetimistifa

• Adminin konuyu kitlemesi dışında problem yok

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Kupa maçını kaybettikten sonra açacağım diye not düşmüş ama adam hocam.

• fener ağğlamaaaaa Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!Cihan Yükselyoutube
    Maç Başlamadan war chant ve Çocukluk Aşkımsın
    https://www.youtube.com/watch?v=E7sBgJHO_T0
  • Fener Kupayi alirsa Süper Kupa macinda Fenere bir üc daha atmak nasip olacak. Üc bizi acmiyor artik en az 5 atmak lazim bunlara Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

Ahmet Ercanlar = Gürcan Bilgiç = Emre Bol. Oksijen israfı...

• Sırf Türkiye Kupasını alabilsinler diye bizi elediler Başak maçında. Yoksa 3 gün sonra bir de kupada madara edecektik bunları Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Galatasaray'ın o maç ve Konya maçında gördüğü katliamla Yahudilerin gördüğü katliam arasında zerre kadar fark yok. Biz yine çok iyi kurtardık.

Adam haklı o yüzden Ali Koç ve Jesus bir 5 sene kalmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • twitterda bir yorum vardı

bizim kulüpte başarısızlığa, kalitesizliğe yer yok arkadaş hologram aslan 5 sn ekranda gözüktü baktık kötü olmuş onu da kovduk

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! 

• Sinan Akcan1905youtube
    @Galatasaray şampiyonluk kutlaması HOLOGRAM GÖSTERİSİ
    https://www.youtube.com/shorts/kZTxMFuHDd4?feature=share

Ben bunu görmemiştim, iyi ki de görmemişim, bu ne lan

Aklıma direkt olarak şu geldi:
    Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!!

• Değerli arkadaşalr başlığın değişme zamanı gelmiş olabilir mi :D

• 
Sayfa: önceki 41814182418341844185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.